F My wishlist - Aďulik Sun

My wishlist

Ahojte :)

Dnešný článok bude konečne môj wishlist. Dlho tu tento článok nebol a tak som sa rozhodla, že ho konečne spravím. Podelím sa s vami o to, po čom moje srdce túži a tiež si pri tomto článku môžete oddýchnuť. Je to taký "pohodový" článok, ktorý má niečo do seba a ja ho veľmi rada píšem, i keď ho vydávam tak málo. Dnešné veci budú opäť z e-shopu notino.sk , kde nakupujem veľmi často a svoje túžby si tam veľmi veľakrát spĺňam. Dnes vám ukážem veci, ktoré si chcem kúpiť v tomto roku, najlepšie čo najskôr. Vybrala som práve do tohto článku veci, ktoré sú drahšie, takže je zrejmé, že mi to potrvá, kým si niečo z toho kúpim. To by bolo všetko na úvod a ideme rovno na článok :)





Ja by som rovno začala paletkou, ktorú všetci dobre poznáte. Táto paletka je od značky The Balm. Čo si budeme klamať - táto paletka je naozaj drahá. Na e-shope stojí takmer 30 euro, čo je naozaj veľa. Počula som na ňu iba chválu a to je dôvod, prečo sa ocitla na mojom wishliste. Obsahuje NUDE farby, takže pre mňa ako stvorená, keďže nemám veľmi rada výrazné líčenie na denné nosenie.  Ja som skôr zástanca niečoho jemného a nie farebného. Nemám za potreby, aby ľudia sa na mňa pozerali. Ja som skôr taká sivá myška v spoločnosti. A to vážne! Aspoň poslednú dobu si to na sebe všímam. Navyše, toto balenie vyzerá fakt crazy, no elegantne. Mne sa naozaj táto paletka páči a určite si ju kúpim, keď budem mať možnosť! 

Druhá vec, ktorá na mojom zozname nemohla chýbať je niečo od značky BIODERMA. Ja som si konkrétne vybrala čistiaci gél pre mastnú a zmiešanú pleť. Ani tento produkt nepatrí medzi najlacnejšie produkty z kozmetiky. Cena sa začína pri 7 eurách, čo za tú kvalitu sa oplatí. Bioderma snáď nemá žiadnu negatívnu recenziu na internete. Je to prevažne kozmetika z lekárne, no dá sa zohnať aj práve na tomto e-shope a za výhodne ceny, často ju aj vypredávajú. 

Ako tretiu vec som si vybrala očné tiene od značky Rimmel. Ja som ilustratívne vybrala práve túto fotku, no chcela by som si kúpiť viac odtieňov. Cena začína na 2, 80 euro, čo nie je veľa. Viem, že niektoré blogerky hovorili, že to nie je žiadna sláva, no ja som našla na internete aj názory, že sú skvelé. Tým, že nie sú na 10000% pigmentované nevadí, aspoň sa lepšie s nimi manipuluje začiatočníkom. A to ja som v maľovaní tieňov. Chápem, že človek, ktorý sa maľuje každý deň očakáva od tieňov niečo viac, no mne toto stačí. :) 

Ako ďalšiu vec som si vybrala riasenku od značky L´oreál. Táto riasenka by mala predlžovať a zhusťovať riasy. To by som chcela dosiahnuť a toto som našla, že by mala byť dobrá. Samozrejme, budem rada, ak mi napíšete aj vy ak máte skúsenosti s týmto produktom. Cena je necelých 7 euro, čo je celkom dosť, no ja už neviem ako pomôcť mojim riasam. 

Ako ďalšiu vec som si vybrala Max Factor Miracle Touch make-up pre všetky typy pleti. Cena je necelých 10 euro, čo je v porovnaní s kamennými obchodmi lahodná suma. Make up rozjasní, dobre kryje a tiež máte na výber z veľa odtieňov, takže si myslím, že si vyberie naozaj každý jeden z nás. Ja som mala tento produkt iba raz a bola som s ním spokojná. Tentokrát je čas sa k nemu vrátiť... 

Ako predposlednú vec som si vybrala Catrice Liquid Metal očné tiene. Opäť ako pri tieňoch značky Rimmel. Vybrala som náhodný odtieň a plánujem si kúpiť viacero tieňov (ak nie aj všetky). Na tieto tiene existujú tiež iba chvály a ja ich chcem mať doma čo najskôr. Cena je tiež veľmi dobrá. 

Ako poslednú vec som si vybrala niečo opäť drahšie. Vybrala som si Lancome Blush Subtil Palette paleta líceniek. Ja veľmi lícenky a takéto podobné záležitosti nepoužívam, no niekedy je udalosť, situácia, na ktorú by sa takáto lícenka hodila, no ja ju nemám doma. Preto som sa rozhodla si kúpiť niečo drahšie. Vydrží mi to dlho a opäť som počula chvály. Niekto sa mi zdá hovoril, že má problém s pigmentáciou, no veď uvidíme. Ja rada do toho pôjdem, aj keď cena je opäť vyššia. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na ďalší článok. Do komentára  mi napíšte či máte skúsenosť s nejakým produktom a ďakujem za každú radu. Dnes skončilo aj hlasovanie Blogerka roku 2015, kde som v kategórii krása. Chcela by som vám poďakovať za všetky hlasy, ktoré ste mi dali. Vážim si toho. Ukázali ste mi skvelú podporu a to je lepšie než vyhrať niekde prvé miesto. Ja som spokojná s výsledkom. ĎAKUJEM!  Mám vás rada... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Gratulujem k umiestneniu v blogerovi roka :). Ale osobne si myslím, že aj keď sama prezentuješ svoj blog nie kozmetický a ani si ho nezakladala s týmto úmyslom, tak že tvoj blog by sa hodil do inej kategórie a v kategórii krása by som čakala iné blogy. Tak ma zaujíma tvoj názor na toto :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V prvom rade by som ti chcela poďakovať :-) Ja ešte čakám, kým pride oficiálny mail . Potom to budem brať vážne, že som tam.
      Je to pochopiteľne. Áno, blog som nezakladala ako kozmetický. V minulom ročníku som bola v kategórii Život, umenie a kultúra. Môj blog bol čisto o živote. Recenzie boli minimálne. Keď som si pozerala kategórie v tomto roku, tak som váhala. Ale uvedomila som si, že môj obsah sa od minulého roku zmenil. Recenzie a všeobecne kozmetické články sú pravidelnými rubrikami. Sem tam sa ocitne nejaky life style článok. Aj keď tieto články pri zakladaní boli prioritné, tak dnes už sú potláčané. Preto som sa rozhodla pre kategóriu krasa. Keby môj obsah z drvivej väčšiny nebi kozmetické články, tak idem do kategórie život ...
      Chápem, že ti do tejto kategórie nemusím sedieť. Blog sa posunul prave kozmetickou cestou, keďže ma to začalo veľmi zaujímať a baviť. Sama som prekvapená, kde sa blog posunul za tie dva roky. Keby mi niekto pred rokom povedal, že budem v tejto kategórii, tak mu neverím. Myslím si, že je dobré, keď sa blog posúva ďalej aj s autorkou. To čo ma baví, tak to zdieľam a venujem sa tomu. Nehovorím, že nebudú také life style články. Budú, no bude ich menej.
      Viem, že na scéne sú aj lepšie blogerky, ktoré sa kozmetike venujú celý život pomaly. To, že som sa umiestnila je pre mňa prekvapením. Čo je dnes, zajtra nemusí byť a o rok možno budem niekde inde. Ja keď som videla tie blogerky, ktoré boli v kategórii, tak som bola v tom, že môj blog je oproti nim veľmi maličký. Niekoľko z nich aj sledujem... hovorím ... tiež je to pre mňa šok.

      Odstrániť
    2. Ďakujem za odpoveď, lebo som si pamätala, že si hovorila že by si viac chcela práve písať motivačné články :)a tak a o kozmetike skôr len okrajovo. Ale tak je to samozrejme tvoj blog a tvoje miesto na vyjadrovanie myšlienok, takže zbytočne sa tlačiť do istej témy s ktorou si síce blog zakladala, by nemalo zmysel.

      Odstrániť
    3. Nemáš vôbec za čo. Ja som rada,keď môžem komunikovať s čitateľmi a snažím sa odpisovať čo môžem :-) áno máš pravdu. Chcela som to tak robiť. Ale kozmetika ma chytila a na motivačný článok potrebujes muzu a ta chodi mokedy. To musíš mať fakt naladu na to. Preto nevylučujem, že sa tu nejaky objaví.
      Ďakujem, že to chapeš :-)

      Odstrániť
  2. Nude Tude paletku jsem také měla, ale nakonec jsem ji podarovala:) Postupem času jsem ji používala už jen na obočí a bylo mi jí líto, protože jsem využívala jen dva stíny..:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja čim som staršia, tak tým menej používam farby :-) :-) :-) '... ale chápem, prečo si ju darovala. Dobre si spravila.

      Odstrániť
  3. S žádným z těchto výrobků zkušenost nemám, ale držím palce ať se ti wishlist splní. Tu paletku od The balm bych taky hodně chtěla, ale přijde mi líto dát za ní tolik peněz. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletku očních stínů mám a je super :-) dobrá volba

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc krásny článok :D je to naozaj formát článku, ktorý rada píšem aj ja a veľmi rada ho čítam na iných blogoch. Gratulujem k tej blogerke roku a držím palce :)
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taktiež gratulujem k umiestneniu :) The Balm je pecka, i keď na mňa je v tej paletke príliž veľa hnedých tieňov :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne :) ... To ti verím, ale pre niekoho, kto sa maľuje v NUDe odtieňoch, môže byť skvelá :)

      Odstrániť