F NOVINKY: Značka Syoss - Aďulik Sun

NOVINKY: Značka Syoss


Ahojte :)

Na tento článok som sa tešila. Kto ma sleduje dlhšie vie, že som na tejto značke závislá. Ja ju milujem! Je to moja obľúbená značka, ktorú si kupujem už nejaký ten piatok a zdá sa mi, že som napísala aj článok s názvom "Syoss je môj kráľ" alebo niečo v tomto znení. To hovorí za všetko. Keď mi prišla možnosť vyskúšať túto značku, tak som neváhala. Brala som to takmer ako poctu a veľmi som sa potešila. A či som sa potešila aj z týchto produktov, tak to sa dozviete v článku! 



Ja Syoss milujem! Milujem všetko od nich z doterajších produktov. Keď som našla v maily správu, že či by som nechcela skúsiť novinky od tejto značky, tak som neváhala. Tieto novinky ma zaujali hneď na prvý pohľad. Viete s čím? S fialovou farbou! Ja fialovú milujem, takže som mi zahrali tieto novinky rovno do mojich kariet a zmyslov. Celá táto rada je pre slabé a krehké vlasy, čo vo mne evokuje pocit poškodených vlasov. Je ťažko povedať či by pomohla táto rada ľuďom, ktorí majú poškodené vlasy. Ja som toho názoru, že ak má už niekto poškodené vlasy, tak ťažko ich znovu obnoví. Všelijaké šampóny pre zničené vlasy sú väčšinou hlúposť. Je pravda, že tieto vlasy pomôžu. Pomôžu, ak ešte nemáte úplne zničené vlasy a tieto šampóny poslúžia niečo ako prevencia. Na to sú super. Ja osobne ich používam práve ako prevenciu. Vždy raz do mesiaca používam práve takéto šampóny, kondicionéry a masky, ktoré sú na poškodené vlasy.Používam ich aj vtedy, keď moje vlasy sú vystavované tepelným úpravám. Myslím si, že dokážu v takomto momente vlasom pomôcť, no myslieť si, že šampón mi zachráni zničené vlasy je asi trošku naivné. Verím tomu, že to niekomu pomôže, no je treba si uvedomiť či moje vlasy sú úplne poškodené alebo len trošku poškodené. Ak si každý deň žehlím vlasy a zmývam sa rovno každý deň, tak moje vlasy budú vyzerať časom veľmi zle a budú poškodené. Ak si zmývam vlasy každý tretí deň a žehlím si vlasy len sem - tam, tak moje vlasy môžu vyzerať zničene, no nebudú zničené úplne a dajú sa obnoviť, keďže som ich tak nezaťažovala.


Začala by som práve so šampónom CERAMIDE COMPLEX. Tento šampón sa pohybuje v cenách klasických pre túto značku a to teda od 3 do 5 euro, závisí v akej predajni kupujete a či náhodu nie na internete. Najlacnejšie som to videla napríklad v Kauflande, kde sa táto značka pohybovala posledné dni pod tri eurá (asi vypredávali, no aj tak to tam vždy býva najlacnejšie). Šampón je 500ml veľký, no čo si budeme klamať. Takáto veľkosť vydrží veľmi dlho, keďže aj samotný šampón má vždy hustejšiu textúru. Ja tento šampón používam už skoro dva mesiace a som s ním spokojná - a doteraz sa mi ešte neminul. Keďže ja mám problém s lupinami, musím spájať dva šampóny a spájam tento fialový a ešte zelený Syoos, ktorý je priamo na lupiny. Videla som na internete množstvo negatívnych recenzii, no aj pozitívne. V tých negatívnych recenziách sa hlavne objavoval "hnedý KERATINE šampón", ktorý nesadol ani mne a preto odsudzujú niektoré youtuberky práve celú značku, čo nechápem. Ani iné značky neodsudzujú len preto, že im nesadol jeden produkt a skúšajú iné produkty, no stále od jednej značky. To je ale asi iný príbeh. Vráťme sa práve k článku. Vôňa šampónu mne sedí. Je trošku výraznejšia, no mne osobne vonia. Na bohatú penu ho stačí veľmi málo. CERAMIDE - KERATIN - KOMPLEX posilňuje vlasy až o 10krát viac ako iné šampóny. Výrazne znižuje lámavosť vlasov a obnovuje vlasové bunky. Toto nájdete na obale produktu. Čo je z toho pravda? Vlasy máte po umývaní čisté, objemné a tiež sa dobre rozčesávajú. Približne po treťom použití som zbadala, že mám trošku viac jemnejšie vlasy a prestali mi vypadávať, takže ich určite posilňuje. Čo vadí mne je to, že nepredlžuje čas od umývania vlasov až po ďalšie umývanie vlasov. Mne stačilo si umývať vlasy cca raz do týždňa, takže som hneď zbadala, keď som mala mastné vlasy do troch dní. To považujem za najhoršiu vlastnosť tohto šampónu. Ale človeku, ktorý si umýva vlasy často to vadiť určite nebude a tiež si myslím, že práve pre tohto človeka to bude super šampón, keďže výsledok po ňom je skvelý. Keby mi nemastil vlasy, tak určite by som si ho kúpila znovu. 

So šampónom veľmi úzko súvisí aj kondicionér, ktorý má biele balenie. Tento kondicionér je z rovnakej rady ako je šampón. Tiež má veľkosť 500ml. Vôňa je trošku viac chemická. Textúra samotného produktu je veľmi hustá a mne to viac pripomína masku, len je vo "fľaši". Čo sa týka toho, čo sľubuje, tak sľubuje presne to, čo šampón. Rovnaký popis nájdete na zadnej strane. Čo sa týka samotného výsledku a mojej skúsenosti, tak mám s ním celkom dobrú skúsenosť. Po použití sa vlasy menej mastia (aj keď šampón sám o sebe mastí), keďže má až krémovú textúru, tak sa veľmi dobre nanáša a hneď po umytí cítiť rozdiel. Vlasy sú jemnejšie a lepšie sa rozčesávajú. Ja nie som veľmi typ na tieto kondicionéry, takže vám poviem tak, že napriek tomu, že je dobrý, ja zostávam verná maske, ktorá je pre mňa osobne pohodlnejšia. 

To sa dostávame k maske od tejto značky. Keďže aj táto maska je z rovnakej rady, tak je jasné, že je to pre slabé a krehké vlasy. Veľkosť je 200ml a textúra je klasická. Vonia tiež trošku chemicky, čo mne osobne nevadí pri týchto produktoch. Už vyššie som načrtla to, že masky mám radšej, keďže sa mi zdajú oveľa pohodlnejšie. Ležíte vo vani, dáte si šampón, umyjete ho. Potom chcete ešte relaxovať a tak si na seba dáte masku na tvár a ako využiť čas efektívne? Dáte si masku aj na vlasy a môžete oddychovať s čistým svedomím, že pre seba niečo robíte, aj keď zrovna nič nerobíte a trošku zabíjate čas vo vani. Masku si nechávam vždy 10 až 15 minút, čo je väčšinou tak akurát. Maska sa zmýva veľmi dobre. Po umytí sú vlasy jemnejšie na dotyk a po niekoľkých aplikáciach môžem povedať, že sa mi kvalita vlasov zlepšila. 

Ďalším produktom je lak na vlasy. Tento lak na vlasy som skúšala asi mesiac, kedy som chcela vyskúšať, čo s vlasmi spraví, ako dlho vydrží a podobné záležitosti. Prišla som časom na to, že vydrží mne osobne počas celého školského dňa (áno, aj cez prázdniny som tam bola), vydrží teda nejako poldňa bez väčších problémov. Hneď na obale vidieť, že je to mega silná fixácia, keďže sa jedná o číslo 5! Vonia celkom príjemne a tiež nelepí. Avšak, vlasy po nanesení dosť rýchlo stvrdnú, takže sa už potom nedajú ľahko rozčesať a premeniť niečo v účese. Čo je celkom nevýhoda, no zas to vydrží dlho bez pohnutia. 

Ďalší produkt, ktorým je penové tužidlo na vlasy je produktom, o ktorý si zasúťažite v najbližšej súťaži (bude čoskoro), keďže ja penové tužidlá nepoužívam. Nevedela by som ich s ničím porovnať, takže som sa rozhodla, že vám ho podarujem a snáď niekomu bude krásne slúžiť. Počula a čítala som naň chvály, tak verím tomu, že bude super.


Posledným produktom sú tieto farby na vlasy. Teraz si poviete, ako môžem skúšať farby na vlasy, keď si nefarbím svoje vlasy? Našťastie, mám vo svojom okolí ľudí, ktorí si tieto farby vyskúšali. Tmavé odtiene vyskúšala rodina a svetlý, blonďavý odtieň vyskúšala kamarátka. Čo mi hovorili ľudia z rodiny, tak farby dobre chytili na prvý pokus, nerobili fľaky a tiež sa dobre aplikovali. Je pravda, že tieto farby splnili aj lesklý efekt, čo sa nám páčilo. Sľubujú výdrž až po dobu 8 týždňov, čo je celkom dosť, keďže farby sú bez amoniaku. Toto vám neviem ešte potvrdiť, keďže mama si dala farbu pred cca týždňom. Celkovo sú tieto farby chválené, aj keď sa nájde sem tam štrbina, ktorá niečo kritizuje. Myslím si, že farba je produkt, ktorý si treba vyskúšať a nájsť si značku, ktorá vám bude vyhovovať aj niekoľko rokov. 


Tak a sme na konci článku. Dúfam, že sa vám dnešný dlhší článok páčil a teším sa už na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať či máte radi túto značku, aké produkty ste vyskúšali alebo plánujete vyskúšať? Teším sa na vaše komentáre. 


xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Zkoušela jsem šampón od Syoss a jsem celkem spokojená. Taky jsem si kupovala barvu na vlasy (fialovou) a čekala jsem, že na mých hnědých vlasech bude házet alespoň odlesky do fialova, ale nestalo se, tak to mě trochu zklamalo :)

    Blog by Vea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barva je super, mam tu hnedou a je vazne dobra👍

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, nemůžu posoudit :) super post
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezký článek! Od Syoss jsem, myslím, nikdy nic nezkoušela. Nevím proč, ale tato značka mě nechává úplně chladnou :)

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No, taky se mi hned zalíbil obal. Všechno vypadá krásně a věřím, že jsi měla radost. Na poslední fotce mě zaujala první barva, taková pěkná hnědá, tu bych hned vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť