F RECENZIA: Značka Dr. Santé - maska, sprej a šampón na oslabené vlasy - Aďulik Sun

RECENZIA: Značka Dr. Santé - maska, sprej a šampón na oslabené vlasy

Ahojte:)

Okrem toho, že presne dnes mám narodeniny a mám 21 rokov, tak som sa rozhodla, že vám dnes napíšem, resp. pošlem recenziu na produkty, ktoré som skúšala pár dni dozadu. Ja tento článok predpisujem, keďže cez narodeniny som so svojimi priateľmi vonku. Ale späť ku článku. V tejto dnešnej recenzii vám teda popíšem produkty, ktoré sú od značky Dr. Santé. Ja mám všetky produkty z jedného boxu, no nájdete ich napríklad aj na stránke Notino. A čo je to za značku? Aké boli produkty? To sa dozviete nižšie v článku! 


Značka Dr. Santé je slovenská značka a vyrába sa konkrétne v regióne Trenčín, konkrétnejšie v Novom meste nad Váhom. Mňa veľmi prekvapilo, že tu máme túto značku. Nepoznala som ju a to tu bývam, niekde v Trenčíne. Teda v tomto regióne. A prvýkrát som o tejto značke počula. Všetky tri produkty, ktoré vám budem opisovať, tak sú z rovnakej rady pre oslabené vlasy. Produkty obsahujú makadámiový olej a keratín. 


Ako prvý produkt, ktorý vám dnes opíšem je táto Dr. Santé maska na vlasy . Maska stojí rovnako aj iné produkty a to konkrétne 2,90, čo je super cena. Môžete si zakúpiť dve veľkosti balenia, ja mám 300ml, to menšie balenie. Maska ma ochraňovať a regenerovať vlasy. Mali by ste docieliť hladké a lesklejšie vlasy, ako mávate normálne. Na obale sa tiež dočítate, že maska preniká hlboko do vlasov, vyživuje a posilňuje vlasovú štruktúru. Maska pracuje tak, že vlastne celý vlak obalí od korienkov až po končeky a vlastne uhladí nerovnosti, ktoré vám vznikajú ak často používate žehličky, kulmy a podobne. Mali by sa vlasy aj ľahko rozčesávať. Maska sa používa nasledovne. Masku by ste mali používať na osuškou vysušené vlasy. Masku treba naniesť od končekov až po korienky a nechať pôsobiť 2 minúty. Potom stačí vodou opláchnuť vlasy! 

Môj názor, výsledok? 

Musím sa priznať, že táto rada mi veľmi vonia. Makadamiový olej krásne vonia. To isté ja pri tejto maske. Vôňa je krásne, intenzívna. Vôňa pretrváva aj po umytí vlasov. Textúra masky je stredne hustá. Aplikuje sa jednoducho. Verím tomu, že  niekomu tá vôňa môže vadiť a nebude mu tento produkt kvôli tomu sedieť. Balenie tiež na mňa pôsobí veľmi príjemne. Čo som pozerala, tak aj iné rady majú balenia veľmi pekné a jednoduché. Toto sa im podarilo! A výsledok? Maska po nanesení trošku zhustne a vstrebe sa do vlasov. Vlasy nemastí. Ja som s ňou veľmi spokojná. Vlasy sú po nej krásne, jemné a neelektrizujú. 


Máme tu opäť tú istú radu, tú istú cenu, len iný produkt. Tentokrát sa jedná o sprej Dr. Santé na rozčesávanie pre oslabené vlasy. Tento sprej sa používa tak, že nastriekate jemný prášok zo vzdialenosti 15 - 20cm do čistých, suchých alebo vlhkých vlasov. Neoplachuje sa! Tu nie je čo viac písať a preto sa rovno vrhnem na názor, výsledok! 

Aký je môj názor, výsledok?

Balenie sa mi opäť páči. Balenie je veľké 150 ml, čo je na sprej celkom veľké balenie. Veľmi musím pochváliť jednoduchosť používania, keďže produkt obsahuje "pumpičku", ktorá strieka naozaj jemný prášok, takže sa veľmi pomaly produkt míňa. Môžete tento systém aj zamknúť, takže ak máte deti, tak sa nemusíte báť, že by si to strekli do očí alebo aj vy, že sa pomýlite. A aký je výsledok? Sprej je dobrý, mala som už ale aj lepšie. Vlasy sa po ňom dobre rozčesávajú.


Posledný produktom je Dr. Santé šampón, ktorý je z rovnakej rady. Cena sa opäť nemení, hoci je k dispozícii aj väčšie balenie (1liter), ktoré je drahšie. Ja mám 250 ml. Na obale nájdete presne to, čo som písala pri maske. Používa sa ako normálny šampón- naniesť na mokré vlasy, vmasírovať, po napenení zmyť. Vôňa je opäť intenzívna. 

Aký je môj názor, výsledok? 

Vôňa mne osobne veľmi sedí. Textúra šampónu je stredne hustá, no prekvapilo ma, že šampón je priesvitný. Teda aspoň ten môj :) :) :) Balenie je praktické, keďže sa dá stlačiť a teda vám polovica balenia nezostane vnútri. A aký je výsledok? Šampón je úplne skvelý. Vlasy po ňom vydržia dlho nemastné a lupiny sa netvoria.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa už na ten ďalší článok! Určite mi napíšte či používate produkty z tej istej rady alebo každý typ produkty od inej značky? Teším sa na vaše komentáre. Tiež vás chcem upozorniť na súťaž, ktorá prebieha na mojej FB stránke - TU, môžete vyhrať skvelé dva produkty. :) Ak sa zúčastníte, tak vám držím palce.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Ja som sa nemohla dočkať kedy spravíš recenziu na produkty od Sante :) a je to tu :) ja mám vyskúšaný len sprej, ale za mňa je zo všetkých sprejov čo som na vlasy vyskúšala top a to ich bolo viac než dosť :) Podľa mna si táto značka a na to, že je slovenská zaslúži oveľa lepšiu propagáciu :) Ja sa ešte dobudúcna chystám vyskúšať aj masku :) šampon nie, nakoľko šampony nestriedam :) u nas majú celú radu po 1,60 či maska, šapom sprej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je skvelá správa :) Trošku mi to trvalo, keďže som chcela šampón hlavne vyskúšať čo najviac :) som rada, že aj ty si spokojná :) Tiež si myslím, že by si zaslúžila viac slov, no niekto sa bojí ísť do toho len preto, že je to slovenská značka a majú obavy. Myslím si, že kvalita a cena sú neporovnateľná. Poznám aj horšie produkty za oveľa drahšiu cenu :) Fakt sa oplatí.. A určite vyskúšaj :) Mne sadla aj maska...

      Odstrániť
  2. Mám ich tiež len nie s makadamiou, ale s arganovým olejom a sú super

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne najviac sadol sprej, vonia krásne a ako rýchla úprava vlasov je výborný- doma mám ale variantu s argánovým olejom. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A máte aj šampón s argánovým olejom? Lebo mi ma zaujímalo či nemastní vlasy :) Lebo som čítala, že je mastnejší, no chcela by som ho skúsiť, ale mám rešpekt :)

      Odstrániť
  4. Taky mám tuhle řadu a jsem velmi spokojená. :)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Poradí mi nekto,čo na suché a lámavé vlasy je najlepšie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som vyskúšala aj nejaké vitamíny, ak sa veľmi lámu. Alebom ja si dávam BIOTIN, to je konkrétne "liek,", ktorý sa tak volá. Je to na posilnenie vlasov a na spevnenie. Mne osobne to veľmi pomáha ich udržovať.
      A inak čo sa týka šampónov, tak tma je to individuálne, hlavne si nekupuj šampóny na suché vlasy, lebo tie ešte viac vysušujú. Kúp si na presný opak, aby ti ich vyživovalo.

      Odstrániť