F Detva - Folklórne slávnosti 2016 - Aďulik Sun

Detva - Folklórne slávnosti 2016

Ahojte :)


Minulý týždeň som bola v Detve. Túto informáciu možno viete z mojich sociálnych sietí, kde som pridávala fotky každý jeden deň. Strávila som tam tri dni a bola som tam konkrétne kvôli folklórnym slávnostiam, ktoré sa tam konajú každoročne. Ja som tieto slávnosti navštívila už tretíkrát. Na program som sa nebola pozerať, bola som tam skôr pracovať, no aj tak som si užila tú atmosféru. Ako to prebiehalo? Páčilo sa mi tam? Dozviete sa nižšie v článku. 




Do Detvy som sa dostala skoro ráno, kedy bolo krásne slnečno a už začínalo byť aj horúco. Prišla som teda v Piatok, pričom som tam bola až do Nedele večera, kedy sa ukončil tento "festival".  Prvý deň bol veľmi teplý, no pofukoval jemný, no trošku studený vietor, ktorý krásne ochladil vzduch. Program bol tiež veľmi dobrý, čo dokazuje to, že bol vypredaný priestor, kde sa odohrával program. Stánky boli tento rok super a mne osobne sa páčili. Jedno nechýbalo a milión stánkov plných jedla, kde ste si mohli dať čokoľvek, čo vás napadlo. My sme v Detve stanovali, takže sme zažili aj nočnú atmosféru. Človek by povedal, že ľudia o jednej v noci pôjdu spať, no opak bol pravdou. Večer sa menili skromný folkloristi na vulgárnych občas tohto štátu. :) Atmosféra bola skvelá a ja som si celé dni užila. Tu je niekoľko fotografii, ktoré som pre vás spravila :)




















A skoro by som aj zabudla. Stretla som aj pár z vás a dokonca aj jednu blogerku Viktóriu :)

Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil a teším sa na ďalší článok. Tento článok bol skôr fotočlánok, no verím, že aj tak vás potešil. Chodíte na takéto udalosti alebo ste skôr typ, ktorý leží v bazéne? Napíšte mi do komentára. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Už z fotiek na tvojich soc. sieťach som videla, že si nás navštívila. :) Ja bývam pár kilometrov od Detvy. :) Keby som vedela, že tam si, tak ťa aj hľadám.:D Som rada, že sa ti tam páčilo, aj keď mne už trochu menej. :/ Chodím tam od malička a už sa m moc nepáči, že sú tam stále rovnaké stánky...dokonca na rovnakom mieste. :/ Tento rok som to pochodila za hodinu a jediné, čo som si kúpila boli také maličkosti u tých indiánoch...tí sú vždy bohovský :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak nabudúce možno vyjde :) Chystám sa tam aj o rok :) A stánky, čo ja viem... Tak daní stánkari chcú byť na rovnakých miestach, lebo je to už ich miesto :D A tí organizátori to nevedia zmeniť :)

      Odstrániť
  2. I když jsi tam byla spíše pracovně, tak věřím, že sis tam užila. Podle fotek tam muselo být hezky. Takové akce se mi líbí, ale nesmí být moc velké horko, to si pak jdu raději lehnout k tomu bazénu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To muselo být super, podobné akce mám moc ráda!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť