F Stalo sa-nestalo sa #1 - Aďulik Sun

Stalo sa-nestalo sa #1

Ahojte :)

Dnes vám chcem predstaviť jeden typ článku. Tento typ článku spolu s týmto názvom len s iným článkom budete môcť vidieť na mojom blogu pravidelne. Dnes ešte neviem povedať či to bude každý piatok alebo raz do mesiaca. Všetko bude závisieť od toho, či sa bude niečo diať a ja vám budem môcť dávať sem nejaké veci. Ale určite ho stretnete pravidelne a v určitých intervaloch. O čo v tomto článku pôjde ? Takýto typ má viac blogerov. Je to vlastne rozprávanie o tom, čo sa stalo v mojom živote, kde som bola a čo som robila. Všetko zaujímavé, no niekedy sa môžu fotky opakovať, keďže budem vydávať aj články z tých akcii. U iných blogerov to môžete nájsť pod názvom Diar, Talking about it, Rozprávanie s (meno) a podobne. U mňa sa to bude volať presne takto !!! To je dosť na úvod. A idem rovno konečne na článok ... :)



Ruža zo stužkovej. Asi všetci viete, že som mala Stužkovú a túto ružu mám ako darček, resp. moja mamina. Vždy keď sa na ňu pozriem, všetko sa mi vráti. :) 


Určite všetci viete, že som bola aj na koncerte Martina Haricha. Stretla som tam super kamarátky. Veroniku a Bašku. Samozrejme aj iné baby, no tieto ma prekvapili. Mali to v podstate najďalej. :) Veronika je dokonca z Česka. Oddanosť ... :) 


Tento mesiac som vstávala veľmi skoro a behala som do školy v ranných hodinách. Toto bolo moje líčenie na tento týždeň. Všetko v jednoduchosti samozrejme. Nič zložité ... 


Učenie ... Anglické slovíčka ... Nočná mora !!! Kto vie jazyky ten má môj obdiv a to úprimný ... :) 



Toto mi napísal môj spolužiak do pamätníčka,  kde mám všetkých spolužiakov. Je pekné sledovať ako všetci vám píšu tie povzbudivé slová a zrazu sa rozprávate aj s tými čo nikdy. Nesťažujem sa. Je to pekné a veľmi príjemné. Toto je pravda ... Aspoň sme zas jedna trieda, ktorá spolu funguje. Bolo to tak aj inokedy ale nie vždy :) Takéto napísané slová od spolužiakov potešia - bolo ich tam samozrejme skvelých viac, no tento citát alebo slová tohto spolužiaka sú také ... neviem to popísať. Sú dobré a pravdivé ... Človek by mal pomôcť hlavne sebe, no čo ak to nedokáže a preto pomáha iným ? :) 



A tu je súhrn všetkých fotiek z koncertu. Spomienky sú tie najlepšie čo v živote máme. Tak choďte za nimi a pokúste sa aby ste mali to všetko najlepšie za sebou :) 

Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší. Viem, že je to niečo nové a teda o to viac dúfam, že sa to bude páčiť. Určite nabudúce bude viac fotiek. :) 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára