F 1 TIP NA VALENTÍNSKE JEDNODUCHÉ LÍČENIE A 1 RECENZIA ZAUJÍMAVÉ PALETKY OD PUPY! VALENTÍN NEMUSÍ BYŤ IBA RÚŽOVÝ ČI ČERVENÝ! - Aďulik Sun

1 TIP NA VALENTÍNSKE JEDNODUCHÉ LÍČENIE A 1 RECENZIA ZAUJÍMAVÉ PALETKY OD PUPY! VALENTÍN NEMUSÍ BYŤ IBA RÚŽOVÝ ČI ČERVENÝ!

 Ahojte :) 


Dnes máme Valentín. Musím sa priznať, že niekoľko rokov ho už oslavujem. Ale nie tak, akoby si každý predstavoval. Paradoxne, začala som ho oslavovať v čase, kedy som bola single a nie zadaná. A oslavujem v tento deň lásku. Láska je v živote človeka veľmi dôležitá. Láska nie je iba partnerská. Milenecká. Láska je cit k priateľom. Láska k prírode. Láska k rodine. Láska k životu. Láska k seba samej. A takú lásku ja oslavujem. Nemám dole hlavu, že ďalší Valentín a ja som stále nezadaná. Láska je všade okolo nás. Lásku treba oslavovať. Nie iba v tento deň, ale každý jeden deň. A ja som si dnes pre vás pripravila ako darček na Valentín jedno líčenie s darčekovou kazetou v tvare ryby od Pupy. Zaujalo ma to podanie produktov a dostala som na to aj tip. A ako to celé dopadlo? Tak to sa dozviete nižšie v článku... 




AKÝ PRODUKT V DNEŠNOM ČLÁNKU SKÚŠAM? 


Tak a v dnešnom článku bude mať hlavnú úlohu táto paletka od značky Pupa s názvom - PUPA WHALES, ktorú mám od elnino.sk. Ja som si vybrala odtieň 002, čo je takáto krásna zeleno-šedá. Na výber sú tri odtiene, no mňa najviac zaujala táto. 




PLUSY A MÍNUSY PALETIEK! 



Táto paletka v sebe skrýva produkty na pery (malá veľryba) a potom produkty na pery, tvár a oči (veľká veľryba). Musím sa priznať, že keď mi prišiel tento produkt, tak som bola nadšená. Uchvátilo ma to to balenie a celkovo to ako to vyzerá. Na kozmetickej poličke to vyzerá geniálne. Čo si budeme hovoriť, na cestovanie to nie je. Nie je to praktická paletka, ktorú by ste hodili do kufra - tvarom, veľkosťou. Ale ako do zbierky či produkty na doma, ktoré nemusíte prenášať - tak to je skvelé. 






HLAVNÝ PLUS PALETKY? 


Ako som povedala, v paletka sa nachádza v podstate všetky produkty na líčenie okrem mejkapu. Ale to je už iba detail. Všetky produkty sú krémové, okrem teda očných tieňov. Každá veľryba má aj zrkadlo, s ktorým ide sa reálne aj nalíčiť





PÁR INFORMÁCIÍ O PALETKÁCH! 



Táto paletka, resp. celý produkt stojí 18 euro. V balení sa nachádzajú dve veľryby a jeden podstavec. Na výber máte z troch farieb - zelená (moja), biela, červená a smotanová. Mne to veľmi pripomína také tie detské paletky, ktoré sa rozložia a zrazu máte veľmi veľa produktov. Možno to je tým inšpirované, ale určite kvalitou si nie sú vôbec podobné. 








ČO SA SKRÝVA V PALETKE? 


Okrem spomínaných vecí sa v paletke skrýva aj malý štetec - taký ten typický "vatový". A potom ceruzka. Na oči alebo obočie. Ja som ju nevyužila, keďže je na mňa veľmi čierna. Ale viem si ju predstaviť napríklad na "vyplnenie" mihalníc. 

Balenie je teda plastové, zeleno-šedej farby. Balenie je pomerne skladné, no potom sa dá rozložiť naozaj parádne. 




AKÉ KONKRÉTNE PRODUKTY PALETKY V SEBE SKRÝVAJÚ? 


Paletky v sebe skrývajú naozaj všetko potrebné na denne líčenie, no dá sa vykúzliť aj niečo silnejšie. 

Takže v hlavnej veľrybe sa nachádza: 


Tvár: 
  • korektor
  • krémová lícenka 
  • krémový rozjasňovač 
  • kompaktná lícenka 
  • kompaktný rozjasňovač 

Oči: 
  • podkladová báza na očné tiene 
  • 6 očných tieňov 
  • ceruzka na oči 
  • aplikátor na oči 

Pery: 
  • 2 ligotavé rúže
  • 2 klasické rúže
  • 2 matné rúže
  • lesk 


Môj názor na veľkú veľrybu je asi jednoduchý. Našla som v nej aj dobré produkty, aj také, ktoré mi sadli menej. Čo sa týka pier, tak tie rúže sú skvelo pigmentované. Mňa najviac zaujali ligotavé rúže, ktoré síce majú slabšiu pigmentáciu, ale nie sú vôbec prepadák. Červený rúž je úplná BOMBA. Viem si predstaviť skutočne naozaj používať iba túto paletku na miesto rúžov - ale je na zamyslenie ako by musela prebiehať opakovaná aplikácia pre upravenie. tieto rúže na perách nevydržia nejako extra dlho, mne sadli približne 2 hodinky, čo je dosť málo (klasický rúž mi vydrží aj 5-6 hodín tak, že stále vyzerá dobre, aj keď pijem vodu). 


Čo sa týka produktov na tvár, tak tam ten korektor a krémová lícenka je za mňa super produkt. Ja nepotrebujem zakryť nejaké veľké nedokonalosti, akné či červené škvrny. Produkty sú mastnejšie a teda nemusia sedieť mastnej pleti, viem si predstaviť, že by sa to kĺzalo. Rozjasňovač je perfektný. Krásne sa ligoce a je veľmi prirodzený. 


Čo sa týka produktov na oči, tak báza pod očné tiene mne vyhovuje. Je mastnejšia, dobre sa na ňu lepia očné tiene. Očné tiene sa dajú kombinovať, vrstviť. Môžete vytvoriť aj líčenie na denné nosenie ako ja alebo aj večerné. Pigmentácia je dobrá, no mala som aj lepšie očné tiene. Ja ich určite využijem, lebo je tam krásna modrá, petrolejová farba. Ceruzku na oči som nevyužila, keďže ja nemám rada také tvrdé oči, no pôsobí tak, že sa s ňou bude dobre kresliť. 





A v druhej veľrybe sa nachádzajú produkty čisto na pery a dve zrkadlá, konkrétne: 

  • trblietavé rúže
  • matné rúže 
  • lesk na pery 

Táto veľryba má dve poschodia a každé poschodie má svoje zrkadlo. Nájdete v nej krásne odtiene rúžov, ktoré sú aj prijateľne pigmentované. Mne sa veľmi páči to, že nie sú tam iba odtiene červenej, ale aj bordovej či ružovej. Vďaka tomu môžete vykúzliť krásne líčenie pier počas celého roka. 





AKO DOPADLO MOJE LÍČENIE? 


Ja som sa snažila teda siahnuť po jemných farbách, keďže jednoducho to som ja. A tak som tak aj volila typ produktu a teda odtieň 002. Použila som iba produkty zo spomínaných veľrýb a Catrice mejkap a púder od značky Rimmel. Pridala som linky od Momy. Maskaru od Rimmel. 



Keď sa povie líčenie na Valentína, veľa ľudí si predstaví niečo ružové či červené. A prečo? Ja chcem byť stále ja a teda nebudem sa vymykať z mojich ideálnych a bežných predstáv. Ja mám rada jemné odtiene, hnedé odtiene, sem-tam pridám nejakú tmavšiu farbu a hneď to vyzerá inak. 

Ja som si preto pre vás pripravila článok s líčením na také jemné líčenie. Podľa mňa sú to jemné farby, no stále dosť výrazné líčenie. A teda... Valentín nie je o tom, aby sme sa nútili do niečoho, čo nám nie je prirodzené. Je to o nás. O láske. Tak sa upravme tak, aby sme sa cítili dobre. 





Samé môžete vidieť, že pigmentácia produktov je na dobrej úrovni. Aj čo sa týka očí, aj tváre. Zakryté je všetko, čo bolo treba. Jemné hnedé líčenie, no trošku obohatené o tmavšiu modrú farbu v záhybe oka, plus biely odtieň očného tieňu, ktorý obsahuje jemné trblietky. 

Nebudem hovoriť, že som nevidela lepšiu paletku na oči, tvár či pery. Ale nevidela som ju takt nakope, všetko spolu. Nie je to vôbec zlý produkt. Ja ho určite využijem. Záleží, že čo hľadáte. Ak hľadáte niečo vhodné na prepravu, cestovanie a nosenie v kabelke, tak toto nebude vaša  voľba. Ak naopak hľadáte niečo, čo budete používať doma, tak pokojne po tomto siahnite. Určite by som to odporučila aj začiatočníkom, lebo naozaj sa nejedná o silno pigmentované tiene a dá sa s nimi aj vyhrať. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do Komentára mi môžete napísať váš názor na tento produkt, zaujal vás? Aký máte názor? Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára