F 1+1 TIP NA DARČEKOVÚ KAZETU PRE MUŽA I ŽENU OD ZNAČKY NIVEA - Aďulik Sun

1+1 TIP NA DARČEKOVÚ KAZETU PRE MUŽA I ŽENU OD ZNAČKY NIVEA

 Ahojte :) 


V tomto článku vám chcem ukázať produkty, ktoré teraz nájdete v drogériách, ale aj na rôznych eshopoch. Jedná sa o produkty od značky Nivea. Na ich stránkach máte priamo prekliky na eshopy, takže stačí sa na to mrknúť. A ak čítate tento článok po Vianociach, tak nezúfajte, lebo v darčekových kazetách sa skrývajú produkty, ktoré nájdete v ponuke celoročne, resp. aj jednotlivo. Tak sa na to poďme pozrieť. 



V PONUKE DARČEKOVÁ KAZETA PRE MUŽA AJ ŽENU 


   
Môžete nájsť v ponuke rôzne darčekové kazety pre mužov a aj ženy. Stačí si vybrať. Ja som bola v DM drogérii a tam mali viaceré na výber. Ja vám dnes ukážem tieto, ktoré mi boli zaslané v rámci spolupráce. a teda ja som ich aj darovala - áno, ešte pred Vianocami, ale teda ako vianočný darček. A keď hovorím o tom, že v ponuke je naozaj veľa balíkov, tak mám pravdu. Totižto v ponuke je 35 darčekov. 


Nivea prichádza s produktami, ktoré sa starajú nie len o našu pleť, ale aj planétu. Snažia sa robiť produkty, ale aj balenia produktov tak, aby nezaťažovali planétu. Nie vždy sa to dá na 100%, ale značka Nivea robí pre to maximum. Papierové balenia sú recyklovateľné a nie sú v nich použité jednorazové plasty a teda majú certifikát FSC. A aby toho nebolo málo, tak na potlač používajú farby, ktoré neobsahujú minerálne oleje. 



                


AKÉ SÚ JEDNOTLIVÉ PRODUKTY V DARČEKOVÝCH KAZETÁCH?



V darčekovej kazete nájdete krásne produkty, ktoré ste aj na mojom blogu mohli už vidieť. Prvá je látková maska z rady Rose Touch. Tieto látkové masky ja milujem na večerný piatkový relax, kedy naozaj pri tom vypnem a nič neriešim. vtedy naozaj nerušiť. Látková maska krásne sedí na pleti, je akurát vlhká a teda netečie kade-tade. Pleť je po aplikácii jemná na dotyk, príjemná a nie je napnutá. Pokojne by som povedala, že je zhydratovaná. Jemne vonia. 

Ďalším produktom je antiperspirant a a sprchový gél. Všetko v ružových farbách. Krásna vôňa kvetín, ja tam cítim aj ovocie. Sprchový gél je jemný a nevysušuje pokožku. Antiperspirant sa dá uzamknúť, takže je vhodný na cestovanie. 



Druhou darčekovou kazetou je teda pre pánov. V tejto darčekovej kazete nájdete must - haves pre mužov. A to krém na tvár, antiperspirant a sprchový gél, ktorý je vlastne aj na telo, tvár či vlasy. Na všetko. Kiežby aj my ženy sme to mali tak jednoduché. Všetky produkty sú z rady WILD. Produkty pekne voňajú a verím, že potešia môjho pána. 



                     


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Verím, že sa stretneme pri ďalšom článku. Čaká vás ešte jeden článok s tipom na novoročné líčenie. Do komentára mi môžete napísať či ste už kúpili vianočné darčeky a či sa vám tieto produkty páčia? Poznáte ich? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Nivea jako značka snad nikdy nezklame, navíc tyhle dárkové sety vypadají krásně a potěší snad každého. :))

    OdpovedaťOdstrániť