F HAUL: Kamenné obchody (DM drogéria, Halierik, Kik, Ikea) - Aďulik Sun

HAUL: Kamenné obchody (DM drogéria, Halierik, Kik, Ikea)

Ahojte :)


Už veľmi dlho som nepísala článok o veciach, ktoré som si kúpila ja sama a dokonca ešte aj v obchode, konkrétne niekde v kamennom obchode. Mám pocit, že je tu len jeden taký článok, ktorý spĺňa obidve tieto podmienky. Rozhodla som sa, že vám dnes ukážem veci, ktoré som si kúpila za poslednú dobu v kamenných obchodoch. Nakupovala som posledný týždeň, tak možno vám to niečo aj dá alebo inšpiruje. Poďme rovno na to! 

 Nenakúpila som toho veľmi veľa... Určite tu nie je všetko, no toto je asi najviac zaujímavé z toho všetkého, čo mám doma nové. Nie som módna blogerka, takže oblečenie som sem automaticky nezaradila. Všetko som si kúpila sama a nič z toho nie je v spolupráci. :) 


Na prvej fotke môžete vidieť hneď 4 kozmetické záležitosti. Prvou záležitosťou sú peny na holenie. Keby sa niekto čudoval, prečo je tam aj pánska, tak vám to idem teraz vysvetliť. Prvá pena na holenie je od značky Balea. Túto penu na holenie idem skúsiť prvýkrát, keďže si ju chvália aj youtuberky, no aj na rôznych blogoch som čítala, že je super. Je lacná, stojí okolo 2 euro, čo nie je fakt veľa. Vonia krásne, ale viete, že toto Balea vie. Uvidíme ako bude fungovať, no dám vám možno vedieť s nejakým spôsobom - možno na blogu a možno na mojej FB stránke. Druhou penou na holenie je pena od značky Gillette. Táto pena je pánska, no ja ju rada používam, keďže sa mi vždy zdala lepšia ako tie ženské. Zvykla som si na ňu. Keďže som kúpila aj tú od značky Balea, tak som tentokrát kúpila menšie balenie, ktoré stojí tiež 2 eurá. Budem mať s čím aspoň porovnávať! Ďalším produktom je korektor od Catrice. Tento korektor mám veľmi rada a už je to niekoľké moje balenie. Stojí necelé 4 eurá, no vydrží pomerne dlho. Mne osobne vydrží aj dva mesiace. Používam ho na vyrážky, keďže si myslím, že na kruhy pod očami je veľmi tuhý. Ja som s ním veľmi spokojná. Poslednou vecou, ktorú môžete vidieť na fotke sú vatové tampóny od značky Ebelin. Toto asi nemusím vôbec vysvetľovať. Ja ich miniem veľmi veľa, keďže sa s nimi odličujem, umývam pleť a aj tonizujem. Všetko robím buď s nimi alebo s vlhkými utierkami. Snažím sa vyhodiť zo života uterák, keďže sa mi začala kaziť pleť a práve na uteráku je veľmi veľa baktérii.


Ďalším produktom zo série kozmetiky je šampón, ktorý môžete vidieť na fotke. Je od značky Head and shoulders. Tento konkrétne je citrónom. Stál 4 eurá a kúpila som ho v DM drogérii. S minulým šampónom od tejto značky som bola celkom spokojná a tak som sa rozhodla, že ho kúpim znovu a vyskúšam ho ešte viac. Stále mám na poličke môj obľúbený šampón od značky Syoss (zelený), no chcem sa tomuto produktu dostať pod škrupinku. Uvidíme a možno spravím aj článok, kde porovnám viacero šampónov. Chceli by ste? Napíšte mi do komentára. Ďalšou vecou je stojan na NTB. Tento stojan stál 2 eurá a kúpila som ho v Ikey. Nedomyslela som veľkosť svojho NTB, takže ho využívam na svoj mobil, ktorý je veľmi veľký a lepšie sa mi na ňom píšu články. Je biely, takže sa super vyníma na mojom hnedom stole. A mám pocit, že biele doplnky sú teraz nejako veľmi in, nemyslíte? Všetci chcú biele izby, nábytok, doplnky, steny... Poslednou vecou na fotke je modrá miska. Táto misa stála 1,50 eur a to je celkom lacné. Je to suma, ktorú som ochotná dať za dekoráciu, keďže iné využitie asi mať nebude, keďže má na sebe diery. Ja som si ju kúpila na fotky :) Ja fotím fotky na blog na jednom, možno dvoch stabilných miestach a už to chcelo nejakú zmenu. Každú fotku tvoria detaily a ja si myslím, že túto misu skvelo využijem. Kúpila som ju v Halierikovi, čo je obchod tu u nás v Partizánskom.  Absolútne poslednou vecou v tomto nákupe je nápis Dream, ktorý je z dreva. Má bielu farbu, keďže inú nemali, ale aj tak dobre zapadá do mojej izby. Kúpila som tento nápis v KIK a stál ma iba jedno euro, čo je super. Hľadala som ho aj niekde inde, no všade stál cez 5 euro, čo sa mi zdalo už veľa za tento malý formát. Ja ho mám na poličke a vždy keď sa naň pozriem si spomeniem na všetky moje ciele, sny a zrazu mám chuť vstať a niečo robiť pre zmenu. A tiež sa možno bude niekedy hodiť na fotky na blog :)


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro. Teraz sa snažím vydávať pravidelne, tak snáď mi to vydrží. Do komentára mi môžete napísať akú dekoráciu ste si kúpili naposledy vy a čo je poslednou vecou, ktorú ste si kúpili? Teším sa na vaše komentáre. 


xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Ten nápis jsem taky držela v ruce, ale nakonec jsem ho nevzala.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás mali vždy iba veľký nápis :D A tak mne sa strašne páčil :D

      Odstrániť
  2. Ten nápis Dream je úplne úžasný a za tú cenu! ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to áno, podľa mňa sa strašne oplatí :) Teraz som videla aj ten follow :D

      Odstrániť
  3. Teď mě nenapadá žádná dekorace, kterou jsem si v nejbližší době koupila, ale ten nápis vypadá dobře. Líbí se mi i miska a na fotky ji budeš mít super. Dala by se použít i na větší kosmetiku. Taky hodně spotřebuji vatové tampony a tyto od Ebelin jsou docela fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za super komentár :) Vo všetkom súhlasím... vatové tampónu sú asi pre kazdú babu must have :)

      Odstrániť
  4. Gel je super Balea... a tiež sa mi páči ten nápis :-)

    OdpovedaťOdstrániť