F Náramok na ruku s príveskami - Aďulik Sun

Náramok na ruku s príveskami

Ahojte :)

Z eshopu www.postovnezdarma.cz som už dávno nič neobjednávala a tak som sa rozhodla, že skúsim opäť šťastie a vyberiem si jednu vec. Našla som na stránke tento náramok, ktorý mi veľmi pripomína Pandaru, nech sa snažím ako chcem, tak mi to nedá. Mňa veľmi zaujal a tak som skúsila šťastie. Všetci vieme, že to nie vždy skončí dobré s nákupom na nejakom čínskom eshope. Ako to dopadlo? To sa dozviete nižšie v článku! 


Tento náramok s 13 príveskami je veľmi pekný. Mne sa osobne páči. Dostanete vlastne strieborný náramok, ktorý si dokážete samy nadstaviť podľa obvodu vašeho zápästia. Na náramku je 13 príveskov. Tieto prívesky si vy nevyberáte, čo je také malé mínus, no dá sa to pochopiť. Na internete nájdete aj eshopy, kde vám dajú na výber z príveskov. Je na vás, aký eshop a prístup zvolíte. Náramok prišiel v klasickej šedej obálke a malým množstvom ochrannej fólie. Náramok prišiel neporušený. Po cca týždni používania mi odpadol jeden prívesok a žiaľ, nejde vrátiť. Ostatné prívesky držia pokope. Cena prívesku je niečo cez 3 eurá, čo je super cena! 

Na náramku nájdete 13 príveskov ako napríklad srdce, kocka, krížiky, kľúč, zámok či mesiac. Dĺžka náramka je 18 cm, čo úplne stačí aj na tučnejšiu ruku. Ak si vyberiete náramok, ktorý pôjde z cudziny, tak vás vyjde článok na necelých 8 euro. Ak si to zoberiete z ČR, tak vás vyjde na sumu, ktorú som spomínala vyššie a to teda necelé 4 eurá. Je na vás, čomu veríte viac vy! Z ČR to máte doma za tri dni a z cudziny o necelý mesiac.

Myslím si, že tento náramok sa hodí každému - mladému, staršiemu, no aj deťom. Je veľmi štýlový a viem si ho predstaviť, aj ako darček. Hodí sa ku všetkému oblečeniu - ja som ho nosila aj von s kamarátmi, aj na oslave som ho mala. Je to skvelý doplnok a myslím si, že je dobré mať takýto kúsok doma. Je jemný, jednoduchý, no všimne si ho každý. Ja mám rada práve tieto kúsky! A čo vy? Aké kúsky máte doma? Napíšte mi do komentára. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Podobný som kedysi mala, dostala som ho od kamarátky na Vianoce a teraz ho nosím na kľúčoch, ako prívesok. Ja na doplnky veľmi nie som, iba ak tie minimalistické.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Škoda, že ti jeden přívěsek upadl, ale nevadí. Myslím, že v tom množství to nejde skoro ani poznat. Náramek se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť