F Tip na ďalší výpredaj a tip na valentínsky darček ♥ - Aďulik Sun

Tip na ďalší výpredaj a tip na valentínsky darček ♥

Ahojte :)

Ako som vám v minulom článku povedala, tak dnes vám prinášam článok o predstavení ďalšieho Valentines sales 2018 a to konkrétne na eshope gamis. Valentines sale je už veľmi známy a robí ho niekoľko eshopov. Povedala by som, že sa dokáže vyrovnať napríklad aj black friday. Niektoré eshopy ponúkajú naozaj veľké zľavy aj do 80%, čo je super. Je pravda, že to ide veľmi pomaly k nám do Európy, ale aj tak to za to stojí. Len pozor na colnicu, aby sa vám to oplatilo. 



Valentine day special je deň, kedy máme spraviť radosť svojmu partnerovi. Môžeme aj konkrétne oblečení, doplnkami. Ale nezabúdajte, že dar a ten najväčší dar je váš čas. Ten nikdy nikto nepremôže, lebo čas sú momenty, ktoré ostanú v našich srdciach navždy. Takže k materiálnym darčekom pridajte aj seba. Veľmi vkusné darčeky zoženiete aj tu na eshope, ale chcela som vám povedať taký tip. Skúste si spraviť kupón na váš čas. Môžete tam napísať niečo  v zmysle... 

Kupón pre moju lásku... 
Kupón na čas tvojho zlatíčka... 
Kupón na 500 hodín z času tvojej lásky... 
Kupón na 3 večere s láskou... 
Kupón na 300 spoločných hodín... 


Alebo zoberte svoju polovičku na kávu, dobrý obed či večeru. Ja by som sa napríklad potešila, kedy mi partner daruje svoj čas. Pekný strávený večer pri víne, doma, samy... Alebo aj káva by bola super :)

Toto stačí napísať na malý farebný papier a verte, že spravíte veľkú radosť. Do komentára mimôžete napísať, čo máte radi vy? Aký darček by ste ocenili? Teším sa na vaše komentáre... 
xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Jeeej, toto mi pripomenulo, keď som minulý alebo pred minulý rok dala priateľovi na Valentína také kartičky alebo kupóny a na tom boli podobné "úlohy", ako ísť spolu do kina, mohol využiť kupón s masážou a podobne... :-)

    OdpovedaťOdstrániť