F Som na dne #15 - Aďulik Sun

Som na dne #15

Ahojte :)

Ešte nie je ani koniec mesiaca a máme tu ďalšie spotrebované produkty (naposledy vyšli začiatkom Apríla). Mne sa toho toľko nakopilo, že už musím napísať aj tento článok, nech nezhromažďujem toľko "odpadkov". Tentokrát je tu toho tak stredne veľa - mala som už aj viac, no aj menej. Konečne som minula niekoľko produktov a som rada, že vám môžem práve dnes o nich čosi povedať. A ideme rovno na to... 




Vatové tampóny asi nemusím nejako predstavovať. Sú súčasťou asi každého článku ktorý je tohto typu. Ja som stará škola, takže stále používam vatové tampóny a nie obrúsky. Ale zaujíma ma, ako to máte vy? Čo používate na odličovanie? Určite mi napíšte do komentára. Za mňa tieto vatové tampón od TIPS sú dobré, no poznám aj lepšie. Tieto sa niekedy rozpadávali a boli ako vata - trhali sa.

Peny do kúpeľa od značky Balea. Tak toto asi tiež nemusím predstavovať. Na prvej fotke môžete vidieť moje dve obľúbené. Milujem ich. Robia krásnu penu a sú za super cenu. Môžem iba odporučiť. 

Ďalej na fotke môžete vidieť odlakovač na nechty. Odlakovač na nechty je super. Kúpila som ho v Tete drogérii a stál do 2 euro - niekde vo výpredaji. Nemá nejakú značku. Je super. Stačí priložiť na necht a hneď je lak preč. Nemusíte ani svoje nechty nejako drať. Výborný je a tiež môžem odporučiť. Vydržal mi takmer 5 mesiacov, čo je super. 

Mydlo na ruky od značky Dermacol. Toto je konkrétne melón. Tá vôňa? Krajšiu som nikdy necítila. Naozaj krásna a umývanie rúk bola taká krásna a voňavá činnosť. Ja tieto mydlá milujem. Teraz používam niečo s hroznom a v zásobe mám kávové mydlo a na to sa extrémne teším! :) Máte ich radi? Tiež mi napíšte do komentára... 

A poslednou vecou z prvej fotky je soľ do kúpeľa. Toto balenie je 500g, čo je sakra veľa. Vydržalo mi to asi 3 mesiace, ale používala to celá rodina. Soľ je super, rozpustí sa cela vo vani. Niekomu môže vadiť vôňa, keďže to vonia presne ako piešťanské kúpele. Presne. Ja som ju kúpila niekde na internete. 

Na druhej fotke môžete vidieť dve masky na tvár od značky Garnier. Ja tieto masky mám rada. Robila som na ne aj samostatnú recenziu. Podľa mňa sú vhodné na relax, no čakať, že vám spravia niečo s pleťou (niečo závratné a dlhodobé) je nemiestne asi. Netreba čakať zázraky. :) Ale inka sú veľmi príjemné a ja mám už doma ďalšie balenia. Skvelo sa mi pri nich oddychuje. Dám na tvár a ďalej neriešim. Pleť je jemná a vyživená na dotyk. Ja mám rada modrú. 

Na fotke tiež môžete vidieť masku na vlasy. Túto masku som dostala - ani neviem od koho. Veľmi a jednoducho. Mne s vlasmi nič nerobila. Absolútne nič. Jedine voňali po vanilke, ktorú táto maska obsahuje. 

Ďalší odlakovač. Tentokrát od značky Ebelin. Tento odlakovač si kupujem, keď neviem aký iný. Nikdy nesklame. Je lacný. A pomer kvalita a cena je super. Kvalitný. Nemám čo viac k tomu povedať. Jedine to, že ak je lak trošku výraznejší, tak má problém odlakovať miesta okolo nechtu, resp. kraje nechtu. Možno to robí iba mne. Napriek tomu ho môžem odporučiť. 

Poslednou vecou je odličovač očí od značky Ziaja. Ja si tento kupujem stále dookola a stále ho chválim a chváliť aj budem. Je výborný. Mohli ste vidieť aj ďalšie recenzie na tento produkt, keďže ho chválim, kde sa dá. Neštípe, odlíči a nezanecháva mastný finiš, keďže neobsahuje olej. Ideál pre mňa. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa už teraz na ten ďalší. Určite mi napíšte do komentára odpovede na otázky z článku. Som zvedavá... Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ziaja odličovač jsem kdysi zkoušela a byl fajn. :) a ty sprchové mýdla od Dermacolu jsou prostě boží. :)

    OdpovedaťOdstrániť