F RECENZIA: Sprej a Telové mlieko Ziaja (Novinky) - Aďulik Sun

RECENZIA: Sprej a Telové mlieko Ziaja (Novinky)

Ahojte :)

Leto je tu. Konečne. Začiatok Júla vždy považujem za veľký letný štart, kedy robím nové veci, prímam výzvy a tiež to beriem ako nové obdobie života. Leto vo mne evokuje štart do niečoho nového. Ja leto nemám veľmi v láske, keďže je teplo. Ja som skôr zimný typ. Mám radšej sneh ako slnko. Keďže ja nemám rada slnko, tak ani slnko nemá v láske mňa. Väčšinou sa spálim. Ziaja má teraz novinky, ktoré mi pomohli prežiť prvé teplé dni. Ja som tieto produkty používala už od Júna, keď prišlo prvé leto a bolo teplo. Samozrejme, ako každé leto, tak aj toto leto som sa spálila hneď na začiatku a tu nastala úloha pre telové mlieko po opaľovaní. Tiež mi pri učení v teple pomohol sprej, no o týchto veciach vám poviem bližšie nižšie v článku. 

Takto vyzerajú tieto skvelé produkty od značky Ziaja. Vyskúšala som niekoľko produktov, no tieot stále patria medzi moje obľúbené.



Značka Ziaja je moja obľúbená, takže nebolo o čom, keď mi prišla ponuka vyskúšať nejaké novinky. 


Telové mlieko po opaľovaní je skvelé. Ako som spomínala vyššie, toto mlieko som používala už v Júny, keď nastalo prvé teplo a teplota sa zvýšila na 30 stupňov. Ja som sa ako vždy spálila a tak som potrebovala svoju pokožku vyživiť rýchlo čo najskôr. Samozrejme, používala som aj iné produkty, ako napríklad Panthenol, ktorý je určený na popáleniny, tak to určite pomohlo aj toto. Telové mlieko som používala pravidelne každý večer a vždy, keď som cítila, že ma pleť škriabe a je suchá. Telové mlieko nemá žiadnu vôňu, no dlhšie trvá, kým sa vstrebe. To považujem za najväčšie mínus tohto produktu. Musíte počkať 15 a viac minút, kým sa vám mlieko vstrebe a vy si môžete obliecť niečo na seba. Inak by to nemalo zmysel, keďže sa vám celé mlieko vsiakne od oblečenia. Mlieko nemá žiadnu vôňu, takže je príjemné na tele. Trošku chladí, no nie veľmi. Mne na spálenú pokožku pomohol a dokonca som sa ani nešúpala, takže vám môžem s čistím svedomím povedať, aby ste určite skúsili. Ja som spokojná bola. Cena nie je vysoká. Zoženiete toto mlieko aj na eshope Ziaji, no aj v obchodoch. 

Chladivý sprej je veľmi príjemný produkt, no vážime si ho hlavne v lete. Takýto produkt je veľmi dobré, keď máte doma. Horúce dni dokážu dať zabrať každému jednému z nás. Určite poznáte tie dni, keď vonku slnko pečie, ulice sú rozpálené a vy máte niekde ísť. Vtedy sa človek ide priam upiecť a totálne sa roztopiť. Ja vtedy rada používam chladivé spreje. Vejáre a podobné veci mi nepomáhajú. To je len dočasné riešenie problému. Preto používam spreje, ktoré vydržia spraviť pocit sviežosti trošku dlhšie, ako tieto somariny v podobe vejárov. Aspoň u mňa je to tak. Tento sprej schladí pokožku. Nezanechá na nej lepkavý povrch, čo je super. Výdrž pocitu sviežosti je celkom dlhý. Ja som to odmerala na cca hodinu. To sa zdá málo, no niektoré produkty sú s výdržou na tom horšie. Nehovorím, že nie sú na tom aj lepšie. Sprej môžete používať na celé telo a tvár. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi napíšte do komentára či používate telové mlieka po opaľovaní alebo ste zástancom niečoho iného? Určite napíšte nejaké tipy a podeľte sa o skúsenosti. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára