F Parfumované oleje Frais Monde - Aďulik Sun

Parfumované oleje Frais Monde

Ahojte :)

Poznáte tie dni, keď ráno vstanete, osprchujete sa a máte čas dokonca aj na raňajky, pomaly sa oblečiete a ešte sale máte čas pred odchodom? Tieto situácie nastávajú málokedy, no verím tomu, že každému z vás sa to aspoň raz stalo - minimálne cez víkend, keď idete poobede s kamarátmi von. V takéto dni mám tendenciu sa o svoju pleť viac starať. Ani nie starať, ako jej viac dopriať. Keď sa ponáhľam, tak na seba hodím prvú voňavku, ktorú mám na poličke od večera pripravenú, aby som ju nehľadala. Sú dni, keď mám čas a vôbec sa neponáhľam. V tieto dni namiesto voňavky používam parfumované oleje, o ktorých vám dnes niečo poviem. Ja som na chuť týchto olejov prišla náhodne, keď ho kamarátka doniesla do školy, lebo sa jej nechcelo ťahať celú voňavku, aby sa jej nerozbila. Namiesto toho doniesla maličké 10 ml balenie, kde mala "voňavku". Mala tam konkrétne parfumovaný olej a hovorila mi, aký je skvelý. Ja som tomu nechcela nejako uveriť, no keď som k nemu privoňala, tak som pochopila, že má pravdu. Ona mala nejakú pomarančovú vôňu. Keď som mala možnosť vyskúšať niečo podobné, tak som do toho išla so všetkými desiatimi. A či som bola spokojná sa dozviete ďalej v článku. Ja som si tento parfumovaný olej objednala z www.parfemy-elnino.sk.




Do balíčka mi prihodili aj pár odstrekov, ktoré voňajú rovnako super. Mne osobne najviac vonia odstrek Black Dahlia, čo je krásna výraznejšia vôňa, ktorá lahodí môjmu srdcu. Tieto odstreky sa určite hodia aj na cestovanie, kedy si nemusíte brať celé balenie, i keď ani celé balenie nie je nejaké veľké. Tieto odstreky môžete hodiť aj do kabelky a prejdete aj kontrolou na letisku, keďže to mám iba 1,5 ml.


Viac slov vám poviem o tomto balení, ktoré je s vôňou Litchi a Champaca. Myslela som si, že treba oleja veľmi veľa, ale opak je pravdou. Stačí maličké množstvo. Hoci je to olej, tak na pokožke netvorí mastný film, ktorý by bol nepríjemný ako na slnku, tak jednoducho pri nosení. Nešpiní ani šaty, keďže po nanesení do 2 minút vsiakne. Naozaj som bola prekvapená tou rýchlosťou. Väčšinou keď som mala nejaké oleje, tak som veľmi dlho čakala na to, kým sa do pokožky vstrebe. to mi celkom vadilo. Preto som neverila, že je tento olej nejaký zázrak. Bola som skutočne milo prekvapená. Ja to robím tak, že nanesiem maličké množstvo na zápästie a vrch dlane. Hlavne teraz v lete, keď sa človek potí. Určite môžete naniesť olej aj na krk a podobne. Ja mám vždy cez leto tendenciu si nanášať aj voňavku niekde nižšie ako je krk. Ani neviem prečo. Tieto oleje sú príjemné na pokožke a počas dňa ani neviete, že ho máte na sebe. Netvorí mastný film, takže vás nijako neotravuje. Čo sa týka výdrže, tak tie vydržia veľmi dlho. Ja som to skúšala na jednej detskej akcii, kde som si to naniesla ráno okolo 9-tej hodiny a ešte okolo 16-tej hodiny som to cítila na ruke. Neskôr som to skúsila aj do školy, kde som od 5-tej ráno až do 17-tej hodiny v podstate mimo domu a vydržalo to naozaj dlho. Nehovorím, že keď som prišla domov, tak som to cítila. Ono vydržalo to nejako do tej 15 - 16-tej hodiny, čo ja považujem za veľmi dobrý výkon, keďže som doteraz mala niečo, čo nedalo pomaly ani 4 hodiny. Vôňa. Tá bude asi všetkých zaujímať. Ja nie som žiadny expert a popisovať vône neviem nejako extra, no môžem povedať len to, že je to výrazná vôňa, ktorá je veľmi príjemná. Nie je to nič, čo by otravovala a dráždilo či vás alebo niekoho iného, koho stretnete. Ja tam cítim dosť intenzívne to Litchi. Ja som s týmto olejom veľmi spokojná.


Tieto oleje stoja celkom dosť peňazí, no nevidela som lacnejšie a rovnako kvalitné parfumované oleje. Plné balenie má 30 ml (na fotke je balenie, ktoré má 10ml - len pre predstavu). Oleje sú vyrobené v Taliansku. Cena plného balenia je takmer 13 euro. Myslím si, že sa to oplatí, keďže ja toto moje 10 ml balenie používam už necelý mesiac a stále ho mám plné. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Akurát ma čaká skúška z práva, tak verím tomu, že to dobre dopadne a články budú vychádzať pravidelne. Do komentára mi môžete napísať či používate aj vy oleje alebo ste skôr zástanca voňaviek? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: