F Športová, pohodlná a farebná mikina v jednom - Aďulik Sun

Športová, pohodlná a farebná mikina v jednom

Ahojte :)

Poznáte ten pocit, keď je vonku leto, ale vy mrznete? To je dobre známe asi všetkým, hlavne tento rok. Píše sa 15. Augusta, čo je hoci koniec leta, no stále je leto a vonku má byť teplo a slnečno. Namiesto toho máme v poslednej dobe zamračené, vonku slnko ani nesvieti a skôr prší. Teploty sa pohybujú od 20 stupňov vyššie v tom lepšom prípade. V tom horšom je to aj pod 20 stupňov, hlavne na večer. Ja mám v tomto období ešte nejaké akcie, kde by som chcela ísť a mám v pláne aj nejaké tie festivaly. Je mi už teraz jasné, že večer budem asi mrznúť. V tomto období sa hodí nejaká bunda, ktorá vás zahreje. Ja mám doma niekoľko klasických búnd, ktoré nemajú ale krk a tak som sa rozhodla, že si musím zaobstarať nejakú s vyšším krkom, ktorá bude teplá, no zároveň sa bude dať nosiť aj teraz v lete. Bol to boj niečo nájsť a našla som až na eshope www.vasa-moda.sk, ktorý má aj stránku pre ČR. Dnes mi robila modelku moja sestra, ktorej tiež bunda veľmi sadla. A ako sme boli spokojné? To sa dozviete nižšie v článku.

Ja som si teda vybrala túto bundu, ktorá je teraz asi momentálne vypredaná (bola, keď som písala tento článok, no sledujte si to, ak sa vám páči). Na stránke si môžete vybrať z krásnych búnd, ktoré nájdete pod týmto linkom - dámske mikiny.


Čo sa týka tejto mojej konkrétnej bundy, tak je veľmi príjemná na dotyk. Je z pevného materiálu a tá farba? Presne ako na fotke. Mne sa veľmi často stávalo, že farba nezodpovedala fotke. Vždy to bolo buď tmavšie alebo svetlejšie. Tu je to presne ako na fotke, takže  za to veľké ÁNO. Materiál je veľmi príjemný a pohodlný. Neškriabe, neštípe a nosí sa veľmi dobre. Je trošku ťažšia, keďže sa jedná o dosť teplú mikinu. Zips je spravený šikmo, čo ja milujem. tiež má veľmi veľkú kapucňu, ktorá vyzerá veľmi štýlovo, keď ju máte dole z hlavy. Mne sa táto mikina veľmi páči a doslova som si ju zamilovala po prvom pohľade. Fakt to bola láska na prvý pohľad. Cena je tiež veľmi dobrá a stála ma do 20 euro, čo je v porovnaní s cenami v kamenných obchodoch, ktoré mám ja dostupné v okolí, veľmi dobrá cena. My sme si vybrali veľkosť 40, čo zodpovedá veľkosti L, čo je aj na mikine. Na hmat je skutočne veľmi príjemná, je to typická hrubšia teplákovina. Vyzerá veľmi kvalitne. Zips je biely, čo tiež viac preferujem, keďže čiernu farbu veľmi nemusím. Na konci rukávov a celej mikiny je mikina stiahnutá. Myslím si, že v prípade dažďa tak rýchlo nepremokne. Za čo ju ja absolútne milujem je výstielka. Mám namysli na trupe, kde je zips. Pod zipsom sa nachádza ešte jedná látka, ktorá nijako nebráni pri zapínaní zipsu, no keď si chcete nechať trošku rozopnutú bundu, tak máte stále zakrytý trup, čo vyzerá veľmi dobre. Tiež sa mi páči to, že keď si ju zapnete absolútne hore, tak vám vznikne náhradný šál, ktorý máte okolo krku, že žiadny iný nepotrebujete, čo sa hodí hlavne keď fučí. Mikina má vrecká.


Som veľmi rada, že skutočnosť zodpovedá obrázkom na eshope. A navyše podporíte našu ekonomiku (českú, slovenskú - to je jedno). Na stránke nájdete aj šaty, doplnky či pánske oblečenie. Všetko za celkom výhodne ceny. Na stránke si nájdete, že táto moja mikina je 100% polystyrén. Nato, že je to z tohto materiálu, tak je veľmi príjemná na dotyk a veľmi dobre sa nosí. Už som ju mala na jednej akcii a naozaj dobre zahriala. Je svetlá, takže to sa nemusí niekomu páčiť. Ja mám svetlé farby veľmi rada a veľmi rada ich nosím k presným opakom, takže napríklad ku čiernym leginám či teplákom. Myslím si, že niekdy je dobré mať doma aspoň jeden takýto celkom výrazný kúsok, ktorý obohatí váš šatník a rovnako aj váš štýl. V dnešnej dobe veľa žien chodí v čiernom a mne osobne sa to veľmi nepáči, keď každý deň niečo čierne, no každému podľa vlastnej chuti, no nie?


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude hneď zajtra a bude to z hokeja. Do komentára mi môžete napísať či sa vám mikina páči a či preferujete farebné oblečenie alebo skôr čierne? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments: