F Walk for your dreams - Aďulik Sun

Walk for your dreams

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť zo sekcie fashion. Ako vždy začnem aj tento článok s tým, že nie som expert na módu a pravdepodobne ani nikdy nebudem. Obliekam sa hlavne do pohodlného štýlu a nezáleží mi na tom či to vyzerá štýlovo. Nemám rada nejaké reči o tom, ako sa máme obliekať a kto si má čo obliecť. Nemáme sa hlavne cítiť samými sebou ? Každodenne sa stretávam s článkami, ktoré sú plné informácii o tom, že oblečenie je len forma a niektorí ľudia si ním zvyšujú svoje ego. Toto isté sa píše aj o make up-e. Je to nutné ? Čo nás k tomu ťahá ? Naozaj nie sme schopní zaujať inak ? Nemyslím si ... Každý jeden z vás má množstvo možností, s ktorými by mohol zaujať - ide o to či chcete alebo nechcete. Ak chcete, tak robte. Robte na sebe a pracujte, až sa raz zobudíte a budete cítiť ten pocit, že ste niečo vo svojom živote dokázali. Nič nie je  ľahké a nikdy žiadna cesta nebude ľahká. Vždy sú tam kopce, pády a kamene pod nohami. Je iba na vás či budete ovečka v dave alebo človek, ktorý bojuje a ide si za svojimi snami. Pamätáte si, keď som písala o snoch ? Tam som sa venovala tejto téme ... Keď sa spýtate hocijakého človeka, ktorý niečo znamená v povedomí ľudstva, tak vám povie, že cesta nebola ľahká a nebolo nič zadarmo. Tak a váš osud a cesta nebude výnimkou. Treba si ísť za snami ... Aj keď sa to dnes či zajtra nesplní - to neznamená, že sa to nesplní NIKDY. Nemôžete sa nechať odradiť ... BOJUJTE !!! 




Vypočujte si to ... Viem, že rap nie je štýl všetkých, no ide o obsah pesničky a o tie slová ! :) 

Čo má Vierka na sebe ??? 

Tričko pásikavé na ramienka - H&M
Sukňa - Pepco 
Topánky - čínsky obchod 
Náramok - Terranova 
Okuliare - postovnezdarma.cz 






Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude tiež z tohto súdka. Nebojte sa, nezabudla som ani na cestovateľské články. Tie vyjdu niekedy cez víkend - s najväčšou pravdepodobnosťou. :) Nosíte viac sukne alebo nohavice cez leto ? Zanechajte komentár :) 

xoxo
Aďka


CONVERSATION

8 Comments:

  1. Líbí se mi ty botičky :3

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vnimam oblecenie ako hru a prejav svojej osobnosti. Aj ked nemam zrovna najlepsiu naladu, oblecem sa do pestrych fareb a hned mi je aspon o nieco lepsie. Bavi mna striedat role femme fatale a uvolneneho stylu. Cez leto skoro vobec nenosim nohavice len sukne a saty. A celkovo oblecenie a make-up nie je u mna o zvysovaniu ega, ale jednoducho patri to ku mne.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nice as always, kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť