F Som na dne #9 - Aďulik Sun

Som na dne #9

Ahojte :)

Opäť tu je článok zo série pravidelných článkov a tentokrát to budú spotrebované produkty, ktoré som minula za posledné obdobie. Nebol to presne mesiac, no čo tam po tom, každého aj tak zaujímajú iba tie produkty. Ja neviem prečo, ale u mňa sa striedajú dva fázy a to, že buď sa neviem dosť na dno produkt aj 5 mesiacov alebo produkty míňam rad za radom. Fakt neviem, čím to je. Niekedy za mesiac neminiem ani jeden krém a niekedy ich miniem aj 5. Minule som sa nad tým zamýšľala, ale na nič som neprišla. Produkty nemíňam naraz, takže normálne vysvetlenie neexistuje. Dobre ... Teraz už naozaj dosť slov na úvod a ideme rovno na to! 




Tak tu máme všetky spotrebované produkty v plnej kráse. Nie je toho opäť veľa, no nemám rada, keď tieto články bývajú veľmi dlhé. Videá ešte prežijem, lebo pri nich môžem upratovať, ale na článkoch mám rada stručnosť a jasnosť. Tak ideme na to, nech to nie je naozaj dlhé. 


Ako prvé tu máme dve sady. Prvá sada je na bielenie zubov. Túto sadu ste mohli vidieť u niekoľko celebrít. Ja som si tento produkt kúpila už druhýkrát, pretože som s ním spokojná. Viem, že jedna blogerka/youtuberka to kritizovala, že to trvá iba chvíľu ( ten biely efekt). Ja neviem či mám zázračné zuby, ale mne efekt vydržal 5 mesiacov, čo považujem za dlhú dobu. Ja si myslím, že aplikácia je jednoduchá, trošku zdĺhavá, no funkčná. Táto sada stojí do 20 euro, čo je celkom prijateľná cena na takýto produkt. Dá sa zohnať na e-shopoch, ale aj v DM drogérii. Po ukončení používania si dokupujem vždy pastu, ktorá je v balení a dá sa kúpiť aj samostatne a používam ju ďalej počas roka. Zuby zostanú biele. 

Ako ďalšia sada je sada s produktami, ktoré obsahujú arganový olej. Ja som túto sadu milovala a to viete, keďže ste o nej počuli odomňa iba chválu, ktorú som na vás vypustila v jednom článku. Sada obsahovala šampón, olej a kondicionér. Bola som skutočne spokojná a už teraz je na ceste ďalšie balenie. Moje vlasy boli jemné, ľahké a dobre sa rozčesávali. Dokonca sa mi zredukovali aj lupiny. Čo je pre mňa veľké plus ... 

Ako tretiu vec tu máme sprcháč od Radoxu. Tento specháč sme vyhrali, no aj tak bol super. Ja veľmi vanilku nemusím, no tu voňala krásne. Pozerala som ho v drogérii a našla som ho v Teta drogérii. Tam stál 1 euro, čo bola sa mi zdá akcia. Penil jemne, prirovnala by som ho k značke Balea. 

Tiež tu máme balzam na pery od značky Lacalut. Táto značka predáva hlavne zubné pasty a o balzame som ani netušila. Dostal sa ku mne naozaj pomocou veľkej náhody. Hydratoval krásne. Bol dosť mastný, takže pery po ňom boli naozaj lesklé. Ja som s ním bola spokojná. 

Ako predposlednú vec v tejto časti tu máme vatové tampóny. Ja som tieto kúpila v drogérii Teta. Stáli necelé 1 euro, čo je skutočne málo a už teraz mám doma asi 5 balení v zálohe. Ja som s nimi bola veľmi spokojná. Okraje sa od seba netrhali, takže ste nemali vatu po celej tvári. Ja mám radšej tieto malé, keďže mi prídu oveľa praktickejšie ako tie veľmi veľké. 

Ako poslednú vec v prvej časti tu máme linky na oči. Tieto linky boli dobré, len sa mi zdá, že dosť rýchlo vyschli. Mala som po nich asi do 2 týždňov, čo sa mi zdá naozaj dosť skoro. To sa mi nestalo ani pri linkách vo fixe a to je už čo povedať. Pokiaľ fungovali a neboli vyschnuté, tak sa s nimi pracovalo naozaj skvelo.


V druhej časti tu máme štvoricu mojich celkom obľúbených produktov. Ako prvú vec tu máme dezodorant, ktorý je od značky Adidas. Ja som s ním bola spokojná. Nebolo to ako produkt od značky Rexona,  ale niečo spravil. Nebol to žiadny prepadák. 

Ako druhú tu máme soľ do kúpeľa. Táto soľ krásne voňala a robil modrú vodu. Cítila som sa ako v mori. Uvolnila myseľ i telo. Ja som dokázala vždy tam ležať aj polhodinu. Bolo to skvelé a určite ju nemám na posledy. Ja som si ju objednávala na internete, no videla som ju aj v DM drogérii. Určite môžem odporučiť so všetkými 10 prstami. 

Ďalšie dve veci sú tiež do kúpeľa. Jedna vec je pena do kúpeľa od značky Dove. Penila skvelo, voňala ešte lepšie. Ja som si ju zamilovala a mám už doma ďalšie balenie. Nebola ani veľmi drahá. 

Ako poslednú vec tu mám sprchový gél od značky Dermacol. Toto konkrétne balenie som dostala k narodeninám a vydržal mi až do dnes. Voňal krásne, penil tak stredne, no spravil si svoju prácu super. Ja som bola opäť spokojná. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi dajte vedieť do komentára či máte nejakú skúsenosť s produktami, ktoré som tu spomínala. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Ten balzam na pery Lacalut mám tiež ale ešte som ho neotvorila takže sa ho nemusím báť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pekný článok :) tie tampónky kupujem tiež stále dookola :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty vatové odličovací tampony mám ráda a jiné ani nekupuji :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky mám ráda tyhle články stručnější a kratší. Dost často se mi též stává že za celý měsíc spotřebuji jen jednu až dvě věci a potom zase je měsíc kdy se toho nakupí až příliš.
    Z tvých produktů mám zkušenost pouze se sprcháčem rebarbora a jahody. Za mě skvělý, možná trochu víc sladký.

    OdpovedaťOdstrániť