F Eiffelová veža u mňa doma ?! - Aďulik Sun

Eiffelová veža u mňa doma ?!

Ahojte :)

Dnešný článok bude z e-shopu postovnezdarma.cz, kde som si kúpila snáď najlepšiu vec, ktorú som mohla. Kto ma sleduje naozaj dlho vie, že som milovník Paríža a raz sa tam chcem ísť aj pozrieť. Na tejto stránke je veľa vecí s motívom Paríža. Ja som si teraz robila novú izbu ( články z toho budú ) a tam som chcela niečo nové - štýlové, no zároveň decentné, aby to veľmi nekričalo. Zvolila som samolepku. Tá bude parádna a vôbec nebude prehnaná. Nevedela som presne, čo chcem. Tak som blúdila po stránke a zrazu som ju zbadala a bola to láska na prvý pohľad. Skutočne ! Vedela som, že ju musím mať. Bola som s ňou na koniec spokojná ? Dočítate sa ďalej v článku ... 



























Nakoniec som bola spokojná. Táto "sranda vec" ma stála niečo okolo 13 euro, čo nie je vôbec veľa ( bolo to vtedy v akcii, teraz je to drahšie a stojí to niečo cez 20 euro). Keď som ju hľadala v kamenných obchodoch, tak ceny boli omnoho vyššie a ťahali sa až na sumu 25 euro a viac. To by som už za ňu nedala. Táto moja veža je veľké 125 cm a základňa je široká 36 cm. Ak by ste chceli väčšiu, tak nie je problém. Na stránke si môžete vybrať veľkosť, pričom každá jedná veľkosť o o niečo drahšia, no nič prevratné. Najväčšia možná veľkosť veži je 150 cm a šírka základne 68 cm. Veľmi dôležité je povedať, že si môžete vybrať aj farbu a to z čiernej, bielej, zelenej, červenej a modrej farby. Myslím si, že je z čoho vyberať a vyberie si každý jeden z vás. 

Prišla mi táto veža do 3 týždňov, čo je skvelý čas, keď si vezmete, že to išli naozaj z diaľky. Prišlo mi to zabalené v tube, takže som musela ísť pre to na poštu, keďže máme lenivú poštárku. Nevadí ... Aj tak som z toho bola nadšená ! Ako som hovorila vyššie - za tú cenu sa to skutočne oplatí. Takáto dekorácia dokáže oživiť každú jednu miestnosť a viem si ju predstaviť aj v obývačke alebo niekde v spálni či na chodbe. 

Ja som sa veľmi bála, že okienka konštrukcie, ktoré sú v hornej časti veži sa mi budú trhať, keďže je to klasická samolepka. Chvalabohu, sa nič také nedialo. Musím povedať, že je to celkom dobrého a pevného materiálu, takže pretrhnutie pri lepení nemusí nastať. To však nemení to, že musíte lepiť skutočne opatrne, hlavne ak budete mať tie väčšie veľkosti než mám ja. Tým, že je vyrobená zo špecializovaného PVC, ktorý je určený na Wallart ( stenné umenie) - tým je tak pevná. Materiál je lesklý, takže by sa tam tak nemali držať prípadne špiny. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Mala by mi doraziť ešte jedna kozmetická taštička, tak možno aj o tej budete počuť. Do komentára mi môžete napísať či objednávate z tohto e-shopu a či ste s ním spokojní :) Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments: