F RECENZIA : Kúpeľná kozmetika - Aďulik Sun

RECENZIA : Kúpeľná kozmetika

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť o veciach z môjho nákupu na e-shope notino.sk. Viem, že už je toho celkom dosť, no ešte chvíľku to vydržte a potom opäť nabehne vlna úvah a motivačných článkov. Jupííí ! Dnes tu máme ešte príjemný článok a to o kúpeli. Kto kúpeľ neznáša, tak nie je normálny. Podľa mňa nie je nad pocit, keď si sadnete, resp. ľahnete do vane a iba ležíte, nič nemusíte, iba relaxujete. Poznáte to ? Keď sa zastaví čas a vy sa venujete oba sebe. Pocit na nezaplatenie ! Aspoň pre mňa. Nemám rada, keď iba ležím a mám tam "iba penu", takže si rada dokupujem všelijaké bomby a podobne. Na mojom článku ste mohli vidieť už podobný článok ! Dnes vám ukážem moje ďalšie obľúbené veci, ktoré používam pri kúpeli a určite si ich zamilujete tiež. Ideme na to ! :) 



Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja a soľ do kúpeľa sme naozaj dve lásky. Medzi nami je silné puto :) Skúšam naozaj veľmi veľa solí a vždy s nejakou zaujímavou sa vám pochválim. Dnes sa vám chcem pochváliť  presne s Kneipp Bath soľ do kúpeľa. Túto soľ si môžete kúpiť v malom balení, no vyplatí sa vám skôr to väčšie, ktoré mám aj ja a stojí 4, 80 euro, čo nie je na soľ veľa. Ja som vyskúšala niekoľko solí a poviem vám len jedno, táto soľ vonia naozaj krásne ! Výrazne, prenikavo a úplne silne. Neviem nájsť už ďalšie synonym na tú prenikavú vôňu. Vonia hoci silno, no príjemne a nie je to nič otravné ! Táto soľ vám robí modrú vodu - pochopiteľné z farby soli. :) Čo sa týka tej vône ešte, tak je to vôňa medovky. Nie je to vhodné pre tých, ktorý nemajú radi takéto rastliny a hlavne prenikavé vône. Ja som s ňou spokojná, keďže mi aj pomohla na kríže. Geniálne sa v nej relaxuje a vždy som schopná tam ležať aj hodinu. Naozaj ! 


Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja bomby do kúpeľa zbožňujem a už ste ich ohli vidieť niekoľkokrát u mňa v nákupe. Sú hoci drahšie, no furt sa im neviem nabažiť. Toto je moja obľúbená a na fotke sa nachádza v pravom rohu -  Bomb Cosmetics Fresh Berry šumivá guľa. Videli ste to už veľakrát a počuli ste o nich na mojom blogu ešte viac, takže koho to zaujíma, tak nech si nájde starší článok a my ideme ďalej ... 


Ako poslednú vec je samozrejme pena.  Ja mám konkrétne  Dove Purely Pampering Almond / Pena do kúpeľa. Samozrejme je ich na stránke veľa, no túto som videla u nás v obchode a veľmi sa mi páčila jej vôňa. Táto pena je trošku drahšia, stojí 4, 20 eura, čo nie je najmenej za penu. Aj tak som po nej siahla, keďže mi naozaj voňala a ja mandle milujem ! :) Čo sa týka funkčnosti, tak tá je skvelá. Nalejete ju do vody a hneď sa vám tvorí pena a to nie najmenšia ! Vôňa je primerané a vonia tak jemne až ju skoro necítite, keďže mandle samé o sebe nevoňajú prenikavo. Ja som s ňou opäť spokojná a teším sa na ďalší kúpeľ ! :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude zas z dekoratívnej kozmetiky ! :) Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Ty bomby vypadají skutečně moc krásně :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hledám nějakou pěnu, tak bud zkusím tuto od Dove nebo od Avonu :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já byla v DE a tam měli ty koupelové kuličky normálně v koši a mohla sis vybrat jakou chceš, no, hrozně zajímavě je prodávali. Škoda, že ZATÍM nemám vanu :/ :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť