F HAUL : Dekoratívna kozmetika - Aďulik Sun

HAUL : Dekoratívna kozmetika

Ahojte :)

Dnešný článok je KONEČNE opäť haul. Tento typ článku mi už chýbal. Naozaj ... Hoci nie som žiadny fanatik nakupovania, no nakupovanie kozmetiky ma nikdy neprestane baviť. Musím sa priznať, že sa mi začínajú plniť aj skrine, resp. skrinka. Keď sa darí, tak sa darí. Ja všetko objednávam z e-shopu notino.sk. Čo vám poviem ... Jedného krásneho dňa som našla túto stránku a zrazu to bola láska na prvý pohľad. Vždy som tam našla veci, ktoré som hľadala a nikdy sa mi nestalo, že by mi prišlo niečo nekvalitné - okrem škatule, no za to môže "šikovný" doručovateľ, ktorý všetko hádže. Ach tie zážitky s poštou ... Ideme rovno na ten nákup, čo poviete ? :) Rozhodla som sa to zobrať trošku inak ako zvyčajne - štýl článku, tak snáď vám to bude vyhovovať. :) 



1. Make up od značky Rimmel :   Ja mám ten najsvetlejší odtieň, čo je "IVORY". Je to klasický tekutý make up, ktorý má SPF 18, čo je skvelé na leto. Možno si poviete, že na leto a je najsvetlejší ? Ja som sa tiež bála, že bude veľmi svetlý, no na moju pleť je akurát a to som trošku opálená ( viď na fotke k blogu, ktorá je v ľavo). Takto v balení sa zdá byť veľmi svetlý, no nie je to zrovna tak. Bližšie veci o ňom sa dozviete, keď bude naň recenzia po skúšaní, na ktorom už pracujem. Stojí 5, 70 eur, čo nie je veľa. 

2. Púder od značky Rimmel :   Tento púder u mňa môžete vidieť pravidelne v nákupoch. Ja ho milujem a používam ho denne. Tiež ste sa o ňom mohli dozvedieť viac v mojej recenzii, ktorá vyšla na blogu nedávno. Ja som s ním spokojná a nie som jediná blogerka, ktorá ho chváli. Tento púder je "ohováraný" skoro všade na blogoch. Je naozaj kvalitný a dobrý. Za tu cenu sa určite oplatí - stojí 2, 80 eur. 

3. Lícenka od Make up Revolution :   To je tá ružová vecička v pravo. :) Stojí 1, 80 eur a ja mám odtieň HOT. Myslela som si, že to nebude také silné, no čo vám poviem - každý sa raz zmýli. Je to dobré tka na jar alebo na prelom medzi jarou a letom. Je to svieža farba a je krásne pigmentovaná. Mala som ju zatiaľ iba raz, tak uvidíme a určite o nej budete ešte počuť ! 

4. Riasenky od značky Rimmel :   Ja som mala tú čiernu, o ktorej ste už počuli v recenzii. To bola taká kúpa, že keď riasenka WOW Lash sklame, tak budem mať záchranu. Táto riasenka nie je vôbec drahá - stojí okolo 2, 60 euro, čo nie je vôbec veľa. Zoberte si, že niektoré sa posúvajú v oveľa väčších hodnotách. Som zvedavá, aká bude a či bude mať taký efekt, ktorý sľubuje. Určite budete o nej počuť !!! :) 

5. Linky od značky Dermacol vo fixe :  Ja som mala linky, ktoré boli tekuté, gélové a vždy som chcela skúsiť aj linky vo fixe. Teraz budem chodiť opäť do školy pravdepodobne, takže budem musieť nejako vyzerať. To bol dôvod, prečo som sa rozhodla opäť pre linky. Je pravda, že boli drahšie - stáli okolo 3, 64 euro, čo nie je najmenej peňazí. Samozrejme, určite ich zrecenzujem, pretože som sama zvedavá aké budú ! Zatiaľ vyzerajú naozaj sľubne ... 

6. Gél na obočie od značky Astor :  Ja som nikdy gél na obočie nemala a tak som sa rozhodla, že nejaký skúsim. Tento je teda transparentný, takže to nemusí byť veľmi zlé a chyba. Uvidím ... Je pravda, že vôbec s tým neviem robiť a priznávam sa, že som na toto antitalent. Skúsime a uvidíme ... Určite budete pri mojich začiatkoch :) Tento gél stál 3 eurá, takže to nebolo také veľmi zlé. Každopádne, viac o tomto gély bude v hromadnej recenzii. 

7. Krém od L´OREAL :  Toto je iba vzorka, kde som potrebovala skúsiť niečo nové na tvár. Mám pocit, že to bol aj darček k nákupu, ktorý som si mohla zvoliť. Túto značku mám rada, tak uvidíme ... 

8. Rúže od značky Make up Revolution : Mám opäť tie isté odtiene ako naposledy. Jeden som objednala do SWAPu, ktorý budem robiť a druhý som objednala mojej sestre, ktorá si ten ružový (heart) úplne zamilovala ! Takže som jej ho musela zobrať znovu ... Stojí jeden rúž 2 eurá a to nie je vôbec veľa. Takže o nich ste sa mohli dozvedieť v mojej recenzii, ktorú som robila - už o nich nebudem viac písať. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude päť haul z tejto stránky. :) Tešte sa ... Do komentára mi môžete napísať či nakupujete v tomto e-shope a či ste mali nejakú vec z týchto produktov - ak áno, tak prosím váš názor :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

18 Comments:

  1. Linky ve fixu bych také chtěla zkusit ale mám strach aby nevyschli,pak určité nápis recenzí n make up jsem zvědavá také mě čeká pořízení nového make UPU :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho som sa bála ja tiež :) ... napíšem - mám to v pláne :)

      Odstrániť
  2. Ty rtěnky od Makeup Revolution si chci taky pořídit :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To si robíš srandu :D ja som akurát dnes chcela robiť haul na blog z parfums.sk :( a tiež som si kúpila ten púder a MR ruže :(((
    To nie je možné :D
    No, si rýchlejšia :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To vážne ? :D Prepáč :DDD

      Odstrániť
    2. Vadilo by ti, ak by som ho urobila tiež? Včera som veci nafotila a bolo by mi ľúto fotky zahodiť :/

      Odstrániť
    3. Určite ho sprav a pošli mi link :) Nevadí mi to ... Nie som sama, kto tma nakupuje a tie veci sú iba náhoda :)

      Odstrániť
  4. Já si tuhle taky koupila věci od makeup revolution, mám tu samou tvářenku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty linky mám a jsou dobrý, akorát (teda aspoň u mě) když jsem si linky fixou dělám, tak ho musim naklánět a dělat to stranou toho hrotu :D nevím jestli to chápeš, ale prostě, že tou špičkou to moc nejde, musíš si to jakoby položit :D no moje vysvětlovaní je perfektní! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to zatiaľ robím špičkou a ide mi to :) ... Možno, keď budú staršie :)

      Odstrániť
  6. Make-up od Rimmelu mám tento samý také a je to můj nejoblíbenější make-up. Dost mě láká i ta tvářenka od Revolution:)
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Make-up som ešte neskúšala ale asi do toho pôjdem a ten púder je asi najlepší aký som doteraz mala. :)
    PS: Budem rada ak navštíviš môj blog. Ďakujem. ;*
    http://sweetlifewithlussi.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť