F ZUBNÁ PASTA BIELA PERLA! NAOZAJ JE TAKÁ DOBRÁ AKO JU VŠETCI CHVÁLIA? - Aďulik Sun

ZUBNÁ PASTA BIELA PERLA! NAOZAJ JE TAKÁ DOBRÁ AKO JU VŠETCI CHVÁLIA?

 Ahojte :) 


Zubná pasta. Na prvý dojem možno nie moc zaujímavý produkt, ale vlastne veľmi dôležitý. Ono, záleží veľmi na zubnej paste. Niekoľko rokov som bola taká, že som si vyberala pasty podľa toho aký efekt som chcela. Dlho som používala Lacalut, neskôr som prešla na bieliace pasy, ktoré mi tie zuby zničili. A potom raz doniesla sestra domov Bielu perlu a odvtedy sme v podstate nezmenili (sem-tam ten Lacalut). A toto nie je ani spolupráca, bodajby bola. Je to iba moja dobrá skúsenosť a chcem vám o nej povedať pár slov, tak poďme na to... 




Tu vám dám link aj na ich eshop (Biela perla), kde nájdete celú ich ponuku. V ponuke majú aj detské zubné pasty, niekoľko druhov bieliacich zubných pást, nejaké sady a ďalšie produkty, mrknite tam! 


Ak nechcete kupovať na internete, tak môžete kúpiť aj v DM drogérii, už som ju videla aj v iných kamenných obchodoch. A teda kúpiť priamo a nečakať, kým vám príde. 


                       


ZUBNÁ PASTA NA PARADENTÓZU OD BIELEJ PERLY? 




Ja som teda vyskúšala práve na paradentózu, nakoľko mám s tým problém. Najskôr som sa bála, že to bude ďalšia zubá pasta, ktorá bude mať otrasnú chuť a zápach. Ale chcela som im dať šancu. A dobre som spravila... 


Zubná pasta mala hustú konzistenciu, bola priesvitná bez nejakých čiastočiek. Chuť bola neutrálna, neštípala a zuby nijako nedráždila. Mala som pocit sviežosti, čistoty a ďasná som nemala nejako stiahnuté. Po prvých rázoch som nevidela nejaký rozdiel, no pokračovala som v skúšaní. 


Neskôr som spozorovala, že pri umývaní zubov mi pomaly menej a menej tečie krv, čo som považovala za dobrý znak. Pocit sviežosti a čistoty pokračoval. Zubná pasta je vo veľkosti 75ml, čo sa nezdá, no vydrží dlho. Naozaj. Stačí jej naozaj veľmi málo, ba dokonca sa to aj odporúča. Cena je okolo 5 euro, čo je približne rovnaká cena ako za podobné iné zubné pasty. Na eshope som túto konkrétnu už nenašla, no v drogériách ich majú, tak kúpte kým sa nevypredá, ak máte záujem. 


Táto zubná pasta je vhodná aj pre citlivé zuby, odstraňuje povlak zo zubov a nedráždi ďasná. Nijako neštípe, nemá hnusnú chuť - skôr takú neutrálnu, príde mi lepšia ako od značky Lacalut (čo sa týka chuti). Táto zubná pasta nie je určená pre deti. 


Po dlhšom používaní (rozumej viac ako 2 balenia) som spozorovala, že moje ďasná menej krvácajú, resp. už iba výnimočne. Pri dennom používaní dvakrát do dňa a viac ako 2 mesiace. 


Za mňa vám ju môžem odporučiť. Ja ju mám rada, už som si kúpila aj ďalšie balenie. Nám vydržala cca mesiac, pričom sme ju používali dve osoby. Ja ju striedam s Lacalutom, čo je za mňa tiež super zubná pasta a mám pocit, že naozaj tieto dve fungujú. Viem, že je silnejšia ešte Paradontax. Tam mi ale prekáža silná, nepríjemná chuť, ktorá mňa osobne napína. Ako to máte vy? 


                      


A teda odpoveď na otázku z názvu? Je taká dobrá ako ju všetci chvália? 



Za mňa áno. Ja som mala možnosť vyskúšať okrem tejto aj kurkumovú, bieliace zubné pasty a ani jedna z nich ma nesklamala. Vždy spravila to, čo sľúbila a na čo bola určená. Ceny sú možno trošku vyššie, no pre denné používanie sú primerané. A teda za mňa veľké ÁNO! 



Dúfam, že sa vám dnešná krátka recenzia páčila a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi napíšte či ste od Bielej perly vyskúšali nejakú zubnú pastu a či vás zaujala? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: