F RECENZIA: BIO produkty na tvár a telo (samoopaľovacie krémy, píling a mydlo) - Aďulik Sun

RECENZIA: BIO produkty na tvár a telo (samoopaľovacie krémy, píling a mydlo)

Ahojte :)

Kto ma sleduje na sociálnych sieťach, tak vie, že som si vyberala produkty zo stránky www.happyskin.sk a ak ma sledujete poriadne, tak už ste ich mohli aj vidieť na internete. Hneď som sa musela s nimi pochváliť, keďže som bola z nich nadšená. Jedná sa hoci o BIO kozmetiku, no aj tak som si to zamilovala. Bola som nadšená a dnes sa s vami podelím aj s detailmi! Ideme rovno na to! 


Tento eshop sa zameriava teda na BIO kozmetiku. V ich produktoch nenájdete tieto látky: 
  1.  Etoxylované emulgátory
  2. S.L.S. (Sodium Lauryl Sulfate)
  3. Syntetické farbivá 
  4. Parabény (skupina konzervačných látok)
  5. Konzervačné látky obsahujúce Izotiazolín 
  6. Propylénglykol a butylénglykol (ako hydratačné látky)
  7. Petrochemické materiály a minerálny olej
  8. Syntetické zlúčeniny s obsahom hliníka
  9. Živočíšny glycerín
  10. Nepotrebné plnivá a prísady zväčšujúce objem
  11. Nie sú vykonávane pokusy na zvieratách
  12.   Použité suroviny sú bez GMO (Genetically Modified Organisms)
  13. Bez použitia ionizujúceho žiarenia pre dlhšiu konzerváciu 


Na ich eshope nájdete všetky možné produkty na celé telo! Nájdete si tam produkt na tvár, pery, vlasy, nohy či ruky. Produkty sú rozdelené pre deti, ženy a mužov, takže je to aj veľmi prehľadné a jednoduché na vyhľadávanie. Myslím si, že každý si tam niečo nájde a pre milovníkov BIO produktov je to hotový raj na zemi, resp. na internete. Mňa veľmi zaujali produkty na nohy, keďže tým sa dáva v poslednej dobe veľká váha. Tiež som si všimla, že na stránke si môžete kúpiť aj prírodné mydlá, čo je super pre pleť. Keď si nájdete na stránke lexikón ingrediencii, tak si môžete o každej surovine čosi prečítať. To je veľmi dobré preto, že viete čo v daných prípravkoch je a čo si vlastne idete dávať na pleť či pokožku. Ceny sú prijateľné, keďže sa jedná o BIO kozmetiku. Za kvalitu sa platí, no nie je to nič, čo by sme si nemohli dovoliť - stále je to prístupné pre každého.


Prvým produktom je peeling na tvár, ktorý  je s príchuťou levandule. Ja levanduľu milujem a milujem všetko spojené s ňou. Nie je to iba trendom, ktorý sa v poslednej dobe ocitol vo svete. Levanduľu som milovala vždy - tá vôňa je skutočne krásna a príjemná. Čo sa týka tohto produktu, tak ja som s ním spokojná. Cena je do 9 euro, čo je super. Balenie je veľké 100ml, čo bohate stačí, keďže ho treba naniesť iba malé množstvo. Skôr ako vám poviem obsah produktu, tak by som rada povedala svoj názor. Musím sa priznať, že prvýkrát, keď som si ho dávala na tvár, tak mi to nebolo príjemné. Musela som bojovať s vizuálnom stránkou produktu, keďže to nevyzeralo veľmi vábne. Našťastie, som sa prekonala a neľutujem. Po použití bola moja pleť jemná a na pohľad vyzerala veľmi dobre. Malá taký zdravý vzhľad, ktorý máva málokedy pri používaní peelingov. Väčšinou sa mi pleť iba podráždi a zostane červená. Tu nie! Takže ja som veľmi spokojná. Vôňa je výrazná, no skutočne to vonia ako levanduľa niekde na záhrade. Na obale sa dočítate, že produkt neobsahuje žiadnu látku z vyššie uvedených látok a tiež je bez pridávania voňavých látok. Jedná sa o vegánsky produkt. Použitie je veľmi jednoduché. Pred samotným nanášaním na pleť treba produkt premiešať s nejakým čistým predmetom. Ja som použila tyčinku, ktorú som mala pri čiernej maske a nepoužívala som ju. Potom si treba mokrou rukou naniesť primerané množstvo, no skutočne stačí máličko. Následne treba produkt vmasírovať do pokožky. Zbytok produktu treba opláchnuť vodou. Ja vám môžem tento produkt odporučiť. Myslím si, že je vhodný pre všetky typy pleti, keďže ani nevysušoval. Ak ste schopní sa preniesť cez vizuálnu stránku produktu, tak budete radi, že ho máte. Naozaj je skvelý. Pleť nedráždi a nijako ju ani nevysušuje. Obsahuje v sebe čierne čiastočky, ktoré práve drhnú pleť, no stále s jemným spôsobom. :)



Druhý produkt je mydlo. Toto čierne mydlo je s aktívnym uhlím. Je vhodné hlavne pre mastnú alebo problematickú pleť. Pomáha bojovať s akné. Obsahuje rôzne látky ako napríklad ECO kozie mlieko, aktívne uhlie, konopný olej či olivový olej. Pre viac informácii sa určite pozrite priamo na stránku, kde nájdete pod produktom oveľa viac informácii. Cena mydla je takmer 5 euro, čo je celkom dosť, ale keď si predstavím, že hocikde na jarmoku predávajú prírodne mydlá aj drahšie, tak neváham. Je skutočne dobré na pleť. Moja pleť bola po prvom ráze trošku podráždená, hlavne na brade. Ja mám problém s akné, ale nič extra. Väčšinou mám akné práve na brade, takže to mohlo spôsobiť reakciu. Keď som si tvár umývala s ním už druhýkrát, tak už moja pleť bola pokojná a nijako sa nebránila. Vonia príjemne, no na tvári alebo rukách to nie je cítiť. Po namočení je mydlo klzkejšie ako normálne mydla, no pení rovnako dobre!





Ako tretí produkt tu mám niečo letné. Mám tu prírodný samoopaľovací krém na telo. Cena produktu je celkom dosť vysoká, no môžem potvrdiť pozitívne účinky. Ale ideme pekne porade. Cena je niečo málo cez 15euro, čo je fakt dosť. Vôňa je mne osobne nepríjemná, no dá sa to vydržať, keďže to potom prestane tak výrazne voňať. Produkt opäť neobsahuje žiadne pridané vône. Aplikácia je veľmi jednoduchá, keďže je to klasická pumpička. Použitie je tiež veľmi jednoduché. Stačí si krém naniesť na vyčistenú pleť a počkať, kým krém uschne. Stačí aj tenká vrstva krému, netreba používať naraz niekoľko vrstiev. Krém je riedky, no ako náhle ho začnete vmasírovať do pokožky, tak trošku zhustne a potom sa vstrebe. Mne to trvalo celkom dlho. Aj na obale píšu, že to trvá niekoľko hodín až kým úplne zaschne krém. Ja som to pre vás testovala na vnútornej strane ruky. Chápete, tam sa nikto nikdy neopáli poriadne a väčšinou je táto strana biela. A ja nie som výnimkou. Krém som nanášala každý deň na jednu ruku a na jedno miesto. Výsledok? Samy ho môžete vidieť na fotke pod týmto odstavcom. Myslím si, je vidieť rozdiel hneď na prvý pohľad. Prvé rozdiely som videla už po druhom použití krému. Ja týmto veciam veľmi neverím, no tu naozaj vidím výsledky a to skoro hneď. Dôležité je povedať, že nenastal moment, kedy by som mala oranžové škvrny na pokožke, takže som veľmi nadšená.



Posledným produktom je samoopaľovací krém na tvár. Cena tohto produktu je tiež niečo málo cez 13 euro, čo je opäť trošku viac, no aj tu je vidieť výsledky. Ja som tento produkt nepoužívala, no používala ho moja sestra a tam boli rovnako viditeľné rozdiely. Ja som ho nepoužívala, lebo som do tváre už dosť tmavá a nebolo by to objektívne. Vôňa je to rovnaká ako u predošlého produktu. Produkt tiež obsahuje pumpičku a používa sa úplne rovnako. Môžem rovnako odporučiť.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a ja sa už teraz teším na ďalší článok, možno niekedy aj pri podobnom článku. Do komentára mi môžete napísať či používate BIO kozmetiku alebo to neriešite? Prípadne, ak máte nejaké skúsenosti s týmito produktmi, tak sa určite podeľte o svoje skúsenosti. :) Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. S týmito produktmi som sa ešte nestretla, no vyzerajú celkom fajn :)

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa ti nečudujem, dnes je už veľa prírodnej kozmetiky na trhu :)

      Odstrániť
  2. Jeee, ten samoopalovací krém vypadá skvěle. Ráda používám bio kosmetiku, ale s tvými výrobky nemám žádnou zkušenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť