F RECENZIA / HAUL: www.krasotika.sk (Značka Sleek) - Aďulik Sun

RECENZIA / HAUL: www.krasotika.sk (Značka Sleek)

Ahojte :)

Vonku je teplo. Slnko svieti, voda nás láka. Jednoducho sa blíži snáď najobľúbenejšie ročné obdobie, ktorým je leto. Ja si v tomto období užívam čas, voľno a tiež sa snažím splniť nejaké výzvy. Výzvy nie iba v škole, ale ja tu na blogu. V tomto období beriem aj spolupráce, keďže chcem skúsiť niečo nové. Z toho dôvodu som prijala aj spoluprácu s eshopom krasotika.sk. Táto stránka je skvelá tým, že zoženiete tam rôzne aj drahšie značky. Čo pre ľudí, ktorí bývajú na dedine a mesto majú ďaleko je skvelá možnosť ako si niečo drahšie, značkové dopriať. Balíček prišiel rýchlo a ceny sú na stránke prijateľné. Ja som dostala na testovanie pár produktov od značky Sleek. 

Táto stránka mi poslala paletku očných tieňov, paletku korektorov a tiež tekutý rúž. Musím sa priznať, že značku Sleek mám rada, no nemám doma plné šuflíky tejto značky. A slečna, ktorá mi vyberala veci do balíčka sa skvelo trafila. Ja sa nejako výrazne nemaľujem, takže paletka sa určite nestratí, no ideme pekne po rade...


Veľmi sa mi páči aj to elegantné balenie, ktoré je matné, čiernej farby. Nápis Sleek je trošku lesklý. Pôsobí to veľmi elegantne a príjemne. Je to luxus, ktorý si môžete dovoliť aj vy. Paletka Sleek  stojí 11, 20 eur, čo je dobrá cena. Videla som už na viacerých eshopoch, že ju dosť predražujú a toto bola asi najviac prijateľná cena, ktorú som našla.

Paletka je veľkosťou vhodná aj do kabelky, takže is ju môžete zobrať ja niekde na párty. Obsahuje 12 tieňov, ktoré sú skvelo pigmentované ako môžete vidieť aj na fotke nižšie. Sú tam odtiene hnedej, šedej a krémovej. Tiene majú maslovú konzistenciu a niektoré z nich obsahujú aj  jemné trblietky, no nič extrémne. Na oku to ani nie je veľmi vidieť. S paletkou sa dá vykúzliť "nahé" líčenie, no aj nejaké výraznejšie, napríklad niečo na večer. Ja mám doma podobných paletiek veľmi veľa, no takéto tiene som ešte doma nemala. Skvelo mi doplnila zbierku mojich paletiek. Čo sa týka výdrže tak s bázou vydržia samozrejme dlhšie a sú viac pigmentované. Nezúfajte, ak nemáte doma bázu pod očné tiene (Btw. na miesto báze pod očné tiene si môžete dať aj korektor, ktorý robí veľmi dobrú službu). Pigmentácia tieňov je skvelá aj bez báze, ako môžete vidieť aj na fotke. Vydržia tiež dlho, no nie tak ako s bázou - dajú bez problémov pol dňa (6 -8 hodín). Ja som s paletkou veľmi spokojná a nehovorím to len preto, že je to spolupráca. Sleek je naozaj kvalitná značka a som rada, že mám tento poklad doma.



Druhý produkt, ktorý som dostala na testovanie bola paletka korektorov. Prvé dva sú korektory, ktoré sú krémové a posledný je fixačný púder. Prvý korektor je najsvetlejší. Tento by sa mal používať na zakrytie kruhov pod očami a červených miest na tvári. Druhý korektor je vhodný na zakrytie drobných vrások a vyrážok, keďže je trošku tmavší. Tretí je fixačný púder, ktorý má skôr žltý podtón, takže pre ľudí s ružovým podtónom asi nebude vhodný, no to sa dá trošku prekryť iným púdrom. Takže nevidím v tom nejaký veľký problém. Navyše, tento púder má SPF 15, takže bude chrániť aj pred slnkom. Čo sa týka sily krytia, tak to môžete vidieť na fotke nižšie. Bez problémov zakryli obidva korektory hnedú ceruzku, ktorá tam bola silno nakreslená. Korektory majú naozaj krémovú konzistenciu. Osobne som videla aj lepšie korektory, no nie takto spolu v paletke a aj to je výhoda. Táto paleta stojí 11 euro, čo je celkom dosť, no napriek tomu by som ju mohla odporučiť s pokojným svedomím. Ja ju používam nonstop - odkedy ju mám doma.



Poslednou vecou je tekutý matný rúž, ktorý stojí niečo málo cez 6 euro. Ja mám doma odtieň B-day suit, čo je béžovo-ružová farba. Na perách to vyzerá prirodzene a je to vlastne farba mojich pier, len trošku lepšie. Nie je to nič výrazné, skôr by som povedala, že ej to skôr Nude odtieň. Môj názor je veľmi pozitívny. Po nanesení si rúž "sadne" na pery a už sa ich nepustí. Ťažšie sa to aj odličovalo, treba použiť odličovač na vodeodolný make up. Tekutý rúž je naozaj matný, takže je jasné, že trošku vysušuje, no nie je to nič hrozné. Nedrolí sa sa tiež ani nezachádza do vrások pier či kútikov. Takže ja som veľmi spokojná a už som si objednala aj iné odtiene, keďže si myslím, že za kvalitu sa oplatí priplatiť a radšej menej rúžov, no kvalitných ako veľa rúžov s nízkou kvalitou. Pigmentácia je veľmi dobrá a stačí iba jeden náter rúžu.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Užívajte si život a buďte šťastní. Určite mi do komentára napíšte či máte radi značku Sleek, prípadne aký máte na ňu názor? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

18 Comments:

  1. Krasotiku mám radA, tiež mám odtiaľ Sleek paletku Au naturel a tiež takýto matný rúž v odtieni Petal. Nedávno som si ale objednala paletku Estyle a tá je zatiaľ pre mňa tou najlepšou, pretože má skvelú pigmentáciu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Korektory mám doma, a používam ich na vyrážky či kruhy pod očami. Podľa mňa sa s nimi dokonale pracuje, výdrž je fajn a dokonca pigmenty sú z tých lepších. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten ruz je skveky a ta barva nadherna! Urcite koupim👍👍👍

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi dobre sa tento článok číta. Máš celkovo krásny blog :)
    Na mojom blogu práve prebieha giveaway, budem rada, ak sa zapojíš♥ - http://bibiananavratil.blogspot.sk/2016/05/zmena-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Sleek jsem ještě nic neměla, ale líbí se mi ta paletka očních stínů. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi by som chcela niečo od Sleeku vyskúšať :D krásny článok ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taký lesk si už dlho chcem kúpiť vyzerá skvelo a matné lesky zbožňujem... aj tá paletka je super :)
    MooN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja môžem za seba iba odporučiť :) Som veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  8. Tie matné rúže od Sleek sú fakt fajn :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť