F RECENZIA: Hra pre celé rodiny - Aďulik Sun

RECENZIA: Hra pre celé rodiny

Ahojte :)

Pred pár týždňami, ešte  v minulom roku mi prišiel mail či by by som nechcela vyskúšať spoločenskú hru pre celú rodinu a to doslova. Jedná sa o novinku. Táto hra je rodičov, deti, babičky a dedkov. Môžete ju pokojne hrať aj so susedmi či kamarátmi. Ja spoločenské hry milujem, hoci ich doma nemám veľa. Tak som na to kývla a povedala som, že okey, rada vyskúšam. A vyskúšala som. Dnes vám prinášam moje prvé dojmy, keďže sme to dohrali včera... :) A poďme rovno na článok... 




Hneď na začiatok by som vám rada povedala, že túto hru získate a nájdete na stránke www.babickarstvo.sk. Táto hra stojí teraz v akcii 20 euro, pričom v plnej sume je zas 26 euro. Ja som vám aj nižšie nafotila fotky obsahu, čo nájdete v balení. Hra je pre minimálne dvoch hráčov, no maximálne môže hrať túto hru až 12 hráčov, čo je super.

Nájdete tam teda: 

  • pravidlá hry 
  • hracie pole 
  • kartičky s retro fotkami 
  • kartičky s otázkami 
  • 12 hracích panáčikov 

Celá hra vlastne spočíva v tom, že vás podnecuje, aby ste rozprávali príbehy. V zápätí si vďaka otázkam utvrdíte fakty a tiež zistíte či ste vnímali pozorne alebo ste púšťali na hlucho. Zistíte si takto veľa príbehov od členov rodiny alebo aj od kamarátov. Ja som to skúšala tak či tak a bola to zábava tak či onak. Dozvedela som sa pár informácii aj o svojej rodine a veci, ktoré som nevedela. Tiež som sa dozvedela niečo nové o kamarátoch a tiež o ich rodinách. Je to hra na 60 minút, možno 2 hodiny. My keď sme sa rozprávali a príbehy boli dlhšie, tak nám to trvalo pokojne aj viac ako 2 hodiny. Záleží čisto na vás... Ale poviem vám jedno. Je to zaujímavé a zábavné. Aj keď možno na prvý pohľad sa to tak nemusí zdať. Autorom tejto hry je osoba, ktorá napísala aj rôzne knihy, ktoré tiež nájdete na stránke. Je to super darček pre rodičov alebo aj pre starých rodičov.








Zo začiatku sa mi moc do toho nechcelo, ale potom a hra si ma získala. Bola to zábava a ja som chcela hrať ďalej a ďalej. Naozaj som si ju zamilovala.

Ja vám môžem túto hru za seba odporučiť. Mňa veľmi bavila. Príbehy treba rozprávať do detailov, aby ste mohli odpovedať na otázky z kariet. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Vitajte v roku 2018! Do komentára mi môžete napísať či ste o tejto hre už počuli? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Hru jsem už viděla a musí to být opravdu zábava. Líbí se mi na ní, že ji může hrát celá rodina, když je pro tolik hráčů. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť