F 1 TIP NA NOVÚ ORANŽOVÚ RADU OD ZNAČKY NIVEA S OBSAHOM VITAMÍNOM C A Q10 - Aďulik Sun

1 TIP NA NOVÚ ORANŽOVÚ RADU OD ZNAČKY NIVEA S OBSAHOM VITAMÍNOM C A Q10

 Ahojte :) 


Značka Nivea je tu s nami už veľmi dlho a posledné obdobie sa skutočne rozbehla a neustále nám posúva nové rady. Tentokrát  prišla s "oranžovou radou" a teda táto obsahuje okrem iných super látok vitamín C a Q10. A ja som sa rozhodla, že vám poviem o týchto novinkách... budú to moje prvé dojmy a recenziu si necháme na neskôr, keď stihnem viac vyskúšať. Dohoda? Verím, že áno! A teraz sa poďme spolu pozrieť, čo si pre nás Nivea tentokrát pripravila! Ideme na to... 




ČO SI PRE NÁS NIVEA PRIPRAVILA? 



Značka Nivea prichádza pomerne často s novými produktmi, no nemám pocit, že by to bolo na úkor kvality. Mne sa stalo iba raz, že mi nesadla ich jedna micelárna voda, no tom ste už na blogu počuli. A dnes by som vám nechcela rozprávať o tom, čo bolo, ale o tom, čo má Nivea nové... 




MICELÁRNA VODA ENERGY S OBSAHOM VITAMÍNOM C! 



Micelárna voda je niečo, čo delí ľudí na dve strany. Jedna strana micelárne vody miluje a druhá ich nenávidí. Ja patrím niekde do stredu, i keď sa viac prikláňam k tomu, že ich používam. Ale nie často. Ja a micelárne vody máme bohatú minulosť, kedy som vyskúšala naozaj veľa takýchto produktov. A poviem vám, že vidím tú zmenu. Pred pár rokmi sme nemohli ani snívať o takýchto produktoch a dnes to máme ako samozrejmosť, lebo čoraz viac to nie je ojedinelý produkt, ale produkt, ktorý je nevyhnutný. Mám namysli trendy produkty s vitamínom C, séra a podobne. Netvrdím, že nie sú dobré pre pleť. Sú. Naša pleť ich potrebuje, no treba si o tom aj niečo zistiť, naštudovať. Hlavne ak iba začínate, nezabudnite na to. 

Ale späť k produktom od značky Nivea... micelárna voda je teda pre mňa niečo, čo nevyužívam na dennej báze, ale sú dni, kedy je to pre mňa praktické. Je to rýchle, pomerne už aj šetrné. Hlavne nezabudnite nikdy na to, že micelárnu vodu treba opláchnuť. Aj o 3 ráno, keď sa vrátite od kamarátok. Aj vtedy. Vždy. 

Ja ak už siahnem po micelárke, tak sa snažím, aby nebola iba klasická. Chcem už nech obsahuje niečo navyše, niečo, čo možno pomôže mojej pleti. A tak si myslím, že aj táto micelárka by mohla byť dobrá voľba. 

Micelárna voda má 400 ml balenie a teda nájdete ju ako tú "oranžovú". Obsahuje vitamín C a B3. Ja osobne pociťujem JEMNÚ parfumáciu prostredníctvom citrusov. Moje oči mi nedráždi a teda neštípe v očiach. Dokonca mi ani nerobí červené škvrny v okolí očí (ako niektoré iné micelárky). Pleť na tvári mi nejako nedráždi. Nevysušuje. Myslím si, že citlivej pleti by som ju asi neodporučila, tam by som skôr siahla po ich olejových produktoch. Krásne odlíči, s mojou vode odolnou riasenkou má celkom problém, ale inak tvár krásne zmyje... 





LÁTKOVÁ MASKA NA TVÁR JE PRE MŇA MUST HAVE NA PIATOK VEČER! 


Máte to tak aj vy? Ja si neviem asi predstaviť piatok večer bez masky a to všetko v horúcej vani. Je to neskutočne skvelý pocit. Horúca vaňa, kvalitná kozmetika a látková maska na tvár, zapálené sviečky a pokoj, ticho... 

A k mojim látkovým maskám sa určite dostane aj táto nová od značky Nivea. Je to klasická látková maska. Mne dobre sedí aj na tvári, nemusím ju nejako ani upravovať (niektoré si strihám na nose a brade, aby lepšie sadli - lifehack). 

Látkovú masku treba nechať pôsobiť nejakých 10 minút - úplne super sa pri tom relaxuje práve vo vani alebo aj na posteli večer pred spaním. Jemne vonia, ale časom si to prestanete uvedomovať. Podľa mňa je aj super mokrá, no netečie vám po tvári. Ja si po aplikácii vždy vmasírujem zvyšný produkt a pokračujem v mojej rutine. 

Tento produkt vám môžem iba odporučiť... 






7 DŇOVÁ KÚRA S VITAMÍNOM C A Q 10 PRE VAŠU ZDRAVŠIU PLEŤ! 


Predstavujem vám 7-dňovú kúru pre vašu pleť. Môžeme povedať, že sa jedná o sérum v kapsliach s vitamínom C, E a Q10. Jemne to vonia pomarančom, takže pozor ľudia s citlivou pleťou. Naozaj rýchlo sa vstrebe a na 24 hodín dodáva vašej pleti hydratáciu, no po 7 dňoch by mali nastať viditeľné zmeny na vašej pleti. 

Ja som tento produkt ešte neskúšala, lebo si ho šetrím na jednu špeciálnu udalosť. Ale celkovo ampulky som už mala a vždy boli dobré. V balení máte 7 ampuliek, pričom každá je na jedno použitie. Taktiež v balení nájdete aj celkový návod ako správne produkt používať. Riaďte sa skutočne návodom. Treba dodržovať kroky a buďte aj opatrní. 

Čo som pozerala aj recenzie na internete, tak by tento produkt mal splniť to, čo sľubuje. Treba ho po aplikácii vmasírovať do pleti - najlepšie zaťupkať. 






KRÉM NA TVÁR Q10 ENERGY NIE JE IBA PRE STARŠIE ROČNÍKY! 


Tiež sa stretávate s tým, že vám niekto povie, že Q10 je iba pre staršie ženy? Alebo že účinné látky sú iba pre zrelé ženy? Ja týmto frázam nerozumiem. Možno je pravda, že ich nepotrebujeme my mladšie ženy v takých koncentráciách ako staršie ženy, no z preventívneho hľadiska je super zakomponovať nejakú účinnú látku už pred vzniknutím problému na pleti. To je tá prevencia... 


Ja do svojej rutiny pridávam pomaly aktívne látky a teda nie som ani expert na skin care, takže sa stále učím. Stále si však myslím, že keď pridáte dobrý krém s nejakou látkou, napríklad aj Q10 či vitamín C, tak vám to nemôže ublížiť, skôr pomôcť. Samozrejme, ak sa púšťate do vyšších koncentrácií a teda rôznych sér, tak to opatrne. Tam treba dávať pozor aj na kombinácie a radšej si to vopred naštudujte. 


Takže aj tento krém obsahuje Q10, vitamín C a E. Vôňa je jemná, pomarančová. Čo ma milo prekvapilo, tak sa jedná o prírodný extrakt a nie je to teda niečo umelé, len aby to pekne voňalo. Odporúča sa krém používať dlhodobo pre viditeľné spevnenie pleti, čo je aj logické. 

Krém je ľahký, má mastnejšiu konzistenciu, no rýchlo sa vstrebáva. Na pleti zanecháva jemný lepkavý finiš, čo je ale super pod mejkap. Balenie je veľké 50 ml a obsahuje aj SPF15. Napriek tomu, že obsahuje SPF, prosím používajte aj klasické SPF, resp. krém s SPF. Neviem, radšej si pridajte aj klasické SPF, určite s tým nespravíte zle. Teraz na jar by som povedala, že treba SPF viac ako len 15. Samozrejme, je to na každom uvážení. Nejako nechcem, aby to pôsobilo negatívne na tento krém. Krém je super a určite ho odporúčam. Avšak, čo sa týka SPF, tak to je iná téma a tam treba siahať po väčších číslach ako 15. Aj keď, lepšie 15 ako nič... 




Ak by som mala vybrať jeden produkt, tak určite by som vybrala dva a to je to látková maska a krém na tvár. Neviem sa rozhodnúť, ktorý produkt je lepší. Určite chcem ale skúsiť aj sérum, ktoré som videla na ich stránkach, že je v ponuke. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi dajte vedieť či vás tieto novinky zaujali a chceli by ste aj komplexnú recenziu po dlhšom používaní? Dajte mi vedieť! Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo

Aďka 


CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ahoj, řada vypadá moc hezky, jsem zvědavá, co řekneš na ty ampulky. Já osobně tento typ produktu ještě nikdy nezkoušela. Co se týče micelární vody, tak mi přijde tvrzení, aby v tom bylo něco, co mé pleti něco dá je hloupost, když micelární vodu máš na pleti jen po dobu čištění a pak jí smíváš, takže na pleti nemá pořádně jak působit. Stejně tak jako nějak moc řešit třeba gely na čištění obličeje, aktivní látky jsou za mě důležité až právě v krocích jež následují po vyčištění pleti. No 100 lidí 100 chutí :-)

    Měj se fajn!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Ono je to super na chvíľkové rozjasnenie (väčšinou), napríklad pred akciou. :) Pod pojmom, "aby niečo pleti dala" som myslela skôr to, že v podstate, aby ma nevysušovala. Micelárky, ktoré neobsahovali nejaké ďalšie látky, tak moju pleť vysušovali, dráždili. Aj keď boli na citlivú pleť. To bolo moje sledovanie. Avšak, každý to môže mať úplne inak.

      Odstrániť
  2. S mamkou používáme Nivea krémy už několik let a nedáme na ně dopustit. :))

    OdpovedaťOdstrániť