F RECENZIA : značka BIONE - Aďulik Sun

RECENZIA : značka BIONE

Ahojte :)

Dnešný článok je na nejakú dobu posledným kozmetickým článkom. Dobre .. dáme si pauzu asi týždeň, no aj to sa ráta, nie ? :) Dnes tu máme článok, ktorý patrí ešte k tým článkom z nákupu na notino.sk. Konečne sme na konci tej pute ... Aj sa teším, no aj nie. Bude mi to trošku chýbať, preto taká krátka pauzička :) Dnes som si pre vás pripravila recenziu na značku BIONE ako celku, takže tu mám zopár produktov, ktoré som skúšala. Celkovo sa mi táto značka začína páčiť a už mám doma niekoľké balenie produktov, ktoré vám tu ukážem ... Ideme na to ! :) 




Tak takto vyzerá moja aktuálna zbierka produktov od tejto značky ( BIONE ). Mala som viac produktov, no tieto sa dostali do TOP produktov, ktoré používam, takže vám ukážem iba tieto ! Milujem tieto tri produkty a používam ich každý deň. Moja sestra mi už ukradla dva produkty, takže musím doobjednať :) 


Ako prvý tu máme najlepší produkt na vlasy, aký v poslednej dobe poznám. Je to konkrétne Bione Cosmetics Keratin Grain bezoplachová regeneračná starostlivosť v spreji. Tento produkt stojí 2, 45 eura, čo nie je vôbec veľa. Táto značka je celkovo veľmi lacná a kvalita je určite vyššia ako je cena. Tento sprej si dávte vlastne na vlasy, ja tento produkt konkrétne dávam ku korienkom. Moje vlasy sú na pohľad pevnejšie a cca po dvoch týždňoch prišli aj prvé výsledky. Vlasy boli silné, pevné, lesklé. Jediná nevýhoda je vôňa či konkrétnejšie zápach. Vlasy sú napachnuté takou divnou vôňou, takže opatrne s používaním. Keby to mám hodnotiť na body, tak je to 8 bodov z 10 bodov. Sťahujem iba za tú "vôňu". :) 


Ako druhý produkt tu máme Bione Cosmetics Antakne čistiace tonikum pre mastnú a problematickú pleť. Tento produkt vôbec nie je drahé a je v podobnej cene ako produkt vyššie. Čo je veľmi dobré - dostanete lacnú vec a kvalitou sa vyrovná aj skoro špičke ? :) Tak to je skvelé ! Je to teda čistiace tonikum´, ktoré obsahuje zelený čaj ... Na pleti je veľmi príjemný a pleť nie je po použití ani podráždená. Je to skvelé ! Asi po približne 2 týždňoch som videla viditeľný výsledok, ktorý videli aj iní ľudia. Moja pleť bola bez akné a celkovo bola na dotyk príjemná. Ja som bola veľmi spokojná ... 


Ako tretí produkt tu máme krém, ktorý stojí 2 eurá, pričom je ho tam až 260 ml. Wau .. Naozaj je to skvelé balenie. Konkrétne je to Bione Cosmetics Argan Oil + Karité pleťový krém pre celú rodinu. Je to krém, ktorý obsahuje argánový olej, ktorý je pre pleť veľmi príjemný. Ja som s ním veľmi spokojná. Textúra je hustejšia, ako môžete vidieť aj na fotke. Skôr mi to pripomína nejaké maslo na telo, ako krém. Tento krém používa naozaj moja celá rodina a to máme úplne iné tipy pleti, takže môžeme potvrdiť, že je vhodný pre všetky tipy pleti. Ja by som ho odporučila ľuďom, ktorí majú radšej hustejšie krémy, maslá či mlieka. Krém krásne vyživuje a pleť je jemná. Vsakuje sa celkom dosť rýchlo, na to, že je taký hustý. Keby to opäť hodnotím na body, tak tento krém má 9 z 10 bodov, pretože je veľký. Veľkosť je aj plus, no nemôžem nosiť ho v kabelke a mám radšej také krémy, ktoré sú do kabelky ako stvorené. :) Ja som veľmi spokojná ... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok ! Po tomto článku nastáva pauza v kozmetických článkoch a opäť sa vrátime do úvah, ktoré ma bavia. Keby máte nejaké tipy na témy, tak mi určite napíšte do komentára. Rada sa inšpirujem, aj keď mám niekoľko nápadov :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Ja mám v pláne vyskúšať od Bione nejaké tie šampóny a balzam na pery :). Mohla by táto kozmetika prísť aj k nám do drogérií, človeku sa lepšie vyberá naživo ako v eshope.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na sprej som počula naozaj veľa chvály. Mala by som ho už konečne vyskúšať :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť