F InterBeauty 2016 - Bratislava (Patty Image, Róbert,...) - Aďulik Sun

InterBeauty 2016 - Bratislava (Patty Image, Róbert,...)

Ahojte :)

Minulý víkend sa konala akcia s názvom InterBeuty. Táto akcia sa konala v Bratislave a ja som tam bola práve posledný deň konania a to bolo teda v sobotu. Prišla som tam ráno, takmer medzi prvými. Bola som tam s Nikou, Kikou. Behali sme hore-dole a nakupovali sme, pozerali sme. Musím sa priznať, že som veľa neminula, takže som na seba pyšná, keďže som tma išla s tým, že chcem skôr zažiť tú atmosféru ako míňať milióny. A ako to celé prebiehalo? Čo som zažila? 


 Ako som spomínala.. Ja som behala v trojici. Spravila som iba pár záberov. Celá akcia prebiehala veľmi plynulo a pohodlne. Kto sa chcel pozerať na program, tak sa pozeral na pódiu, kde sa líčilo. Kto chcel absolvovať rôzne prednášky, tak si našiel číslo a mohol sedieť iba tam. Kto chcel nakupovať, tak mohol celý deň nakupovať a behať k obchodu ku obchodu. Každý si tam našiel svoje. Kto bol hladný, tak mohol sa najesť buď v reštaurácii pri pódiu alebo v takej sekcii, kde sa našlo aj jedlo. Alebo priamo pred vchodom stál trdelník. Vstup bol 4 eurá študenti a normálny vstup bol 6 euro. Čo sa týka samotných obchodov, tak som sa najviac tešila na krasotiku, ktorá mala aj najviac ľudí okolo seba. Tiež som si čosi kúpila, no to vám ukážem v ďalšom článku!




Veľa obchodov bolo zameraných na nechty. To ma celkom prekvapilo...  





Toto je Nika :) :) :) 

A tu sa dostávame k hlavnému vrcholu môjho dňa. Áno, bola som aj na stretnutí s Patty Image a Róbertom. Za tento moment som bola neskutočne šťastná. Už to vyzeralo tak, že to nestihnem, keďže k nám domov nejdú po 15-tej hodine žiadne spoje a nemala by som sa ako dostať. Našťastie, títo skvelí ľudia nemeškali dlho a keď som sa už šla "poslednýkrát" pozrieť či náhodou tam nie sú, tak som zrazu zbadala v dave hláv malú hlavu, ktorá patrila Patty. Bola som šťastná. Kto ma sleduje na sociálnych sieťach, tak vie, že ja som s ňou dajme tomu spolupracovala už niekoľkokrát. Aj tu na blogu som s ňou robila rozhovor, aj na portál (www.smein.sk) som s ňu robila rozhovor (Rozhovor nájdete TU). Prvýkrát som ju videla na Blogerke roka tento rok, kde ste ma dostali vy. Nepoznám ju, no mám pocit, že ju poznám celý život. Tiež mávate tieto pocity? Bola som neskutočne rada, šťastná a vďačná, že som ju mohla stretnúť. Bola veľmi milá, pozorná a aj sa s nami zarozprávala. Keď som odtiaľ odchádzala, tak mi bolo ľúto, že už musím ísť, no na druhej strane som bola vďačná aj za tých 10 minút, čo som s ňou bola. Odchádzala som plná dojmov a skvelých pocitov, keďže si ma pamätala. Teraz to vyznie nejako zle, no potešilo ma to. Vedela moje meno a to ma skutočne potešilo, keďže ju mám ako taký môj vzor a všade ju sledujem :) Odchádzala som šťastná. A aby som nekrivdila Róbertovi, tak aj o ňom sa zmienim. Hoci sa držal na boku, keďže je chorý, ja som za ním išla a chcela som sa s ním odfotiť. Na blogerke roka sa mi to nepodarilo a tak som mala šancu, prečo ju nevyužiť? Využila som ju. A potom sme sa už zakecali. Hovoril mi o Spartanovi, keďže som sa na to pýtala a som rada, že sme sa rozprávali. Spomínal mi aj knihu, že sa mu podarilo to trošku posunúť smerom vpred, takže som neskutočne rada, že možno pod vianočným stromčekom bude aj kniha. Aj z neho išla neskutočná energia a to bol chorý, resp. prechladnutý. To bude všetko práve tým ich úsmevom, ktorý rozdávajú. Nadarmo sa nehovorí, usmievaj sa a svet bude krajší. :) A je to pravda. Za tieto chvíle ďakujem a verím, že sa vidíme čoskoro...


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a prečítali ste si aj moju reč o Patty a Róbertovi. Do komentára mi môžete napísať či ste v BA na tejto akcii boli a či sa vám páčilo? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

18 Comments:

  1. Skvělý článek :) Patty a Roberta sleduji taky, a jsou super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite si si to užila. Paťka aj Robo sú skvelí ľudia ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Patty a Roberta nesleduji, ale rozhodně to napravím. Jinak účast na takové akci ti tiše závidím. Musel to být skvělý zážitek.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tiež sledujem Patríciu, a stretnúť sa s ňou musel byť naozaj zážitok :) ide z nej toľko energie:)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já vlastně ještě na žádném Interbeauty nebyla, ale moc by se mi tam líbilo. Kdyby bylo něco poblíž, taky bych se podívala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Patty a Róberta vůbec neznám, ale je super, že jsi je potkala a máš z toho takovou radost :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa pozri na ich spoločný youtube kanál - PattyRobertWorld :) Paťka má aj kozmetické videá na kanále - Patty Image :)

      Odstrániť
  7. Jééé Patty je skvelá! Ja som tam bola tiež v tú sobotu, ale až poobede :D inak skvelý článok ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. :D jaky pekny clanok !!! :) som rada ze som tam mohla byt s tebou

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som na bratislavskom interbeuty ešte nebola, lebo som na to nepočula dobré ohlasy. Ešte aj po prečítaní statusu od Eriky Grunwaldovej mám svoj názor na túto organizáciu. Ževraj lepšia výstava beauty býva v Trenčíne.
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som o Trenčíne počula všeličo, ale asi o každej akcii sú aj negatívne ohlasy. Záleží na očakávaniach...

      Odstrániť