F RECENZIA: TELOVÝ PEELING - ŠKORICA A MED - Aďulik Sun

RECENZIA: TELOVÝ PEELING - ŠKORICA A MED

Ahojte :)

V tomto článku sa pozrieme na peeling, ktorý som mala možnosť vyskúšať z ďalšieho eshopu a to  konkrétne z www.babickinazahrada.sk. Aj v tomto článku sa dozviete niečo o eshope a tiež o produkte, ktorý som pre tento článok vybrala. Vybrala som pre vás recenziu na telový peeling, pričom je zo škorice a medu. Škoda, že to nemôžete cítiť - vonia krásne. Na eshope nájdete rôzne peelingy a niektoré ma z nich naozaj zaujali. Dosť slov na začiatok a poďme rovno na článok!




Musím sa priznať, že keď som videla tento produkt, tak som sa bála. Bála som sa toho, že je zo škorice a medu. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja škoricu veľmi nemusím a skôr sa jej vyhýbam. Dokonca ani na Vianoce nemáme nikdy škoricové koláče či sviečky. Neznášam to a tá vôňa mi je odporná. Takže si viete asi predstaviť moje obavy a pohľad na tento produkt. Zostalo sa iba modliť, že vôňa bude jemnejšia a skôr tam bude cítiť ten med. A ako to dopadlo? Tento produkt som celkom obľúbila. Balenie je z plastu a dá sa využiť aj na iné účely po spotrebovaní produktu. Páči sa mi, že to balenie vyzerá také hand made - nie také klasické ako v obchodoch. 

Vôňa je škoricová. Príjemne škoricová a je tam cítiť hlavne ten med, aj keď škorica je dosť dominantná. Tým, že sa jedná o prírodný produkt, tak je tento peeling z cukru, medu a škorice. Čiastočky cukru sú stredne veľké, no sú jemné. Nedráždia pleť. Milujem pocit, keď ležím vo vani a svojmu telu doprajem niečo na viac v podobe tohto peelingu. Keďže je to z cukru, tak sa mi vo vode čiastočky relatívne roztopia a nie je po tomto produkte neporiadok. Je pravda, že časom med klesol dole, no čiastočky cukru sú stále nasiaknuté medom. Mne sa tento produkt naozaj veľmi páči a už si ho užívam dosť dlho. Stačí ho máličko. Pleť nie je podráždená, začervenaná a ani som nezbadala, že by som ju mala vysušenú. Ja sa po kúpeli vždy natieram krémom, takže to považujem za normálne, že je potrebné sa nakrémovať. Za mňa určite áno a môžem vám tento produkt odporučiť so všetkými desiatim prstami. 

Čo sa týka samotného eshopu, tak podľa mňa je prehľadný, no musíte nájsť ten systém. Mne sa v ňom dobre orientuje, no moja mama sa v ňom sem tam stratila :) Dodaciu lehotu vám neviem povedať, keďže mi produkty posielali ony, no komunikácia s nimi bola príjemná, takže ak máte otázky, tak ich neváhajte kontaktovať.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa už teraz na ten ďalší. Ja mám momentálne skúškové, no budem sa snažiť niečo pridať aj na blog. Momentálne tiež skúšam plno nových produktov, takže recenzie určite budú. Do komentára mi môžete napísať či máte radi telové peelingy, či ich používate a aký je váš najobľúbenejší? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Vyzerá to vážne super, určite to vyskúšam. Ja osobne škoricu zase rada takže sa na to teším!
    Držím palce a prajem pekný večer https://lifeofbasicgirl.blogspot.sk/2017/05/my-lifegoals-dreams-aka-bucketlist.html

    OdpovedaťOdstrániť