F Stalo sa-Nestalo sa #3 - Aďulik Sun

Stalo sa-Nestalo sa #3

Ahojte :)

Tento typ formátu ma začal baviť. Môžem vám povedať čo všetko sa u mňa udialo za nejaké obdobie a vôbec to nebude zlé. Ja sa nerada chválim, no toto sa mi páči. Vybudujem zo seba narcisa :O Ale nevadí ! Rozhodla som sa, že to bude v malých intervaloch, no nikoho nezaujíma dlho čítať o cudzích veciach. Takže budú to také záchytné body len :)  Dnes vám pre vás tiež nejaké veci, tak pekné čítanie :)



Mám medailu. Hoci len za účasť ale mám. Môj ocino sa zúčastnil behu a vyhral krásne 2. miesto vo svojej kategórii. Kto ma sleduje dlhšie, mohol zbadať aj článok o tomto behu. Bolo tam naozaj krásne, tak si prečítajte :) Trošku sme premrzli, no to vôbec nevadilo. Krásne zorganizovaný beh ... :) 


U nás doma sa ocitla táto vec :/ !!! Robili sme vodu, lebo sme mali nejaké problémy. Často som musela pomáhať a k tomu škola. Preto nevychádzali články často a keď vyšli tak boli krátke. Nestíhala som dlhšie ... Tak preto :) Už je to chvalabohu hotové, tak konečne sa môžem venovať blogu. :) 


Vianočné trhy v Bratislave. Ja sa tam chystám a bude o tom aj článok - niekedy cez víkend pravdepodobne. Ževraj sú krásne, počula som len samé chvály. Tak som zvedavá a teším sa. Ja tam chodím prakticky každý rok. Teda aspoň myslím, no neviem presne. Taká vianočná atmosféra človeka dobre naladí a ešte aj poteší. Teraz vyšlo niekoľko článkov o tom, že majú veľké nájomné stánky. To bolo trošku negatívnej reklamy, no aj tak sa tam už teraz vystriedalo niekoľko ľudí. Preto som sa rozhodla, že tento rok ich navštívim aj ja :) 


Čo plánujete vy na najbližšie dni ? :) Chcete ísť do Bratislavy ? :) 

xoxo
Aďka 


CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára