F UNBOXING/ RECENZIA: www.krasnakazdyden.cz (značka Soaphoria) - Aďulik Sun

UNBOXING/ RECENZIA: www.krasnakazdyden.cz (značka Soaphoria)

Ahojte :)

Na tento článok som sa tešila. Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja si nejako nepotrpím na prírodné produkty. Nijako to neriešim. Je mi v podstate jedno či je niečo prírodná značka alebo nie. Nerozlišujem to. Keďže som sa k tomu nikdy nejako veľmi nevenovala, tak som sa rozhodla vyskúšať dva produkty od značky Soaphoria, ktorá začína byť hlavne v poslednej dobe na blogoch veľmi preberaná. Lákalo ma to vyskúšať ešte viac, keď som videla v Bratislave v Auparku predajňu, kde mali iba produkty od tejto značky. Lákalo ma to, tak som skúsila. A Ako som bola spokojná sa dozviete v článku nižšie. :) 


Keďže nie som priamo z Bratislavy a nemám možnosť si ísť niekde do predajne pre túto značku, tak som zavítala na eshop www.krasnakazdyden.cz. Musím povedať, že to bola skvelá voľba kliknúť práve na túto stránku.  Komunikácia bola veľmi rýchla a príjemná. Ak máte s niečím problém, tak vám radi povedia a veci u mňa boli veľmi rýchlo. A to balenie? Keby mi tento balíček prišiel aj po týždni, tak by mi to nevadilo. To balenie za to stojí. Mám rada, keď si eshop dá záležať aj na balení produktov a nie sú produkty len tak pohádzané vo fólii a v jednej škatuli. Táto stránka predáva prírodnú kozmetiku a je to vidieť aj na balení produktov. Slama prináša prírodnú atmosféru, čo je super. Podľa mňa to najviac zaklinoval kvet levanduli na obale pri vizitke (aspoň myslím, že je to levanduľa). Balenie má u mňa 10 bodov z 10 bodov. A môže prísť niečo zlé v tak dobrom balení? Jasné, že nie! Rovnako super ako komunikácia a balenie je aj super stránka - prehľadná, jednoduchá. V jednoduchosti je krása.


Ako prvý produkt tu hneď máme Telový peeling s "príchuťou" levanduľové pole, z ktorého som nadšená. Ja som si ho vybrala na základe toho, že som čítala všade pozitívne ohlasy a tak som neodolala ani ja. A neľutujem. Ako som povedala, som nadšená. Vôňa je krásna levanduľová. V peelingu plávajú skutočné kvety levandule. Konzistencia je príjemná. Pri použítí ho treba premiešať, keďže obsahuje soľ, ktorá je dole v balení. Balenie je retro a to ja milujem. Tieto balenia ma skutočne chytili a bavia ma neustále. Tento peeling stojí takmer 8 euro, no vydrží dlho. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Môžete ho používať vo vani, no aj v sprche. Ak preferujete vaňu, tak peeling dajte do vane, nech sa vám rozpustí. Po rozpustení, vám začne vaňa voňať a pripraví sa vám olejový a soľný kúpeľ, ktorý je vhodný na relax. Neprežeňte to, ale s množstvom - stačí skutočne málo. Ak preferujete naopak sprchu, tak si naneste do dlaní vhodné množstvo a vmasírujte ho do pokožky. Hlavne na suché miesta, no nie na nejaké rany či podráždenú pleť. Peeling obsahuje soľ a tá by mohla dráždiť. Odporúča sa používať 2 - 3krát týždenne. Po použití je pleť jemná a na dotyk príjemná. Peeling zanecháva jemný olejový film, no nie je to nič mastné, čo by vám zašpinilo oblečenie alebo podobne. Tým, že sa zostane ten olejový film, tak nie je potrebné hydratovať pokožku inak - krémom alebo podobne. 

Čo sa dočítate o tomto produkte na eshope? 

Unikátní peeling vyráběný z přírodních výtažků. Odstraňuje odumřelé kožní buňky, čistí pokožku a v konečném důsledku ji nechává obnovenou, jemnou a vláčnou. Spojte dokonalé očištění pokožky s nádhernou představou vůně levandulových polí. 

Vůně levandule má antistresové účinky, je lékem na neklidnou duši po náročném dni. Levandule se používá pro své protizánětlivé a diuretické účinky, působí blahodárně proti vyrážkám, ekzémům, lupence a dermatitidám. Nejenže nádherně voní, ale zbaví vás i stresu, podrážděnosti a omladí vaši pokožku. Květy levandule pomáhají proti vyčerpání, nespavosti, nervozitě, stresu, pocitu napětí, bolestem hlavy, poruchám trávení a pod. 

A teraz späť k mojim myšlienkam. Rada by som vám ešte zhrnula plusy a mínusy, ktoré som videla na produkte ja :) 
Plusy:  
  • balenie, ktoré je okúzlujúce 
  • vôňa, ktorá je silná a príjemná
  • zachovaná autentickosť s prítomnosťou kvetov levandule priamo v balení 
  • účinky produktu 
  • pomaly sa míňa 

Mínusy: 

  • obsahuje soľ, takže nie je dobré používať na rany či veľmi suché miesta, kde môže dráždiť pokožku 



Druhým produktom, ktorý som skúšala od rovnakej značky je soľ do kúpeľa s príchuťou Babičkina záhrada, ktorá vonia skutočne výrazne. Už pri prvom otvorení  bolo cítiť aj na polmetra, že som niečo nové otvorila. Vôňa je naozaj výrazná, takže nie som si istá či je pre tých, čo majú radi slabšie vône. Mne sa vôňa páči, keďže po namočení vo vani sa vôňa trošku zjemní a pohladí vám všetky zmysli a úplne vypnite váš mozog. Milujem to! Balenie je už plastové, takže nič nové. Väčšinou býva soľ v plastovom balení, aspoň čo som mala vždy ja a to som už skúsila kadečo. Cena je dobrá, stojí do 5 euro a je to 500g, takže veľmi dobrá kúpa. Soľ sa vo vode úplne rozpustí a voda sa zafarbí na zelenú farbu. Ja som s ňou bola spokojná, keďže ma dokázala absolútne vo vani uvoľniť a práve o to mi vždy ide. 

Čo o tomto produkte píše eshop?


Koupelové soli podporují detoxikaci organismu, odstraňují únavu, uvolňují svalové napětí. Mají antibakteriální a antimykotický účinek. Sůl zanechává přírodní film a minerály na Vaší pokožce. Vůně má relaxační účinky pro duši i tělo. 

Přírodní sůl s organickými esenciálními oleji ze sedmi bylin obohacena o organický konopný olej obsahuje 26 minerálů (hořčík 8%, draslík, sodík, chlor, brom, vápník, zinek, selen a jiné). Tyto prvky mají blahodárný vliv na nervovou soustavu (uklidňující a relaxační účinek) a na regeneraci, pružnost a hebkost pokožky (čistí a revitalizuje pokožku, uvolňuje svalové napětí, bolesti zad).

A späť k mojim slovám. Opäť vám poviem plusy a mínusy, ktoré som postrehla pri tomto produkte. 

Plusy: 
  • silná vôňa, ktorá je napriek intenzite veľmi príjemná 
  • čiastočky soli sa úplne rozpustia 
  • zafarbí vodu na zelenú farbu 
  • uvoľní telo i myseľ
  • obsahuje vitamíny a dôležité látky, ktoré sú prospešné pre telo  

 Mínusy: 
  • niekomu môže prekážať tá vôňa  


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil, aj keď bol trošku dlhší ako obvykle. Možno sa vidíme pri ďalšej zásielke z tejto stránky, no dovtedy bude ešte kopa iných článkov. Do komentára mi môžete napísať či nakupujete na tejto stránke? Ak áno, tak aké sú vaše dojmy? Ste zástancami prírodnej kozmetiky alebo to neriešite? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Ešte nikdy som od tejto značky nič nevyskúsala, no tiež som si ju všimla na pár blogoch s pozitívnou reakciou. Ja osobne mám prírodnú kozmetiku oveľa radšej, prídem mi jemnejšia, avšak nevyhýbam sa ani klasickej. Až tak to nieriešim. To balenie má eshop naozaj krásny, už len to stojí za objednávku.
    SweetSunshine



    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau, moc se mi líbí jak to balí. Od Soaphoria jsem měla masku na pleť a byla zajímavá :) Hřála a pěkně čistila. Ale byla taková brčálově zelená :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Soaphoriu mam velmi rada, hlavne ich sprchove gely a kvetinove vody :)
    PS: len ma to zaujima, bol to balicek zo spoluprace?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ich niekedy vyskúšam :)
      Áno, pokojne sa môžeš pýtať, ak ťa to niekedy bude zaujímať. Ako čitatelia máte na to právo :) Tento balík bol vrámci spolupráce, no nemala som nalinkované ako má článok vyzerať a ani som nemusela iba chváliť. Bolo to čisto o mojom názore :)

      Odstrániť
  4. Balík vyzerá veľmi pekne a je super, že tie produkty sú prírodné.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. božinku tie ich produkty sú vždy tak krásne zabalené!! :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť