F Moje nutnosti na leto 2015 - Aďulik Sun

Moje nutnosti na leto 2015

Ahojte :)

Dnešný článok je pomerne nový na mojom blogu, no roebieva ho čoraz viac blogeriek alebo youtuberiek. Mne toto napadlo spraviť čistou náhodou, keď som hľadala veci na leto na internete. O čo pôjde ? Ukážem vám tu koláž, v ktorej sa budú nachádzať moje nutnosti cez letné obdobie. Samozrejme, nebude k tomu chýbať ani nejaký popis s vysvetlením, prečo správe toto potrebujem. 

Nikomu sa nedá nevšimnúť, že leto je už tu. Niektorí z vás ešte len končia školu, niektorí máme za skúškami už dávnejšie. To nemení nič na fakte, že leto tu je už cca ten mesiac. Horúčavy, slnko a voda, ktorá láka ! Toto obdobie má niekto rád a niekto naopak nie. Tak to je vždy ... Ja som ten typ človeka, ktorý leto môže, no nevyhľadáva ho. Napríklad taká letná dovolenka pri mori ma vôbec neláka. Je pravda, že som pri mori ešte ani nebola, no fakt nemám potrebu tam ísť. Ja som ten typ, ktorý ide do bazéna a celé leto zvládne aj doma v chládku. Preto sa mi často stáva, že sa spálim. Prípravky, ktoré používam buď pred alebo po opaľovaní, som vám ukázala v minulom článku. Tie tu spomínať nebudem ....







Tak tu je koláž, ktorú som vytvorila. Nachádza sa tam 9 veci, ktoré skutočne potrebujem cez leto a myslím si, že sa zhodneme na tom viacerí ľudia. Nie sú to nejaké osobné veci, ktoré využívam iba ja. Sú to naozaj všeobecné nutnosti pre každého jedného z vás - aspoň si myslím. Do komentára mi môžete napísať, čo VY považujete za nutnosť mať v lete a či ste sa na niečom zhodli so mnou :) 

KOŠEĽA - na tomto sa možno pozastavíte, no košeľa je pre mňa veľmi dôležitá v lete. Používam ju večer, keď je už chladnejšie, no nie je zima na hrubšie sako či podobne. Naopak, používam ju aj cez deň, keď som spálená a musím si zakryť rýchlo plecia ! Košeľa je pre mňa veľký pomocník ... 

ŠORTKY -  tie nosím hlavne na kúpalisko alebo keď sa premiestňujem, prípadne niečo idem pozrieť a nechce sa mi všetko opäť obliekať. Nahodím si šortky a idem do mesta s pokojným pocitom, že nejdem iba v plavkách :) Ja mám plavky, ktoré sú dvojdielne, no majú vrchnú časť spravenú ako tielko, pričom oblasť, kde sú prsia majú ako klasická podprsenka a spodný diel plaviek je už klasický štýl. Pamätáte si na Ashley v High school musical 2 ? Mala také biele plavky pri tom bazéne - tak presne ten istý štýl ! Takže keď si nahodím iba šortky, tak to vyzerá, že vrchný diel plaviek je tričko ! 

SUKŇA -   tu sa asi väčšina ľudí, ktorí ma poznajú zastaví. Ja nie som zrovna ten typ, ktorý nosí sukňu každý deň a vyhľadáva ju. Ja sa jej skôr bránim - na moju postavu sa nehodí. No v lete je pohodlné mať sukňu - je to priestrannejšie a aj oveľa pohodlnejšie. Ja ju nosím skôr na doma ako niekde von ... 

TIELKO -  takýto štýl trička mám naozaj rada - presne tento, ktorý je na obrázku. Mám 3 farby a tie striedam. Nie je v ňom teplo, nie je drahé a je pohodlné ! Čo viac si na leto priať ??? 

SANDÁLE -  tie mám rada - nie na bosú nohu !!! V tomto sa asi líšim od ostatných, no ja nemám rada bosé nohy v takýchto topánkach. Je pravda, že sú typy, ku ktorým sa nemôže dať silonkova ponožka, prípadne niečo iné. No nemám rada spotené nohy, a preto sa snažím vyhýbať topánkam, kde nejde dať aspoň nejaká ťapka. No tento štýl mám rada ... 

PLAVKY -  tak o tomto asi viac nemusím hovoriť. To je nutnosťou každého jedného človeka. Myslím si, že nie je lepší pocit ako keď si ľahnete na zem, prípadne niekde inde von na slnko a môžete ležať a nič iné ! Máte pocit, že nemusíte už nič ! Ten pocit je na nezaplatenie ... 

SLNEČNÉ OKULIARE -  to je podobný prípad ako plavky. Sú potrebné pre každého jedného človeka a potrebuje ich každý. Oči sú veľmi citlivé a keď sa nám aj dnes nezdá, že ich to dráždi, tak o niekoľko rokov si môžeme vyčítať, že sme ich nechránili. Ja mám najradšej tento štýl, aj keď toto leto sú v trende tvz. pilotky so zrkadlovým farebným efektom. :) 

DOPLNKY -  tak tu je to jednorázovo a každému vyhovuje niečo iné. Ja mám rada veľké a mohutné náhrdelníky, no sem - tam si dám aj niečo jednoduché. Záleží od toho, čo mám momentálne oblečené. Napríklad pri plavkách sa mi páčia náhrdelníky, ktoré vyzerajú ako keby boli zložené s viacerých častí ( viď obrázok ). 

ŠATY -  toto leto sú v trende kvetiny a kvetinové tvary. Šaty ... tie ja moc nenosím, no cez leto je to výnimka. Cez leto milujem, keď si ich len prehodím a idem preč ! Chápete ... Nemusíte riešiť aké tričko, aké gate a aké doplnky. Stačí, keď si dáte jedny šaty a máte o všetko postarané ... :) 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude pravdepodobne až z UTUBERINGU ! Koho tam stretnem ??? 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

20 Comments:

  1. Skoro úplně stejné plavky jsem viděla někde v obchodě, i v jiných barvách :). Myslím, že v NY, když jsem tam byla :). Já bych taky potřebovala nové plavky, ale i dalších plno věcí jako jsou tenisky, nějaké žabky a další :D..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja mám celkom veľa letných vecí a hlavne topánky :D

      Odstrániť
  2. Šaty nosievam dosť často cez leto :) Presne ako si povedala, nemusím rozmýšľať aké si dám tričko alebo nohavice, jednoducho si dám šaty a som oblečená :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Plavek jsem si na léto udělala letos velkou zásobu, ale jestli můžu doporučit tak plavky Triangl ani jakékoliv plavky z Neoprenu ne. Za mě je to velké zklamání :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný článek, košili taky miluji v létě hlavně večer:) Super věc na léto pro mě:)

    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super článek. Já nejraději nosím šaty ze stejného důvodu jaký jsi napsala. :-) Prostě nemusím nic řešit. :-) Léto si nedokážu představit bez mých milovaných žabek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Musím si čo najskôr zaobstarať nejaké sandále a plavky :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak ty plavky jsi neměla vůbec přidavát. jsou boží a chci takový :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekné vecičky, mne teraz začali padať plavky aj všetko oblečenie a onedlho idem na takú brigádu, kde presne potrebujem také veci, takže som zvedavá kedy si to stihnem kúpiť :D

    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja košele nemusím. Neviem prečo ale prídu mi nepohodlné. V lete nosim najviac šaty. šaty a sukne proste milujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sukne moc nemusím, v lete keď sa potím, ale určite sú dobrá voľba :)

      Odstrániť