F 2 + 2 TIPY NA ĽAHKÉ, PIGMENTOVANÉ TEKUTÉ RÚŽE NA BEŽNÉ NOSENIE A NA VÝNIMOČNÉ SITUÁCIE OD ZNAČKY NYX - Aďulik Sun

2 + 2 TIPY NA ĽAHKÉ, PIGMENTOVANÉ TEKUTÉ RÚŽE NA BEŽNÉ NOSENIE A NA VÝNIMOČNÉ SITUÁCIE OD ZNAČKY NYX

 Ahojte :) 


Pred nejakou dobou som si objednala z eshopu elnino.sk rúže od značky NYX. Určite ste si všimli, že som svoju zbierku rúžov celkom obmenila, keďže moja pôvodná bola už dosť stará. Tak kupovala som tie rúže pred nejakou dobou a bolo treba ich už zmeniť. Mala som tam fakt stálice od rôznych značiek a priam ikony. Ale teda tentokrát som sa rozhodla siahnuť po značke NYX, keďže ich farby (odtiene), ale aj konzistencie sa mi veľmi páčia... Takže idem vám ukázať, čo som si vybrala tentokrát! 




NYX SMOOTH WHIP MATTE LIP CREAM MUSÍŠ MAŤ? 



Tieto tekuté rúže NYX som našla na ich eshope náhodou a som rada, že som po nich siahla. Ja som dostala 4 krásne odtiene, z toho 3 sú za mňa nositeľné a ten posledný je za mňa iba na fotku. Ale to som ja, ak máte na to odvahu pokojne do toho, lebo je krásny. Môžeme si dať tip, ktorý rúž je ten nenositeľný (podľa mňa). Ale poďme si povedať pár slov vo všeobecnosti a potom v krátkosti ku každému odtieňu... 


Tekuté rúže sa pýšia veganským zložením a intenzívnou pigmentáciou. Taktiež majú krásnu, jemnú a ľahkú konzistenciu, takže na perách sú veľmi príjemné. Wau... prekvapili ma v tomto ohľade. Ja som sa bála toho, že tá pigmentácia si vyberie daň v tom, že rúž bude ťažký a bude vysušovať pery. NESTALO SA TAK! Je to veľmi ľahký rúž, pričom zaschne do takého zamatového finišu, u mňa to nie je moc matné - také riadne matné. Moje pery nevysušujú. 


Balenie je menšie, takže veľmi praktické do každej kabelky či na cestovanie. Okrem toho je na výber z rôznych odtieňov. Krásne tekuté rúže držia, prežili u  mňa v pohode 6 hodín, potom treba jemne dokresliť v strede pier, avšak strácali sa prirodzene. Dokresľovali sa dobre, nežmoľkovali. Taktiež boli príjemné na perách aj po niekoľkých hodinách a pery neboli vôbec vysušené. Prežili u mňa pitie vody a malé snacky, po obede (mastné jedlo) som musela dokresliť. 


A prečo sú také ľahké a príjemné? Ich hlavnou zložkou je bambucké a kakaové maslo. Takže vlastne tieto rúže hydratujú z časti a hlavne nevysušujú vďaka týmto zložkám. Zloženie je z prírodných ingrediencií. A skoro som zabudla na výborný aplikátor, ktorý je jemný a taký menší, takže sa s ním skvelo vykresľujú okraje pier. 


Na fotkách vidíte rúže v jednej vrstve... 

                      

Odtieň  21 - Blankie 


Za mňa je tento odtieň nenositeľný počas bežných dní. Ale viem si ho predstaviť na nejakú crazy fotku alebo do klubu. Tam by mal podľa mňa úspech. 



                    

Odtieň 23 -  Laundy day 


Tento odtieň je za mňa taká klasika. Najskôr som sa bála či to nebude moc hnedé, ale vyšlo z toho krásny nude rúž. A nosím ho denne. Farba je to krásna, stačí jedna vrstva a skvelo sa dokresľuje. Ja som s pokojná! 



                  

 Odtieň 09 - BDAY Frosting 


Tento rúž je za mňa tiež určite nositeľný. Je to taká ružová klasika, krásne pigmentovaná a naživo nevyzerá vôbec výrazne. Podporí krásne farbu vašich pier, plus im pridá taký šmrnc


               

Odtieň 13 - Cherry Créme 


Vášnivá, očarujúca a sexy červená farba nesmie chýbať u žiadnej ženy. Každej žene sa hodí, len treba správny odtieň. Toto je za mňa taká teplejšia červená farba, resp. odtieň. Je krásna, výrazná - pre niekoho menej nositeľná, ale na špeciálne udalosti priam stvorená. 



ZAUJALI VÁS TIETO TEKUTÉ RÚŽE OD ZNAČKY NYX? 



Mňa jednoznačne áno. A teda vám ich chcem odporučiť. Nenechajte sa odradiť cenou - jeden rúž stojí niečo málo cez 12e a veľkosť balenia je 4ml. Môže sa to zdať málo, ale skutočne stačí jedna vrstva a minimálne úpravy počas dňa, takže vydržia dlho. Chápem, že to môže byť odradzujúce, ale za tú kvalitu to stojí - ja som spokojná s nimi, niektoré z nich využívam denne. 



TIP: Na začiatok určite zvoľte nositeľný odtieň, ktorý viete, že využijete, nech je akákoľvek príležitosť. Ak vám rúž sadne (podľa mňa určite áno), tak dokúpte ďalšia odtiene. Budete spokojní! 




Kozmetika je individuálna a čo sadne mne, nemusí inému človeku. V tom je tá krása... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi napíšte či vás zaujali nejaké odtiene a či premýšľate nad kúpou! Ak ste skúšali, aká je vaša skúsenosť? Teším sa na vaše komentáre! 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: