F Stalo sa-Nestalo sa #2 - Aďulik Sun

Stalo sa-Nestalo sa #2

Ahojte :)

Tak dnes je je tu druhý "diel" z tejto pravidelnej rubriky. Rozhodla som sa, že tieto články budú vychádzať pravidelne a budú menšie. Bude tu menej udalostí, keďže to je z malej krátkej doby. :) 


Vianoce, Vianoce - šalalala :) Krásne vianočné pulty s krásnymi výzdobami :) Krása !!! Milujem toto obdobie. Darčeky mám už kúpené. Ako ste na tom vy ? :) Ja mám nákupy už za sebou :)




Všetci okolo si dávajú alkohol ja si dám horúce kakao na počesť Martina Haricha !!! Myslela som v tom momente na neho :) :) :) Vážne ... Haricefky vedia prečo :D Bolo ale chutné ... bolo to malé posedenie, práve v ten deň - keď som dostala mail od jednej firmy, ktorá mi navrhla spoluprácu. Samozrejme som súhlasila - premyslela som si to veľmi dobre. :) 


Tak a v jeden krásny deň som stretla aj moju najlepšiu kamarátku Klaudiu :) Aj keď to niekedy nevychádza ako má a nestretávame sa často, vieme ako sme a sme stále rovnako aj napriek všetkému :) Jednu z týchto fotiek mám už aj na pozadí v mobile :) Čo viac povedať ? Bolo to krátke stretko, no užila som si to. :) Náhoda všetko dá dokopy ... :) 


Dnes vám chcem pridať sem hodím aj video, ktoré sa mi nepáči ale text je dobrý :) Áno, robím mu reklamu :D Ale nemám za to zaplatené - aby som sa vyhla tým témam :) Počúvajte ... :) 




Dúfam, že sa vám článok páčil :) Teším sa na ďalší a napíšte mi ako ste dnešok trávili vy ? :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára