F Valentine sale na stránke rosegal.com ♥ - Aďulik Sun

Valentine sale na stránke rosegal.com ♥

Ahojte :)

Tento eshop ste už na mojom blogu mohli vidieť. Robila som už niekoľko článkov a rozhodla som sa, že v novom roku 2018 budem v nich pokračovať. Aspoň zatiaľ to tak cítim. Vy máte celkom tieto články radi, tak verím, že vás potešia. Už dnes vám posielam prvý a chystám pre vás aj jeden nový článok o novom eshope, ktorý som ešte neskúšala. Poďme ale späť k aktuálnemu článku. Dnes vám ukážem a chcem povedať pár slov o Valentíne a aj výpredaje. A ešte som vám doplnila môj obľúbený krátky outfit z lyžovačky :) Tak poďme rovno na to! 




Valentín day special  alebo aj Valentín je sviatok, ktorý sa pomaly dostáva už aj k nám. Ani ja som nebola zástanca tohto sviatku a brala som to ako americký sviatok, ktorý na Slovensko nepatrí. Možno som to tak mala aj tým, že som bola nezadaná a tak priorita tohto článku nejako utekala môjmu mozgu. A potom aj keď som videla ako všetci nakupujú rôzne darčeky, drobnosti, ale aj veľké veci, tak som si hovorila prečo? Jediný deň v roku, kedy treba robiť radosť svojmu partnerovi? Ale tak časom ako som rástla a dospievala, tak som si na to zvykla a nejako som sa k tomu už zapojila a sama dávam darčeky na Valentína niekomu. Aj keď nie partnerovi, ale kamoške a podobne. 

Preto som aj prikývla na spoluprácu ohľadne toho, že vám napíšem o Valentine sale 2018, ktorý prebieha na eshope  práve v týchto dňoch. Zľavy sú naozaj veľké a konkrétne Valentine sale prebieha v dňoch od 12.1 do 14.2 2018...   




Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja mám celkom rada tieto eshopy. Dokonca ste pred pár dňami mohli aj vidieť oblečenie na blogu, ktoré mi prišli a bola som spokojná. Navyše, na týchto eshopoch zoženiete aj krásne šperky alebo doplnky celkovo. Treba na to myslieť skôr, keďže domov to ide asi mesiac, ale mne sa nestalo, že by som zatiaľ bola nespokojná. 


Do komentára môžete napísať, kde najradšej vy kupujete oblečenie? Eshop? Kamenný eshop? 
Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára