F RECENZIA: Catrice konturovanie a očné tiene - Aďulik Sun

RECENZIA: Catrice konturovanie a očné tiene

Ahojte :)

Dlho som hľadala veci, ktoré potrebujem každý deň, no zoženiem ich všade - aj v DM drogérii. To mi trošku trvalo, keďže v ponuke je veľmi veľa značiek. Nakoniec som skúsila aj značku Catrice a tá je skvelá. Pričom ju zoženiete za super cenu. V pomere kvalita a cena je najlepšia, aspoň podľa mňa. Ja som si túto značku obľúbila a mám už doma niekoľko produktov. Dnes vám chcem ukázať dva produkty, ktoré som pre vás vybrala. Jednou z nich sú očné tiene a tou druhou je duo na kontúrovanie. Bola som spokojná? Dozviete sa ďalej v článku... 




Musím sa priznať, že keby mi niekto pred rokom povedal, že tu budem písať o podobných produktoch, tak mu neverím. Ja som nikdy nebola nejako na tiene a maľovala som si ich len zriedka. To isté aj čo sa týka konturovania. Prišlo mi to veľmi zbytočné. Dnes je to opak. Neviem si predstaviť, že by som išla von, keby nemám aspoň jemne zvýraznené kontúry. Človek sa skutočne mení a vyvíja.

Začala by som očným tieňom, ktorý je v odtieni 050. Je z rady Liquid metal, čo bola veľmi dobrá rada a ukrývala veľmi veľa skvelých odtieňov. Mne sa na tomto odtieni páči to, že navonok sa javí ako fialová obyčajná farba, no v skutočnosti v sebe ukrýva niečo na viac! A to ma baví. Na viečku sa stále mení, takže vaše líčenie je vždy iné. Tiež sa dá dobre vrstviť, takže môžete vykúzliť aj skutočne silné večerné líčenie. Pigmentácia je skvelá! Tieň stál niečo okolo troch euro a dal sa zohnať v DM drogérii. Neviem prečo, no u nás som ho ešte videla a teraz bývajú aj dopredaje, tak možno ešte zoženiete aj vy! Ako môžete vidieť aj na fotke, tieň sa javí ako niečo tmavé. Dosť mi to pripomína farbu modriny, na prvý pohľad. Na fotku sa mi nepodarilo zachytiť ten meniaci efekt. Všeobecne tiene od tejto značky mám veľmi rada a obľúbila som si ich. Máte radi túto značku? Určite mi napíšte do komentára.



Druhou vecou, ktorú som v minulosti nemusela, no dnes ju milujem, je kontúrovanie. Akonáhle si nanášate make up či viac korektoru, tak vaše prirodzené kontúry sa pomaličky strácajú. Na to, aby ste ich zachránili slúži bronzer alebo kontúrovací púder, ktorý nanášate pod lícne kosti, pozdĺž tváre, prípadne čelo a nos. Sú to miesta, ktoré chcete stratiť. Naopak, rozjasňovač si dávate na najvyššie miesta na tvári a to presne na tie miesta, ktoré chcete zvýrazniť. Takže napríklad nad lícne kosti (takmer pod oko), pod obočie, prípadne na stred nosa alebo nad hornú peru. Ja mám doma toto kombo od Catrice a som s ním spokojná. Ako môžete vidieť aj na fotke, tak pigmentácia je opäť skvelá. Kontúrovací púder je skôr studenejšej farby. Je hnedý a vôbec nezachádza do oranžovej farby, čo je super. Rozjasňovač je tiež super. Netreba to s ním prehnať. Rovnako je skvelo pigmentovaný a pri väčšom množstve môžete skončiť ako discoguľa a to nikto nechce. Tento produkt vám môžem rovnako odporučiť.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro. Do komentára mi napíšte či máte radi značku Catrice a aký je váš obľúbený produkt? Teším sa na vaše komentáre.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Catrice mám veľmi rada, super recenzia!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Catrice má skvelé produkty. V poslednej dobe si túto značku naozaj idem. Liqiud metal tieňov mám poriadnu zbierku. Duo vlastním tiež a užívala som si ho na jar. Teraz v lete volím viac bronzér.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tie tiene mala na wishliste už pekne dlho, bolo na čase niečo už konečne vybrať :D

      Odstrániť
  3. Oční stín má překrásnou barvu :) Ale víc mě zaujala ta konturovací paletka, sama už mám doma od Catrice paletku korektorů, se kterou jsem moc spokojená, tak možná vyzkouším i tuhle na konturování :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prepac ale tato recenzia mi prisla trochu zbytocna. Nepises vobec o tom, ako tiene drzia na oku, kolko vydrzia s bazou/bez baze, urcite by sa hodili aj fotky nejakeho licenia - tien moze vyzerat uplne inak na ruke ako na oku. To iste aj konturovaci puder.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nič sa vôbec nestalo. Som rada za každý názor, ktorý mi môže pomôcť do budúcnosť. Určite sa polepším.

      Odstrániť
  5. Značku Catrice mám naozaj veľmi rada :D presne tento tieň som kupovala kamoške k narodeninám minulý rok a o tomto kontúrovacom due uvažujem už nejaký ten piatok :D super článok ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Catrice je fajn, a stíny umí dobře. Na konturovací duo se chystám při další návštěve drogérie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpovede
    1. Iba keď niekde ide na dlhšie. Napríklad, keď idem na nejaký meeting a viem,že budem preč celý deň alebo keď idem na nejakú akciu. Ak idem iba do školy, kde som pomaly 4 hodiny len, tak na to kašlem :)

      Odstrániť
  8. presne ten istý odtieň tieňov mám aj ja, a tiež sa mi páči ako to hádže rôzne odlesky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť