F 1 TIP NA VALENTÍNSKE LÍČENIE S FAREBNÝMI RÚŽMI, ktoré stoja za to - Aďulik Sun

1 TIP NA VALENTÍNSKE LÍČENIE S FAREBNÝMI RÚŽMI, ktoré stoja za to

 Ahojte :) 


Valentín býva niekedy nie moc príjemný deň. Hlavne pre nezamilovaných. Raz som mala rozhovor s kamarátom, ktorí tvrdil, že je to sviatok párov. Ale ja som argumentovala s tým, že je v kalendári napísané, že je to deň zamilovaných - nie je určené do koho, do čoho. A tak môže Valentín oslavovať každý. Každý, kto je zamilovaný do sveta, života, človeka či zvieratka. Do hocičo a hocikoho. Zamilovaná byť môžem, ale nemusím tvoriť pár. A tak ja Valentín oslavujem po svojom. Väčšinou sa pekne namaľujem a vytiahnem samu seba na rande. Spravím si také "solo date" a viete čo? Niekedy je to tak krásny čas - hlavne v časoch, kedy je toho na mňa veľmi veľa. Milujem čas pre seba a poslednú dobu ho vyhľadám čoraz častejšie. A takéto randíčka sú super. Viac vám poviem nižšie v článku, tak poďme na to... 



"SOLO DATE" AKO JEDNA Z MOŽNOSTÍ 



"Solo date" som nerobila vždy. Ale nejaké posledné mesiace som to zaradila do bežného života a verte či nie, má to pozitívne účinky na môj svet. Ako také rande vyzerá? Úplne rovnako ako rande s niekým. Ja sa väčšinou namaľujem, niečo vymyslím aj čo sa týka outfitu a zoberiem sa na kávu. Väčšinou začínam kávou v obľúbenej kaviarni alebo sa zoberiem na jedlo. A iba sledujem ľudí, počúvam hudbu a prechádzam sa. Potom niekedy idem na nejakú akciu alebo pozrieť obchody. Ja pri tom relaxujem. Raz by som sa chcela samu seba pozvať do kina. Verím, že aj na to príde... A tak dnes vám chcem ukázať líčenie, ktoré väčšinou zvolím. 


               
            

VALENTÍNSKE LÍČENIE S FAREBNÝMI PERAMI 


Väčšinou, keď zadáte do vyhľadávača pojem valentínske líčenie, tak vám nabehne niečo červené, niečo ružové. Ja mám radšej jemné líčenie s týmito tónmi farby a pridám farebné rúže. A dnes vám ukážem niekoľko rúžov, ktoré ja považujem za výborné. Povieme si aj krátke recenzie k ním, tak sledujte a čítajte ďalej... Ja mám tieto rúže zo stránky elnino.sk


                


SUPER STAY VINYL INK OD ZNAČKY MAYBELLINE 



Maybelline Vinyl tekutý rúž mám v dvoch odtieňoch a to konkrétne 105 Golden a 20 Coy. Aplikátor rúžu je jemne zahnutý, takže sa naozaj ľahko nanáša aj do krajov pier. Okrem toho krásne vonia a na perách je veľmi príjemný a ľahký. Pigmentácia je skvelá - hneď prvá vrstva krásne kryje. 

Čo sa týka výdrže, tak vydržia pokojne aj 10 hodín, pričom pri jedle a pití sa pomaly stráca zo stredu pier, ale skutočne veľmi pomaly. Reaplikuje sa naozaj ľahko, pričom netvorí žiadne hrudky. Moje pery mi nevysušuje, nie je nejako prehnane suchý. Finiš je skôr zamatový - nie je to klasický lesklý rúž. 

Rúž vydrží vraj aj 16 hodín, ale to treba dávať fakt pozor - nejesť mastné jedlá a podobne. Okrem toho sa neodtláča. A za tú cenu sa podľa mňa naozaj oplatí. Odtiene sú krásne, prirodzené - nie je to niečo prehnané. Ak ste naopak milovník výrazných pier, tak nájdete v ponuke aj výraznejšie farby. 


Ja mám radšej jemné odtiene, ale aby pery vyzerali upravene. Určite by som odporúčala aj konturku, vyzerá to s ňou lepšie. Na fotkách ju nemám, takže to berte do úvahy, chcela som aby vynikol rúž sám o sebe. 


                  

Maybelline super stay vinyl ink v odtieni 105 golden 

              

Maybelline super stay vinyl ink v odtieni 20 coy 

SUPER STAY MATTE INK OD ZNAČKY MAYBELLINE 



Maybelline super stay matte ink mám hneď v troch odtieňoch. Ja som triedila kozmetiku pri rekonštrukcii izby a teda som časť mojej zvierky vyhodila, keďže rúže neboli už v top stave a dá sa povedať, že boli pokazené. Takže som išla pri výbere na istotu a siahala som po odtieňoch, ktoré viem, že ich v pohode vynosím, pričom nebudem mať s tým problém. Určite si každá z vás raz objednala odtieň, pri ktorom si povedala, že aaa veď skúsim a nakoniec ho nikdy nevytiahla von. Tomuto stavu som sa chcela vyhnúť... 


Čo sa týka finišu, tak ten je úplne matný. Rúže sa po zaschnutí jemne lepia, ale nie je to žiadna tragédia. Ja som si zvykla dávať lesk do kútikov a pomohlo to. Aplikátor je malý a rovný, napriek tomu sa s ním dobre manipuluje aj v tenkých okrajoch pier. Rúže krásne voňajú a výdrž? Výdrž je podstatne kratšia ako pri rúžoch vinyl. Tieto rúže vydržia v celku cca 7 až 8 hodín a potom treba reaplikovať. Okrem toho vodu či jedlo nedávajú a hneď sa pomaly strácajú. Teda aspoň na mojich perách. Ale reaplikácia je jednoduchá a rýchla. Rúž sa nehrudkuje ani pri viacerých vrstvách. Pri jednej vrstve už krásne kryje, pričom rýchlo zasychá. Na perách je príjemný a moje pery nejako zásadne nevysušuje. 


Cena jedného rúžu je necelých 9 euro, ale podľa mňa za to stoja. Síce nevydržia dlho, ale dajú sa rýchlo dokresliť a doplniť na perách, pričom vás nenechajú v trapotách. Na stránkach píšu 16 hodín výdrž, mne toľko nedali. Ale možno je to individuálne a asi závisí aj od toho ako často pijete a jete. Ja mám prácu, kde veľa rozprávam, takže k oteru pier dochádza často. 

                     

Maybelline stay matte ink v odtieni 155 Savant 

                   

Maybelline stay matte ink v odtieni 330 innovator 

                   

Maybelline stay matte ink v odtieni 15 lover 


LÍČENIE NIE JE VŠETKO! URČITE NEZABUDNITE NA STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ



Krásne líčenie je všetko a treba sa o pleť aj starať. Ja mám pre vás dnes tip na môj obľúbený produkt, ktorý som zaradila do mojej starostlivosti o pleť pred niekoľkými mesiacmi. Dnes vám konečne o ňom poviem pár slov... 


Moja pleť už nie je najmladšia a síce som nedávno oslávila svoje 27. narodeniny, tak so starostlivosťou o pleť nečakám. Ja mám celkovo sklony ku kruhom pod očami, bledou pleťou s jemnými vyrážkami, ktoré je dosť vidieť, keďže sú červené na bielej pleti. Okrem toho mám kopu vrások. Mala som začať už oveľa skôr, ach keby som to ja vedela, keď som bola mladšia... 


Revolution Skincare Retinol  v koncentrácii 0,5% s obsahom šípkového oleja. Veľkosť balenia je 30ml a na eshope ho nájdete za necelých 12 euro. Retinol alebo vitamín A je dobrý v boji proti vráskam a starnutiu pleti. Kedysi bol využívaný na liečbu akné, ale keďže má veľa blahodarných účinkov, tak sa začala používať aj pri iných problémoch pleti. A hlavne ako prevencia. Oficiálne by mal teda pomáhať pri spomaleniu starnutiu pleti. Určite si pozrite videá na internete (overené videá, skvelá videá má napríklad Drew), aby ste vedeli ako a kedy aplikovať. 

Ja ho aplikujem večer, keďže mi to tak vyhovuje, viac mám času aj na vstrebávanie. Určite treba používať aj krém s SPF (na druhý deň ráno). Tento konkrétne je príjemný na pleti a je výnimočný svojou textúrou, keďže tá je taká olejová, čo nie každému môže sedieť. Pomalšie sa vstrebáva a stačí ho skutočne málinko. Pleť mi nijako nedráždi, nevysušuje. 


TIP1: Ak by som vám mala dať jeden tip, tak určite ho nenanášajte každý deň. Skúste iba občas počas týždňa a pomaly zvyšujte počet dní. 


Stále som v štádiu testovania, ale poviem vám určite neskôr viac. Zatiaľ som spokojná - používam ho už niekoľko mesiacov (toto nie je moje prvé balenie). Výsledky nejaké zásadné zatiaľ nevidím, avšak moja pleť v okolí očí je viac napnutá a netvoria sa mi zatiaľ hlbšie vrásky. Ale to môže byť iba obdobie či výsledok aj iných produktov... 


TIP2: Nezabudnite naniesť sérum aj na krk a dekolt. 


                            


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre. Určite mi napíšte či oslavujete Valentín a ak áno, tak ako? Teším sa na vás v ďalšom článku... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ahoj Adi, veľmi pekný článok a fotky :) Tie ruže ma skutočne zaujali, pozriem sa po niektorých :) a skutočne aj pekné farby používaš, hodia sa ti :)

    Čo sa týka Valentína.. neoslavujem ho nejako špeciálne, vždy som bola toho názoru, že lásku si majú dvaja ľudia prejavovať po celý život - každý jeden deň v roku a nie len na tento špeciálny deň. Samozrejme je to krásny sviatok a treba ho nejako osláviť :) Ja som ho väčšinou oslávila s priateľmi, rodinou alebo rovnako samu seba zobrala sa samorande :) ale na samo rande chodievám aj obyčajné dni niekedy keď vyjde čas :) avšak pred rokom sa mi stala ťažká udalosť, prišla som o jednu z najbližších a najmilovanejších osôb, takže tento rok je pre mňa Valentín o čosi ťažší a neoslavujem ho.

    No tebe prajem pekný Valentín a uži si samorande ak sa naňho zajtra chystáš :)

    Teším sa na ďalší článok :)

    https://mimsinkahale.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem ti krásne Miriam :) Ďakujem ti za milý komentár. Verím, že napriek ťažkému osudu si v rámci možností tento deň užiješ a predsa bude pre teba pekným :) A ďakujem ti krásne za prianie :)

      Odstrániť