F Som na dne ! # 4 - Aďulik Sun

Som na dne ! # 4

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť jeden z pravidelných na mojom blogu ! Konečne tu máme článok " Som na dne" a už štvrté vydanie. Wau ... Keď som písala prvý článok, tak som si hovorila, že to nebude nič moc a skončím skôr než začnem. Štvrtý diel nie je veľmi veľké číslo, no ja som naozaj prekvapená, že mi to vydržalo. To sa ani nezdá, no odkladať tie škatule dá zabrať človeku, pretože automaticky to hádžem do smetného koša. Dnes ? Dnes to ukladám do jeden darčekovej tašky :) :) :) Tak život je zmena ... 





Keďže sa Vianoce pomaličky blížia a s nimi je tak chcene či nechcene spojený aj koniec kalendárneho roka, tak som musela ( chcela) uzavrieť všetky otvorené produkty, ktoré používame v kúpeľni. Na Vianoce pravdepodobne dostanem nové veci, tak by bolo zbytočne, aby tam tieto zostali. Celkom sa mi to podarilo, nemyslíte ? 

Začneme z ľavej strany. Tu môžete vidieť penu do kúpeľa. Písala som na ňu aj recenziu na blog. Táto pena bola dobrá, lacná a ružová ! Penu robila takú strednú - nebola to moc sláva, hlavne ku koncu balenia. Tam sa to menilo skôr k horšiemu. Najhoršie bolo, keď mi končilo balenie a ten uzáver nešiel dole a vedela som, že v tom balení je ešte materiál do vody. Takže som s tým bojovala, až kým som to nezlomila. Ale voňala naozaj krásne ... 

Ako ďalší tu máme produkt od značky Saloos. Táto značka je dobrá, lacná a pomôže vašim vlasom. Toto na fotke je šampón, ktorý som používala asi 2 mesiace. Bol naozaj dobrý. Ja som z neho bola nadšená a naozaj veľmi spokojná. Textúra bola veľmi hustá a biela. Šampón robil bohatú penu. Môžem odporučiť ... 

Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja milujem šampóny od značky Syoss. Na fotke môžete vidieť modrý šampón, ktorý je iba na lupiny. Bol dobrý, nemôžem mu nič veľmi vytknúť. Avšak, zelený mám radšej a to oveľa radšej. Zelený šampón je na lupiny a mastné vlasy. Robí objem a to ja u šampónu kvitujem. Cena je prijateľná - stojí okolo 4 eur, čo nie je veľmi veľa. 

Sprchový gél - na ten som písala tiež recenziu. Trvalo mi naozaj dlho, kým som ho spotrebovala. On sa míňal veľmi rýchlo. Tak prečo mi to dlho trvalo ? Mala som veľmi veľa produktov do kúpeľa a tak som to skúšala všetko vyskúšať. Čo sa mi aj podarilo. Sprchový gél robil bohatú penu. Ja osobne to prirovnávam k produktom do Dove. 

Ďalší a  na dnes posledný produkt je sprchový gél od značky Weleda. Táto značka je BIO značka, takže je samozrejme, že je kvalitná. Ja osobne som toto nepoužívala, pretože mi to nesedelo a minula to potom moja mamina, ktorá to používala ako penu do kúpeľa. :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok ! Onedlho bude ďalší článok, ktorý patrí do tejto série, pretože som nemíňala iba šampóny :) Do komentára mi napíšte, koľko vám trvá minúť váš šampón a aký šampón používate.

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

18 Comments:

  1. ten šampon syoss ma zaujal, tam je len rozdiel vo vôni?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všeobecne šampóny Syoos voňajú rovnako. Nemajú špecifické vône, že malina, pomaranči či nejaká rastlina. Všetky voňajú rovnako :) Rozdiel je v zameraní na aké vlasy ho potrebuješ ... Modrý je iba na lipiny. Zelený je na lupiny a mastné vlasy :) Potom majú ešte aj na farebné vlasy :) Potom majú šampóny na objem :) Majú veľmi veľa na výber, niekde nájdeš aj staršiu verziu - čiernu :)

      Odstrániť
    2. si zlatá, dakujem za odpoveď kuknem to bližšie najbližšie v Dm :)

      Odstrániť
    3. Ďakujem .. Snažím sa vždy odpovedať na komentáre :)

      Odstrániť
  2. Ten sprcháč od Weledy ma už dlho láka a ja keď niečo spotrebujem sa už teším, že o tom môžem napísať článok:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež milujem šampony od Syoss, ale tento proti lupinám som ešte nevyskúšala (to bude asi tým že lupiny nemám) :D
    Tento formát článku mám na tvojom blogu najradšej, dúfam že vnich budeš pokračovať :)
    http://worldbyvikk.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Konečne niekto, kto ho má tiež rád :)
      Jejj ... tak snáď mi to vydrží, ale plánujem pokračovať :) ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Mě šampon vydrží tak měsíc, od SYOSS mám kondicionér a stím jsem spokojená, určitě zas koupím!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sú tiež dobré :) .. Tým, že ja skúšam aj nové šampóny, tak mi veľa zostáva otvorených, tak potom naraz veľa spotrebujem, keď príde deň, keď si poviem DOSŤ nakupovaniu šampónov :D

      Odstrániť
  5. Ja konkrétne tieto šampony od Syosu vyskúšane nemám. Mám vyskúšaný od Syossu šampon pre ochranu farby a melírovane vlasy a za mňa je to jeden z najhorších šamponov aké som doposiaľ vyskúšala :( Vlasy sú po ňom hneď mastné, lepkavé a nedajú sa vôbec rozčesať. Ja čo sa týka šamponov som už viac ako 5 rokov verná Nivea - straight and easy :) A tento šampon doplnam aktuálne balzamami od Baley :) Predtým som mala veľmi rada Balzam od Cienu, ale akože ich "len"vynovením obalov, tak skazili aj obsah produktu :( škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To vážne ? :O Pri týchto šampónoch som ja takú skúsenosť nemala. Vlasy sú po nich dobré, lesknú sa a dajú sa krásne rozčesať. Pre mňa sú moje najobľúbenejšie. Mne sa moje vlasy nemastnia, takže možno to je aj tým :)

      Odstrániť
    2. Veď práve, že mne sa vlasy tiež vôbec nemastia, ale fakt ten šampon, ktorý som skúšala hned boli také :( No čo už veď každému sadne niečo iné :) Napriklad balzamy na vlasy od Syossu mam veľmi rada a tie mi vyhovujú :)

      Odstrániť
  6. A zabudla som na výdrž - taký 250 ml šampon - u mňa to je tak, že za rok miniem cca 3 až 4 také balenia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to máš dobré :) Pre mňa 500 ml a miniem tak 5-8 balení :)

      Odstrániť
    2. Fú tak to sa ti najviac oplatí kupovať asi nejaké litrové šampony :D :)

      Odstrániť
    3. Tak to áno :) Ja kupujem tieto 500 ml od Syoos :D

      Odstrániť