F #Sieť - kampaň strany Sieť mojim pohľadom - Aďulik Sun

#Sieť - kampaň strany Sieť mojim pohľadom

Ahojte :)



Dnešný článok bude skôr fotočlánok. Bola som na kampani strany Sieť, ktorá sa konala v Prievidzi a o niekoľko dní sú v Zvolene. Program bol aj pre deti, aj pre dospelých. Nechýbali stánky, v ktorých bolo toho naozaj veľa. Napríklad boli balóniky, pitie, maľovali na tvár či hry pre deti prostredníctvom lega. Spravila som nejaké fotky, tak to vám trošku pomôže si to predstaviť. Ľudí sa stretlo naozaj veľa a bola super atmosféra. Nechýbali ani atrakcie pre deti. Pani Macháčová a iní politici behali v dave a ponúkali koláče - s každým sa zarozprávali. Bolo to milé a rodinné stretnutie ... Vyvrcholením bola speváčka Mária Čírová, ktorá naspievala hlavnú pesničku k seriálu Divoké kone, ktoré sú každý deň v televízii JOJ. Ona bola veľmi milá a ochotná sa porozprávať. Počasie tiež prialo a bolo krásne horúce počasie. Slnko svietilo, čo bolo šťastie, pretože deň pred tým pršalo. To je už na úvod všetko a sľúbené fotky sú tu ...














Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší, ktorý vyjde už zajtra ! :) Určite mi napíšte do komentára či sa nájde deň, kedy sa vrátite do svojho detstva a jednoducho sa bláznite ! :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Mám ráda takové akce a tahle vypadá fakt super. :)
    A do dní, kdy se chovám jako díte, se vracím ráda a je to celkem často, jelikož mám dva malé bráchy, se kterými jsem dost často. :)

    www.fakynn.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť