F Srdcovky #3 - Aďulik Sun

Srdcovky #3

Ahojte :)

Po dosť dlhej dobe tu máme opäť časť zo série článkov, ktoré som začala tvoriť nedávno. Hovorila som vám, že to nebude vychádzať až tak pravidelne :) :) :) Každopádne, dnes tu máme moje obľúbené produkty, ktoré som za poslednú dobu naozaj využívala snáď každý deň. Veľmi som si ich obľúbila a práve preto sa nachádzajú aj v tomto článku. Ak nejaký produkt používate tiež, tak mi určite napíšte do komentára. A my ideme rovno na článok! 




Tak tu sú moje nové lásky. Trošku výrazné slovo, no je to pravda. Používala som ich každý deň a totálne som si ich zamilovala. Vyhovujú mi najviac z mojej celej "zbierky" kozmetiky, ktoré je už skutočne bohatá. Aké sú vaše najobľúbenejšie produkty?  Napíšte mi do komentára! Teším na ne. :)


Začala by som práve týmito dvomi produktami, ktoré milujem najviac. Krém od značky Ziaja je skutočne skvelý. Vyhovuje mi hlavne kvôli tomu, že má skvelú konzistenciu a tiež sa rýchlo vstrebe. Teraz v lete, keď potrebujete rýchlo vyživiť a hodiť späť oblečenie či make up na tvár, tak je skvelá voľba. Hoci je určený na tvár, ja som ho používala aj na ruky či ramená. Nič sa nestalo, takže môžem odporučiť. Naozaj sa stal z neho, taký môj malý záchranca. 

Druhým produktom je kokosový olej. Okrem toho, že kokosový olej môžete používať do jedla, tak je aj skvelý pomocník v kozmetickom svete. Dá sa využiť aj na hydratáciu pokožky, vlasov, no aj celého tela. Má naozaj blahodárne účinky a môžete ho použiť na hocičo vás napadne. Ja ho rada používam na pery a  zuby. Milujem ho! Je to pomocník za všetky drobné. Keby si mám kúpiť iba jeden produkt, tak si kúpim práve kokosový olej a to pre jeho využitie. Dajú sa kúpiť lacnejšie, no aj drahšie kokosové oleje. Treba hľadať...


V lete je moja záchrana dezodorant od značky Rexona. Môžem sa na neho spoľahnúť a viem, že ma nesklame. Kupujem si ho aj cez rok, no v lete je jeho spotreba väčšia. Je lacný a tak skvelý. Mne nesadli podobné produkty od značky Nivea a Dove akurát skúšam, takže sa pravidelne vraciam k tejto značke. Môžem ju iba odporučiť. Navyše má rôzne druhy, takže môžete skúšať koľko len chcete. 

Ďalším nevyhnutným produktom je vazelína. Na fotke je akurát táto, no mám ich doma asi 5 a všetky striedam. Ja nedám na ne dopustiť. Používam ich denne. Jedinou nevýhodou je to, že tam musíte dávať ruky, ale to sa dá prežiť. Trošku v lete pribúda nevýhoda a to tá, že vazelína sa veľmi rýchlo roztečie, takže bacha ak ju nosíte v kabelkách. :) Napriek tomu ju nosím všade so sebou! 

Ružová voda... O tej ste určite počuli veľmi veľa pozitívnych slov či už u mňa na blogu v recenzii alebo aj na iných blogoch. Všetci ju chvália. Áno! Je to pravda. Je skvelá. Ja ju používam v lete hlavne na osvieženie. Dá sa použiť aj na fixáciu na make up, no aj ako tonizujúca voda nie je na zahodenie. Je to niečo podobné ako kokosový olej. Aj tento produkt má veľa použití a vydrží dlho. Stačí si opäť iba vybrať, načo bude slúžiť práve vám. 

Riasenka od Rimmel. Viete, že ju zbožňujem. Cena je trošku vyššia, no milujem ju pre výsledok, ktorý dokáže spraviť s mojimi riasami. V lete mi vydrží aj napriek tomu, že nie je vodeodolná. Riasy krásne rozčeše a zdvihne. Ja používam dve špirály, takže mi nevadí, že až tak veľmi veľa nezahustí. 

Leto je už automatický spojené s farbami. Farbami na očiach, linky, tiene či aj na perách. Dnes zoženiete snáď všetky farby rúžov, na ktoré si spomeniete. Ja mám najradšej značky Rimmel, pre ich výdrž, no milujem aj NYX, ktorý majú skvelý výber farieb, aj keď nevydržia veľmi dlho. Milujete v lete farby? Nosíte farebné rúže? Určite mi napíšte do komentára! 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre s odpoveďami na otázky, ktoré sú v texte. Užívajte leto aj naďalej!

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Zaujala ma tá ružová voda. Túto z DM som ešte neskúšala (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je super, ale keď si ju ešte neskúšala, tak si kúp aj menšie balenie :) To sa dá zohnať napríklad na www.parfums.sk, kde sú k dipozícii aj malé balenia a iba vyskúšaš. Ak nesadne, tak ťa nebude mrzieť, že jej máš tak veľa :)

      Odstrániť
  2. Kokosový olej a vazelína je pro mě must have :) Kam se za vazelínou hrabou různé balzámy :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kokosový olej je môj veľký obľúbenec. Väčšinou s ním zmiešam kávové zrniečka a mám super peeling, zrniečka odstránia odumreté bunky a kokosový olej pokožku hydratuje. No a ružová voda, na ňu som čítala už toľko recenzií a napriek tomu som sa ešte nikdy nedokopala si ju ísť konečne kúpiť. Neviem, čím to je.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O takom peelingu som niekde čítala :) Tak asi ťa až tak neláka :)

      Odstrániť