F Leto je priam stvorené pre kvetiny - Aďulik Sun

Leto je priam stvorené pre kvetiny

Ahojte :)

Dnešný článok bude po dlhej dobe Haul. Je to Haul spojený s malou recenziou z e-shopu postovnezdarma.cz. Ja z tohto obchodu nakupujem pomerne často, no málokedy sa to dostane do blogu. Myslím si, že je dobré, aby ste vedeli, že som spolu s týmto e-shopom uzavrela spoluprácu a budem vám sem pravidelne hádzať nejaké veci a pocity, ktoré som mala pri nakupovaní. Preto na otázky ohľadne veci, ktoré ja nerobím - keďže je to spolupráca - odpovedať nebudem. Každopádne ... Ja som s týmto obchodom spokojná. Jediné mínus je to, že produkt chodí mesiac domov a to veľakrát zabudnem aj čo som si objednala. O to väčšie prekvapenie ... 

Ja som si objednala kvetinovú čelenku, ktorú nájdete TU. Ja som s ňou spokojná. Gumička drží a nie je nejako slabá - myslím si, že mi bude držať a nebudem mať s ňou problém. Samotná kvetinová časť je s drobnými detailami vytvorená na obraz konáru s lístkami. Vyzerá t naozaj prírodne a prirodzene. Ja mám teda červenú. Na webovkách nájdete aj modrú, oranžovú, bielu a ružovú čelenku. Stojí 3, 21 eura, pričom to je naozaj dobrá a výhodná kúpa. V niektorých obchodoch som sa stretla s ďaleko vyššími cenami a nestáli za veľa - s kvalitou sa podobali veľmi tejto mojej. Jediné čo mi ako tak vadí je to, že sú tam iba tri kvetiny- To ma celkom mrzí, pretože keď si to dáte na hlavu, tak to vyzerá veľmi divne. Myslím si, že je lepšie mať čelenku, ktorá obsahuje viac a väčšie kvety. Avšak, to nie je pre každého. Kto má rád jednoduchšie a jemnejšie doplnky, tak toto je ako stvorené pre neho. 


Zistila som, že čím dlhšie vlasy, tým lepšie k týmto čelenkám. Ja mám teda stredne krátke vlasy a naozaj sa mi to nehodí - nemyslím si, že ju budem často nosiť, no niekedy si ju dám. Možno ju uvidíte v outfitoch či na blogu vo fotkách. Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude podľa mňa naozaj zaujímavý - ak všetko vyjde. Do komentáru mi môžete napísať či vlastníte nejakú kvetinovú čelenku a či ju nosíte :) Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Je krásna :)) ja mám doma kvetinové čelenky, ktoré si sama vyrábam a sem tam ich nosievam :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ... ja som na to moc ľavá :O Keby to viem, tak si možno vyrobím :)

      Odstrániť
    2. Nie je to až také ťažké :) Možno niekedy o nich napíšem článok :)

      Odstrániť
    3. Mohla by si :) Možno by som niečo vytvorila aj ja ... Chcela by som ju :/ Ale ako vravím - som nešikovná :D

      Odstrániť
  2. Čelenka vypadá pěkně. Já žádnou nemám a asi bych ji ani nenosila, i když vím, že to teď hodně letí. Na druhých se mi to líbí, ale mě by neslušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ... tak ja som prišla na to tiež, že mi nesluší :D

      Odstrániť
  3. Ja si ju na tebe práveže viem predstaviť :) je pekná, ale ako si povedala, je lepšie, keď je tých kvetov viac. Skúšala som podobnú v sixe, tá bola akoby z púpav. Kupodivu to vyzeralo veľkom prirodzene. Len takú púpavovú by som veľmi nemala k čomu nosiť :D. Inak dávaj si pozor na štylistiku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala vždy problém so štylistikou ... Aj v škole, keď sme pisali slohy ...
      Tá s pupavami musela vyzerať pekne ...

      Odstrániť