F HAUL: Cien, Balea,... - Aďulik Sun

HAUL: Cien, Balea,...

Ahojte :)

Dlho nebol haul. Ani sa nepamätám posledný podobný článok, ktorý pozostával z produktov, ktoré som si kúpila v drogérii a v kamenných obchodoch. Je pravda, že ja veľmi nenakupujem v kamenných obchodoch, takže skôr tu vidíte články na nákupy na internete. Potom sa zdá, že je to všetko reklama, no v skutočnosti to nie je tak. Je pravda, že niečo dostávam vrámci spolupráce, no veľakrát si kupujem veci sama. Pridám link na stránku, kde som daný produkt kúpila a všetci v tom vidia spoluprácu. Ja spolupracujem so stránkami, ktoré nájdete dole na blogu, no nie každý článok s linkom na ich stránku je vrámci spolupráce. Neposielam im každý článok. Keby tam ten link nedám, tak sa ma spýta niekto v komentári, kde som danú vec kúpila. Takto sa vyhýbam tejto veci, tak len toľko som chcela povedať. Články, ktoré sú vrámci spolupráce neoznačujem, no v článku spomeniem to, že som veci dostala alebo to sformulujem tak, že som mala možnosť vyskúšať dané produkty. Myslím si, že to tak stačí, keď je vidieť priamo z článku či je to článok v rámci spolupráce alebo nie. Na blog vyberám veci, ktoré mi sadli, takže väčšinou sa jedná o pozitívne recenzie, no chystám aj rubriku, kde zhrniem veci, ktoré mi nesadli. To už čoskoro. Dnes sa ideme venovať veciam, ktoré som kúpila za posledné obdobie. Pravdupovediac, tieto veci mám doma už asi mesiac, takže za týmto nákupovým článkom pôjdu rovno aj recenzie, kde budete môcť vidieť aj nejaké z týchto produktov. 


Toto sú veci, ktoré som si ulovila v obchodoch za posledné obdobie, ktoré mohlo trvať viac ako mesiac.  Ako môžete vidieť sú tam aj novinky od značky Balea, ktoré už pomaly ani novinkami nie sú, no aspoň vám ich ukážem. Bola som pozrieť v drogérii a u nás sa stále predávajú a práve ako novinky, takže som sa rozhodla, že zaradím sem aj tieto produkty. 


Ako prvými začnem vecami, ktoré som kúpila v DM drogérii. Poznáte to. Vstúpite a zrazu máte v košíku milión veci a zanecháte tam za sebou milióny. Takto to mávam ja, keďže tam chodím vždy nárazovo a nechám tam aj  30 a viac euro. Čo vám poviem... Kozmetika je moja láska a rada skúšam niečo nové. Vždy som produkty menila a moje okolie malo na to nervy, keďže som zbytočne skúšala veci, ktoré mi aj tak nesadli a vrátila som sa neskôr k odskúšaným produktom. Teraz mám na to aspoň výhovorku a tou je blog :) 

Prvá vec sú vlhké utierky, ktoré sú od značky Valentína. Tieto vlhké utierky sú určené na odlíčovanie make upu. Sú skutočne mokré a dokážu dať preč nečistoty z tváre. Skúšala som ich aj namiesto odličovacích produktov, no nakoniec som usúdila, že na to odlíčenie nie sú tak vhodné. Aspoň nie pre mňa, keďže mne sa zdalo, že na tvári ešte niečo zostalo a nie je to vyčistené do hĺbky. To mi vadilo, no na také jemné odstránenie make upu z ruky a podobne sú vhodné. Pleť nedráždia a ja si ich kupujem pravidelne. Cena je veľmi dobá - stoja necelé 3 eurá. 

Ďalším produktom je maslo na pery od značky Balea. Toto maslo je s príchuťou vanilky. Musím sa priznať, že ja som toto hneď posunula ďalej, keďže vanilku veľmi nemusím. Ani neviem prečo som si ho vzala. Asi som chcela skúsiť. Aj som skúsila, no nesadlo mi. Moje pery boli po ňom lepkavé a mala som stále tendenciu si dávať produkt dole z pier. To bolo ale asi tým, že nemusím tú vanilku a tak ma iritovala. Cena bola dobrá, zdá sa mi, že toto maslo na pery stálo okolo dvoch euro. 

Tretím produktom je želé na telo od tej istej značky ako maslo na pery. Nebudem vám tu hovoriť detaily, keďže sa chystám robiť aj recenziu na tento produkt, no môžem vám ho odporučiť. Krásne chladí pokožku a rýchlo sa vstrebáva, čo je skvelé hlavne v lete, keď sa telo stále potí. Tento produkt stál do troch euro. Ja som ho kupovala v nejakej akcii, ktorá tam v ten deň bola. 

Ďalšie dva produkty sú rovnako od značky Balea a je to šampón a sprchový gél. Všetci vieme, že sprchový gél od tejto značky nie je krokom vedľa. Krásne voňal. Nebolo to nič výrazné. Vôňa bola sladká, no jemná. Penu robil krásnu. Cena je stále rovnaké a nájdete ho za krásne jedno euro. Šampón už nebola veľmi šťastná voľba. Tiež chystám recenziu na tieto produkty, no môžem vám povedať, že šampón hoci stál niečo do dvoch euro, tak nebol vôbec dobrý. Strašne mi mastil vlasy a to šampón robiť nemá. Doteraz neviem čím to je, no možno vám už v recenzii poviem :) 

Ďalšie sú dva laky na nechty. K týmto lakom nemám čo povedať. Jemný perleťový a hnedý je podľa mňa taký jemný základ lakov. Sú to farby, s ktorými nič nepokazíte a vyzerajú štýlovo. Nie sú výrazné, takže nepútajú pozornosť, no keď sa človek zahladí, tak krásne doladia outfit. Navyše sú to farby, ktoré sa hodia ku všetkému, takže sa nemusíte báť ani prešľapu. 

V pozadí vidieť sódu bikarbónu. Ja sódu používam do masiek na tvár, ktoré si doma robím sama a tiež aj na peelingy. Je jedlá, takže nespôsobí žiadnu reakciu a dá sa využiť aj v kuchyni. Opäť je to produkt, ktorý sa nestratí a využije sa všade. Taký jeden tip... Sóda bikarbóna sa dá zohnať všade, no v Jednote sa dá kúpiť najvýhodnejšie a to toto veľké balenie za jedno euro, čo je super cena. Potom sa dajú zohnať aj len v sáčku, no tie sú za rovnakú cenu a máte tam ani nie tretinu. :)


Toto obdobie bolo pre mňa tvorené hlavne maskami. Vyskúšala som ich niekoľko a na fotke je iba zlomok. Hoci som vyskúšala aj od značky Cien, stále sú pre mňa favoritky masky od značky Balea. Ja ich jednoducho milujem. Jedna stojí euro, takže sa to celkom aj oplatí. 


Ako posledný produkt, ktorý vám tu dnes ukážem je toto telové maslo. Išla som do toho s očakávaniami a bola som sklamaná. Nedopadlo to tak, ako som chcela. Určite sa viac o tom rozpoviem v recenzii, ktorá bude už čoskoro. Maslo bolo super. Bola to sladko-kyslá vôňa, ktorá bola dosť výrazná. To je jediná vec, ktorá bola super. Veľmi dlho trvalo, kým moja pleť vstrebala toto maslo a to som ho dávala v malom množstve. Keď to telo konečne vsiaklo, tak som mala pocit, ako by som pre to telo nič nespravila. Cítila som sa absolútne suchá. Viac slov vám poviem v recenzii, no za tie štyri eura to nestojí. Existuje veľa skvelých masiel, ktoré sú za podobnú sumu a spravia vám lepšiu službu. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či máte nejaké skúsenosti s týmito produktami a ak áno, tak aké? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

18 Comments:

  1. Obecně mám Baleu ráda, a ty ubrousky jsem zkoušela také - na odličování mi jakž takž vyhovovaly, nicméně bylo třeba si po nich pleť ještě dočistit - což mě moc nebavilo. Másla jsem nikdy moc nemusela, ale na dovolené jsem si koupila to čokoládové od Cien a vcelku mě to zaujalo :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, trebalo, no na také dni, keď cestuješ a nemáš možnosť nejako sa odličovať precízne, tak sú super. :)

      Odstrániť
  2. Laky od Miss Sporty mám hodně ráda a mám všelijaké barvičky, hlavně ty barevné :) Jinak masky Balea jsem ještě nezkoušela, ale asi se na ně mrknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šampony Balea professional mám ráda, už jsem vyzkoušela Repair a ten se mi velmi osvědčil.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balea a Cien sú super značky, najmä sú veľmi cenovo dostupné :) moc pekný článok ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty masky od Cien jsem si taky koupila, tak jsem na ně zvědavá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som tak lenivá na masky že používam iba micerálky a niekedy gél na čistenie pleti, maska sa mi nechce absolútne dávať dole:))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vlhké utierky od značky Valentina ma už lákajú dlho :)))a telové maslo vypadá neodolatelne.

    Bibi Brooks

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Určite niekedy niečo z týchto vecí vyskúšam. :)

    http://annslifea.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť