F Líčenie so značkou Rimmel - Aďulik Sun

Líčenie so značkou Rimmel

Ahojte :)

Mám tu pre vás trošku špeciálnejší článok. Viete, že na blogu nemám veľa článkov, kde sa líčim. Je to z jednoduchého dôvodu. Myslím si, že je to lepšie pozerať na videu, ako sa niekto líči, ako keby to malo byť v článku. Príde mi to menej praktické v článku. Rozhodla som sa, že dnes sa pozrieme spolu na značku Rimmel a ja som sa s ňou nalíčila. Tvár som spravila s Catrice korektorom a obočie tiež s ceruzkou Catrice, ktorú som si zamilovala. A čo som používala na oči?  Povieme si aj niečo k daným produktom.


Povieme si najskôr niečo k líčeniu. Zvolila som nasledovný postup

1. Na celé pohyblivé viečko som naniesla biely tieň z "paletky", ktorá je na fotografii vyššie. 
2. Následne som do prednej časti naniesla svetlejší aj tmavší modrý tieň. 
3. Od polovice viečka smerom von som naniesla fialový tieň, ktorý som rozmazávala smerom dnu, keďže som nechcela veľmi tmavý efekt. 
4.  Na spodnú linku som naniesla modrý tieň, ktorý som tiež rozmazávala s pomocou strieborného tieňu, ktorý som naniesla aj do vnútorného kútika. 
5. Líčenie som zakončila linkou a jemne som to potiahla von. 
6. Nakoniec som naniesla iba maskaru, ktorá vonia ako uhorka - určite ju poznáte. 
7. Celé líčenie som zakončila rúžom od značky Rimmel (samozrejme) v odtieni Boho Nude. 

Myslím si, že toto líčenie je vhodné na denné nosenie. Ja ho nosím veľmi často.



Všetky produkty mám zo stránky www.parfemy-elnino.sk

Očné tiene - ja som túto mini paletku chcela vyskúšať. Veľa aj známych blogeriek hovorili, že na prvý pohľad sa jedná o veľmi kvalitnú paletku, ale na očiach to tak kvalitne nevyzerá. Bola som doma zvedavá. Na prvej fotke môžete vidieť, že pigmentácia vyzerá veľmi dobrá, no na očiach to tak nevyzerá. Fialová farba je krásna, jemná, no nie je veľmi pigmentovaná na očiach. Nemôžem povedať, že by sa jednalo o prepadák. Myslím si, že na očiach to vyzerá stále dobre, no nie je to pre niekoho, kto si na líčení potrpí a má rád výrazné líčenie a tiene. Aplikácia je veľmi dobrá a nejako veľmi ani neprášia. Pigmentáciu a kvalitu posúďte samy. Cena produktu nie je vysoká a stojí iba niečo cez 3 eurá. 

Očná linka - milujem očné linky a snažím sa skúšať stále nové a nové tvary. Táto linka stojí niečo cez 2 eurá. Očná linka je čierna a pigmentovaná je veľmi dobre. Pracuje sa s ňou tiež veľmi dobre. Aplikácia je jednoduchá. Linka má tenký hrot, takže sa s ňou robia tenké aj hrubšie linky. Ja preferujem tenšie linky, no niekedy je praktickejšia hrubšia linka. Hrot je trošku tvrdší, no tým, že netreba tlačiť s linkou, tak to veľmi nevadí. Myslím si, že vydržia aj dlhšie a len tak nevyschnú. 

Rúž Kate - tento rúž stojí niečo málo cez 3 eurá a mám odtieň Boho Nude, ktorý mi odporučila pani, ktorá má na starosti blogerky pre tento eshop. Musím sa priznať, že som si ho zamilovala a nosím ho stále. Má krásnu krémovú textúru a nosí sa veľmi dobre! Výdrž je tiež veľmi dobrá. Od tejto značky mám doma asi 10 rúžov a som rada, že mi pribudol aj tento "nahý" rúž. Tento rúž sa hodí každému. Myslím si, že tento rúž je lepší aj pre mladších, keďže aspoň mladé doslova deti nenosia iba výrazné červené pery alebo aj čierne pery. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Do komentára mi napíšte či máte radi značku Rimmel a aký je váš obľúbený produkt? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Moc pekné líčenie, zaujala ma tá linka :D a ten rúž má dokonalý obal!
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty oční stíny se mi moc líbí. Škoda, že nemají na očích stejnou pigmentaci jako na ruce. Rtěnku mám taky od Kate v podobném odstínu a je super. Celkově se mi tvé líčení líbí, je jemné, nic přehnaného, za mě super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť