F RECENZIA: Ústna voda od značky Ziaja - Aďulik Sun

RECENZIA: Ústna voda od značky Ziaja

Ahojte :)

Recenzia. Juhú! Tentokrát je to na jednu vec od značky Ziaja. Už v minulom článku, kde som recenzovala produkt od značky Ziaja som písala o tom, že majú aj vlastný eshop, ktorý sa volá www.fortis-slovakia.com. Spomínam to aj teraz, keby o tom náhodou niekto nevedela. Sama som sa to dozvedela trošku neskôr. Ak by ste potrebovali nejaké informácie, tak stránka je www.ziaja.sk. To by bolo k formálnym veciam a môžeme ísť rovno na článok. Ja som si vybrala ústnu vodu. 



Určite všetci poznáte minimálne jednu značku, ktorá je cenovo naozaj drahá a vyrába tento produkt. Väčšinou stojí cez 7 euro, takéto veľké balenie. Toto balenie od značky Ziaja stojí necelých 5 euro, čo je skvelá cena. Zubná ústna voda je na zníženie citlivosti. Je to konkrétne Sensitiv. Existuje niekoľko druhov - podľa toho, aký efekt chcete. Ja mám celkom jemné ďasná a sú aj veľmi citlivé. To bol impulz, prečo som zvolila tento druh ústnej vody. Keby ju mám porovnať s inými ústnymi vodami, tak je podľa mňa lepšia. Je jemnejšia- neštípe. Ústnu dutinu vyčistí a máte aj slabší mentolový dych. 

Dobré je mať k tomu aj zubnú pastu, ktorá je na zníženie citlivosti. Vtedy to má ešte lepší a väčší efekt. Po 5 dňoch používania som mala mierne zmenšenú citlivosť ďasien. Po 15 dňoch som mala ďasná v poriadku, necítila som žiadne nepríjemné bolesti pri zmenách teploty - pri dávaní zmrzliny a potom za tým horúcej kávy. Necítila som žiadnu bolesť. Potom som ju prestala používať.. Nepoužívala som ju asi dva týždne a citlivosť sa mi vrátila. Opäť som ju nasadila a používala som ju 15 dní. Citlivosť sa opäť zmiernila, no zatiaľ neupadla. Myslím si, že je potrebné ju používať viac ako mesiac a hlavne pravidelne. Nemôžete prestať, aby ste mali trvalý efekt. Ja vám určite poviem neskôr či sa mi to lepšilo alebo nie. Dostala som potrebu sa o tom s vami podeliť, keďže táto ústna voda je už v predaji. Ja som spokojná pri pravidelnom používaní. Veľmi sa mi páči to, že neštípe a nedráždi mi jazyk. HLAVNÁ vec, aspoň pre mňa je tá, že ústna voda nemení chuť jedla. V ústach máte sviežu a čistú chuť, no nemení chuť jedla. Pokojne môžete jesť čo len chcete.   

Prečo vám tu píšem o ústnej vode? Rozhodla som sa vám o nej napísať, pretože som s ňou veľmi spokojná. Tiež si myslím, že to trošku patrí do tej kozmetiky. Ďalším a dá sa povedať najhlavnejším dôvodom je to, že ja som mala dlho spojenú len s krémami a podobnými produktami. Chcela som vám pripomenúť, že majú aj iné produkty, napríklad zubné pasty, ústne vody či mydlá. U nás blízkosti nie je žiadna predajňa, takže jedine cez internet. Určite môžem iba odporučiť túto značku. Teraz chystajú aj novinku na leto, sériu SUN, takže aj o tom bude určite reč na blogu.

 Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Určite mi napíšte do komentára či používate značku Ziaja, či ste s ňou spokojné, prípadne mi napíšte vaše skúsenosti. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments: