F 2 + 2 TIPY NA ČISTIACE PLEŤOVÉ MYDLÁ A PEELINGOVÉ PLEŤOVÉ MYDLÁ OD ZNAČKY NIVEA - Aďulik Sun

2 + 2 TIPY NA ČISTIACE PLEŤOVÉ MYDLÁ A PEELINGOVÉ PLEŤOVÉ MYDLÁ OD ZNAČKY NIVEA

 Ahojte :) 


Značku Nivea môžete vidieť na mojom blogu pomerne často a dosť dlhú dobu. Nie je sa čomu diviť, keď mi dali možnosť vyskúšať ich novinky, tak som súhlasila. Nič prekvapujúce. Na mojom instagrame @aduliksun som vám ich ukazovala a aj vy ste mi písali, že ich evidujete. A teda aké vlastne sú? Čo nám značka Nivea ponúka tentokrát? A aké sú moje prvé dojmy? Tak to sa dozviete teraz v článku. Určite na instagrame budem pridávať nejakú recenziu aj neskôr, po viacerých použitiach. V tomto článku budú prvé dojmy a skôr také predstavenie novinky, tak poďme na to! 



Značka Nivea prišla tentokrát s novinkami formou pleťových mydiel, teda mydiel na tvár. A to hneď s rôznymi druhmi. Nivea prináša: 


  • čistiace pleťové mydlo pre citlivú pleť (75g)
  • čistiace pleťové mydlo pre žiarivú pleť (75g)
  • čistiace peelingové pleťové mydlo (75g)
  • hĺbkovo čistiace, peelingové pleťové mydlo (75g)





ČISTIACE PLEŤOVÉ MYDLO PRE CITLIVÚ PLEŤ OD ZNAČKY NIVEA 



Čistiace pleťové mydlo pre citlivú pleť je bez parfumácie a obsahuje olej z hroznových jadierok, pričom jemne čistí pleť. Veľmi zaujímavé je to, že síce to je mydlo na tvár, ale neobsahuje mydlo, ani mikroplasty a nenarušuje ideálne pH pleti. 



Mňa veľmi zaujalo aj to, že až 99% zložiek je prírodného pôvodu a taktiež je vhodný aj pre vegánov, keďže neobsahuje žiadne živočíšne zložky. Taktiež tieto produkty dostali certifikát ECOCERT (prírodne zloženie). Obal je z recyklovateľného papieru a výrobok je taktiež bez plastov. Viac priateľsky voči matke Zeme sa to viac nedalo spraviť... 





Mňa veľmi zaujalo aj to, že na mydle máte vyrytú značku a nápis FACE, ono je to detail, ale poteší. Aplikácia je pomerne jednoduchá. Na vlhkú pleť nanesiete toto mydlo, resp. v rukách napeníte mydlo a potom jemne vmasírujete.  Mydlo sa pohodlne kĺže a jemne pení. Nevysušuje, nedráždi pleť. Naozaj nemá parfumáciu. Ja som s ním čistila aj okolie očí a nedráždilo mi ich, nič ma neštípalo. 


Na eshopoch nájdete toto mydlo za cenu približne 6 euro. Odporúčam pozrieť aj kamenné predajne, tam býva niekedy lacnejšie alebo v rôznych zľavách. 



A aký je teda môj názor? 


Ja som s týmto produktom spokojná. Ja osobne nemám citlivú pleť, takže neviem posúdiť priamo či fakt by nedráždil. Ale všetko nasvedčuje tomu, že by mohol sedieť aj citlivej pleti. Neobsahuje parfumáciu, má dobré prírodné zloženie, jemne pení a nevysušuje. Balenie je celé recyklovateľné, takže po tomto produkte časom nezostane ani smietka. A samotný produkt za mňa spraví to, čo sľubuje. Pleť je vyčistená, no nie je stiahnutá. 






ČISTIACE PLEŤOVÉ MYDLO PRE ŽIARIVÚ PLEŤ OD ZNAČKY NIVEA 



Čistiace pleťové mydlo pre žiarivú pleť, ktoré obsahuje ružové extrakty a vitamín E. úlohou tohto pleťového mydla je čistiť pleť a následne ju rozjasniť. Opäť platí to, že neobsahuje mikroplasty a ani mydlo. Opäť má certifikát ECOCERT. Taktiež platia aj informácie o zložení, ktoré som spomínala vyššie v článku... 


Toto pleťové mydlo má už nejakú parfumáciu. Vôňa je dosť sladká, no príjemná. Na pleti je ju cítiť. Cena mydla je opäť do 6 euro. Aplikácia je totožná s predchádzajúcim. Namydlíte v rukách, následne vmasírujete do pleti. Pleť je vyčistená, nie je stiahnutá. Na dotyk je pleť veľmi jemná. Pekne, jemne pení. 




Aký je môj názor? 


Aplikácia je veľmi jednoduchá. Toto pleťové mydlo neodporúčam citlivej pleti, keďže tá parfumácia je dosť výrazná - nie je nejaká nepríjemná, no toto citlivú pleť by mohlo iritovať. Po aplikácii je pleť na dotyk jemná, nie je stiahnutá a pôsobí vyčistene. Mydlo jemne pení a v okolí očí ma nedráždi. Ale neprechádzala som priamo cez oči. Čo sa týka suchej pleti, tak by som bola opatrná. Moja sestra tiež skúšala (ona má suchú pleť) a jej jemne pleť sťahovalo po použití, no nebolo to nič nepríjemné alebo nejaké katastrofálne. Sestra popisovala iba jemnučké napnutie pleti. 






ČISTIACE PEELINGOVÉ PLEŤOVÉ MYDLO OD ZNAČKY NIVEA 



Čistiace pleťové peelingové mydlo, ktoré obsahuje kaolínovú hlinu a extrakt zo zeleného čaju. Toto pleťové mydlo by malo zjemňovať póry a dodávať pocit hebkosti. Opäť platí to, že až 99% zložiek je prírodných a je tu vegánske zloženie. Certifikát ECOCERT. Obal sa taktiež nezmenil a je plne recyklovateľný. 


Toto mydlo taktiež obsahuje parfumáciu a pomerne dosť výraznú po zelenom čaji. Takže citlivej pleti neodporúčam práve z tohto dôvodu. Mdlo obsahuje jemné čiastočky, ktoré sa pri masírovaní pleti roztápajú a teda robia peeling pleti. Čiastočky považujem za veľmi jemné a nejako neškriabu pleť. 





Aký je môj názor? 


Toto pleťové mydlo čistí pleť, obsahuje jemné čiastočky, ktoré tvoria peeling. Nejako dráždi pleť. Pri tomto pleťovom mydle som pociťovala jemné stiahnutie pleti, ale nebolo to, že by nejako priamo vysušoval pleť, resp. že by to bolo na takej úrovni, že fakt suchá pleť. Aplikácia bola jednoduchá, nemala som nejaké problémy. Pleť nebola nejako podráždená, ani nevznikali nejaké suché fľaky na pleti alebo červené miesta. 





HĹBKOVO ČISTIACE PEELINGOVÉ PLEŤOVÉ MYDLO OD ZNAČKY NIVEA 



Toto pleťové mydlo čistí pleť do hĺbky, dodá pocit hebkosti. Taktiež neobsahuje mydlo, mikroplasty a obsahuje parfumáciu po aktívnom uhlí. Toto mydlo totiž obsahuje aktívne uhlie a tá vôňa je pomerne dosť výrazná. Pri tomto mydle môžeme pozorovať peelingové čiastočky aj priamo na mydle, keďže sú trošku väčšie a je ich tam viac. Pri samotnej aplikácii pleťového mydla som nezaznamenala tieto čiastočky v nejakom väčšom počte. Minimálne pocitovo. 


Pleť po použití bola na dotyk jemná, no miestami jemne stiahnutá. Z dôvodu parfumácie neodporúčam toto mydlo pre citlivú pleť, taktiež kvôli tým čiastočkám. Toto mydlo by som odporúčala zmiešanej pleti až mastnej pleti. 




Aký je môj názor? 



Toto pleťové mydlo považujem za dobré, no nie je moje obľúbené z týchto štyroch možností. Na mňa sú tie čiastočky pomerne veľké, aj keď som nezaznamenala ich v nejakom väčšom počte. A tá vôňa mi jemne prekáža, keďže je to taká zvláštna vôňa. Moja pleť na toto mydlo reagovala dobre, nemala som žiadnu podráždenú pleť, no mala som miesta, kde bola pleť stiahnutá, takže súdim podľa toho, že môže jemne vysušovať. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste aj vy tieto pleťové mydla zaznamenali alebo či vás zaujali? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára