F Outfit : Pracovné leto 2015 - Aďulik Sun

Outfit : Pracovné leto 2015

Ahojte :)

Dnešný článok bude trošku iný ako tie doteraz. Doteraz ste mohli vidieť iba recenzie a tematické články na kozmetický smer. Rozhodla som sa, že vám ukážem, čo som nosila do mojej práce cez leto. Veľa ľudí si myslí, že som v lete iba cestovala, užívala si prázdniny a skúšala veci do recenzii. Áno, je to z jednej strany pravda. Z druhej strany je to aj klamstvo. Áno, robila som to všetko, čo som vymenovala, no našli sa dni, kedy som aj pracovala a chodila som s jednou šmýkalou po mestách a dedinách, kde si nás objednali. Poviem vám jedno ... Bola to zábava. Bolo krásne sledovať ako sa deti bavia a cítia radosť či strach v očiach. Nastali aj vtipné situácie, no aj menej vtipné, kedy som ratovala maličké deti, ktoré si niečo buchli. Prežili sme to bez zranení a tých krásny zážitkov bolo oveľa viac ako tých menej krásnych. Nestalo sa nikdy nič vážne. Chcene či nechcene ... Boli okamihy, kedy som musela ísť hore na šmýkalu za nejakým dieťaťom, ktoré sa hore zľaklo. Vždy som vyšla hore a pustila som sa dole s ním, kde ho už čakali rodičia. Ja sa nesťažujem ... Bolo to skvelé ! Vyžaduje si to veľmi pohodlné oblečenie a také, ktoré sa nepoškodí na horúcej šmýkale. Takže som musela voliť naozaj niečo jednoduché, tematické ku šmýkale, no stále pohodlné, ktoré ma nebude nikde tlačiť. Pridám vám sem aj fotku, kde vám ukážem aká je tá fotka prudká. 






To je výška, že ??? :) 


Čo som mala na sebe ??? 

Tričko - Majk Spirit rukahore.sk 
Nohavice - Just play 
Topánky - v Poľsku som ich kúpila :) 
Šiltačka - Dária 








Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý vyjde už o onedlho. Do komentára mi napíšte, kde ste vy pracovali cez leto. Berte tento článok ako spomienku na pracovné leto ... Inak, keby si chcel niekto objednať ´túto šmýkalu, tak tu je na ňu link - nafukovaciasmykala. Na podmienkach sa dá dohodnúť a chodíme prakticky všade na akcie. 


xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ja som podobne celé leto strávila tiež robením zábavky pre deti :D Bol to, dajme tomu, krúžok kde som tie deti strážila a vymýšlala im zábavu a tak :D

    Tiež ťa pozývam, aby si sa zapojila do súťaže na našom blogu o jednu z najlepších kníh tohto roka DÁM TI AJ SLNKO!
    http://booklovers-world.blogspot.sk/2015/11/sutaz-takto-sa-vsetko-zacina.html

    OdpovedaťOdstrániť