F Porovnanie make up-ov / Astor a Rimmel - Aďulik Sun

Porovnanie make up-ov / Astor a Rimmel

Ahojte :)

Dnešný článok bude trošku netradičný na mojom blogu - aspoň zatiaľ. Dnes tu budeme porovnávať dva produkty, ktoré sú toho istého štýlu. Pozrieme sa na dve značky a ich výrobky. Ja som každopádne tieto produkty zohnala na e-shope www.notino.sk, kde nakupujem už sporadicky a neustále ! :) Vopred hovorím, že nejde o negatívnu recenziu, prípadne nejaké kritizovanie. Zobrala som dva najsvetlejšie odtiene, ktoré majú ( keďže som biela ako stena) a porovnávala som. Musím povedať, že s obidvomi som bola spokojná. Skúšala to so mnou moja sestra, keďže máme úplne inú pleť. Jej sadol jedne a mne druhý. Takže ideme rovno na článok ... 



Na obrázku tieto dva produkty vyzerajú veľmi rovnako. Čo mňa bola farba, resp. odtieň, ktorý mi prišiel, Musím sa priznať, že na prvý pohľad sa mi zdalo, že to bude veeeeeeľmi tmavé. Chvalabohu, niekto hore sa nadomnou zľutoval a zistila som, že to je tak akurát s tým odtieňom. Mám teda obidva najvetlejšie odtiene, pričom na stránke sú dostupné aj tie tmavšie. Tiež sa vám zdá, že tých tmavých odtieňov je vždy viac ako tých svetlých ? Ja mám vždy problém nájsť úplne svetlý odtieň, buď je vypredaný alebo ho pre istotu ani nemajú v predaji. To je ten horší prípad ... Hneď vám poviem, ktorý mi sadol viac. Mne osobne sadol viac make up od značky Rimmel a mojej setre naopak ten od značky Astor ! :) 


Keďže mne sadol Rimmel Wake Me Up rozjasňujúci tekutý make-up SPF 15, tak začnem práve s týmto produktom. Tento produkt je dostupný v troch odtieňoch, z ktorých sa podľa mňa dá dobre vybrať. Celkovo si myslím, že by mohol byť ešte jeden svetlejší odtieň, keďže toto je akurát teraz moje, no v ďalších mesiacoch, keď oblednem, tak to nebude veľmi dobrá voľba na nosenie. Tento make up stojí 6, 50 eura, čo je celkom dobrá cena, keďže sú podobné produkty za omnoho väčšie ceny. Tento make up je vhodnejší na leto, keďže obsahuje SPF 15 alebo na hory, kde je slniečko ostrejšie ako tu na Slovensku či v Česku. Ale kto sa maľuje na horách, že ? :) Tento make up je tekutejšej textúry a je taký ľahký na pokožke, no zapadáva do vrások ( súdim podľa starších osôb v mojom okolí ). Na pleti vyzerá prirodzene a zakryje takmer všetko - potrebné je naniesť ešte korektor, ktorý má funkciu väčšieho krytia, hlavne ak máte vyrážky či akné. Celkovo som spokojná s týmto produktom a mne sadol ako keby bol vyrobený pre mňa. Akú značku používate vy ? :) Napíšte mi do komentára ... 


Ako druhý make up tu máme od značky Astor a to konkrétne - Astor Lift Me Up omladzujúci make-up 2v1. Tento make up je o trošku drahší a stojí presne 7 euro. Za túto cenu by som očakávala asi trošku viac. Mne tento make up nesadol, mojej sestre naopak áno. Ja vám poviem môj prípad a hneď za tým aj prípad mojej sestry. Môj prípad bol ten, že tento make up robil strašnú masku na tvári, čo som nechcela. Moja pleť je ešte mladá a on ju úplne zakryl. Je pravda, že kryciu schopnosť má skvelú - aspoň podľa mňa. Moja sestra mala úplne inú skúsenosť. Jej tú masku nerobil, resp. nebola taká výrazná. Kryciu schopnosť mal skvelú. Odporučila by som ho skôr starším osobám ( moja sestra má 25 rokov). Čo sa týka textúry tá je hutnejšia a taká až krémová. Záleží na každom ako mu sadne. Moja sestra bola s ním spokojná a môže vám ho odporučiť - pýtala som sa jej :) 


Obidve značky majú niečo do seba a niečo naopak nie. Záleží od každého jedného človeka, ktorá značka mu sadne lepšie ! :) Dúfam, že sa vám článok páčil a možno trošku pomohol. Aký make up používate vy ? :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Mala som možnosť vyskúšať oba tieto mejkapy, no bohužiaľ mi ani jeden nesadol :/ Momentálne používam vynovený Match Perfection a ten mi zatiaľ vyhovuje.
    more than fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak už vím, že Astor zkoušet nebudu:) Po dlouhé době jsem si koupila jiný make-up než Rimmel a musím konstatovat, že Rimmel je u mě top:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť