F NOVINKY: Značka Fa - Aďulik Sun

NOVINKY: Značka Fa

Ahojte :)

Prídete do obchodu a zrazu sa na vás pozerá milión značiek. Neviete ani čo si vybrať. Viete, že chcete sprchový gél. Prídete pri sprchové gély a vidíte tam 20 značiek. Teraz, ktorý? Ja vám chcem dnes predstaviť aj novinky (už sú dlhšie v predaji) značky Fa. Ja mám značku Fa celkom rada a doma mám vždy niekoľko produktov. Kupujem ich už pravidelne. Značka Fa má už aj instagram, čo je super hlavne u takýchto veľkých značiek.  Na fotke nižšie vidíte všetky produkty, ktoré vám dnes predstavím a dám vám k ním aj pár slov. 

 Značka Fa má toho naozaj veľa v ponuke a stačí si len vybrať. 


Ako prvými by som začala práve s týmito produktami do vane, sprchy. Ako prvý produkt z ľavej strany je pena do kúpeľa. Táto pena do kúpeľa je z noviniek coconut, ktoré obsahujú reálny kokosový výťažok. Vôňa je naozaj krásna a skutočne to vonia ako kokos. Nie je to žiadna chemická vôňa, ale takmer by som povedala, že prírodná - čo sa týka vône, samozrejme. Na vykúzlenie bohatej peny stačí naozaj máličko produktu. Tým, že pena je krémová, tak je veľmi príjemná na pokožke. Je to pena a snáď každý miluje mať vo vani veľmi veľa peny. A tak sme schopní tam naliať aj polovicu. To je ľudské. Táto pena sa veľmi rýchlo míňa, no efekt stojí za to. Ja som tento produkt minula za necelý mesiac, no s tým, že ja sa kúpam iba vo vani, keď som doma.

Druhým produktom je sprchový gél Coconut water, ktorý vonia priam geniálne. Ešte lepšie ako tá pena. Tento sprchový gél sa skutočne vydaril. Je priesvitný. Peni bravúrne. Cena nie je vysoká. Darmo hľadám negatíva, žiadne neviem nájsť. Pokožka je veľmi jemná a tiež nezostáva suchá, čo je veľmi dobre hlavne teraz na konci leta, keď cez leto dostáva pokožka zabrať a treba ju pripraviť na to, že slnko už s najväčšou pravdepodobnosťou už nebude tak páliť. S týmto produktom som bola najviac spokojná. 

Tretím produktom je sprchový gél, ktorý je ako sprchové mlieko. Pokožka je veľmi jemná po použití. Textúra je mliečna, hustejšia. Farba je biela. Pení trošku horšie ako predchádzajúci sprchový gél, no stále lepšie ako napríklad sprchové gély od značky Balea. Vôňa je tiež veľmi dobrá. Zdá sa mi, že hoci sa jedná o sprchové mlieko, tak pokožku trošku vysuší a zdá sa mi trošku podráždená, no tento efekt som mala iba dvakrát z celého používania, takže je možné, že za to nemôže tento produkt. Cena je opäť veľmi prijateľná a dajú sa všetky tieto produkty zohnať vo všetkých drogériách.


V tejto polovici článku sa spolu pozrieme na antiperspiranty, ktoré sú všetky z rady DRY PROTECT. 

Ako prvý je sprej. K tomuto spreju nemám čo povedať. Ja používam iba takýto druh tohto produktu a vždy mi vyhovoval, pokiaľ nebol absolútne zlý. Vôňa bola príjemnejšia ako u klasických podobných produktoch. Svoju robotu si robil dobre a nezanechával ani biele škvrny na oblečení. Pokožka vydržala suchá tak 5 hodín v lete, čo je celkom dobrý efekt. Tých 48 hodín to nedalo, čo je pochopiteľné. Neviem či existuje niečo, čo vydrží tak dlho. To asi ani možné nie je. 

Druhý produkt je tuhý antiperspirant. Tento produkt krásne vonia, no zanechával biele škvrny na oblečení. Aspoň niekedy. Neviem čim to bolo. Niekedy som mala biele škvrny a niekedy nie. Ja nie som typ človeka, ktorý používa takéto produkty, takže ťažko súdiť. Keď som ho už naniesla a vydržala som aj tie biele škvrny niekde na vnútornej strane oblečenia, tak efekt bol dobrý. Pokožka bola suchá celý deň. 

Tretí a štvrtý produkt spojím do jednej recenzie. Jedná sa o guličkový antiperspirant. Tento guličkový je "vodový". Vôňa je veľmi pekná v oboch prípadoch. Jediné čo mi vadí je to, že na mojej pokožke aj oblečení zanechá vodnú škvrnu. Nijako sa nevsiakne. Jednoducho tam je. Myslím si, že funkciou je byť suchý pod pazuchami a nie tam cítiť niečo mokré. Možno niečo robím zle. Neviem. Mne tento produkt nesadol. Nesadol mi ani v minulosti. Ťažko povedať či robí to, čo má, keďže ja som cítila mokré aj po použití tohto produktu - neviem či to bol pot alebo produkt. Táto dvojka je na rozhraní či áno alebo nie. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či máte radi značku Fa a čo od nej máte doma? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Mně věci od fa vždycky přišly spíš průměrný, ale ty "průhledný" sprchacr jsou super.
    Quietus.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám tyto věci ráda, nejčastěji kupuji těový šampon :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já od Fa ráda používám sprcháče, deodoranty apod. mi moc nesedí.. :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já značku Fa vůbec nepoužívám, možná jsem kdysi měli doma nějaký deodorant a sprcháč, ale nějak jsem si k této značce nenašla cestu.. Ale možná změním názor a něco od ní vyzkouším, třeba budu příjemně překvapená :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fa mám veľmi rada a tieto vecičky ma veľmi zaujali :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zbožňuju všechno s kokosem, takže minimálně ten sprcháč prostě musím mít! <3

    OdpovedaťOdstrániť