F 1 tip na chutné gumené vitamíny plné skvelých látok pre vaše telo a vnútorný balans! - Aďulik Sun

1 tip na chutné gumené vitamíny plné skvelých látok pre vaše telo a vnútorný balans!

 Ahojte :) 


Tiež zažívate občas dni, kedy to jednoducho nejde? Kedy je toho na vás jednoducho veľa a už si myslíte, že sa nedokážete pohnúť? Aj ja mávam také dni a teraz v tejto situácii čo sa deje vonku, ešte častejšie. Všetci sme iba ľudia. Nie je hanba si priznať, že sme si na plecia naložili toho veľa. Práca. Škola. Ľudia v živote. Kolegovia. Kamaráti. Každý človek, každá vec nás ovplyvňuje a čo si budeme hovoriť - niekedy aj v tom negatívnom zmysle. Ak sa obklopujeme negatívnymi vecami, tak je veľmi náročné opäť myslieť v kladných stránkach. A to hovorím z vlastnej skúsenosti. Udržať si balans v tej chvíli je extrémne náročné. A to či vonkajší alebo ten vnútorný. Ja by som vám chcela dnes ukázať gumené vitamíny od vely.sk, ktoré som dostala možnosť vyskúšať a možno vám pomôžu aspoň trošku zmierniť negatívne vplyvy na vaše telo. Povieme si o nich viac nižšie v článku... 





NIE SÚ TO CUKRÍKY, ALE VITAMÍNY! 



Hneď na začiatok by som zdôraznila, že sa nejedná o nejaké cukríky, ale o plnohodnotné vitamíny. Máte to vlastne aj v zložení, že niektoré vitamíny sú tam v 100% dennej dávke a teda denný limit sa nemá presiahnuť a to pri žiadnom vitamíne (aj mimo týchto gumených vitamínov). 


Dávkovanie je teda jednoduché - 1 žuvacia tableta na 1 deň. Aj keď vás to bude lákať, lebo geniálne chutia. Majú sladkú chuť a teda tie moje chutia lesným ovocím. 


Všetky produkty Vely sú vyrábané z najkvalitnejších látok na prírodnej baze. Taktiež sú klinicky osvedčené a neobsahujú alergény, GMO, farbivá a konzervanty. Obaly sú robené lokálne a teda sú slovenské. 





RECYKLOVATEĽNÝ OBAL, CENA A MAJÚ AJ VIAC DRUHOV! 



Musíte uznať, že ten obal vyzerá super. Ja mám konkrétne červený, ale aj ďalšie obaly vyzerajú super. Otváranie je jednouché - zatlačíte vrch obalu a otvoríte smerom do pravej strany, klasicky točíte. Otvorené. Obal je možné recyklovať rôzne v domácnosti a tak ho využiť aj viackrát. Ja mám v ňom ďalšie vitamíny (taký možno tip pre vás). 


Cena je za mňa prijateľná k tomu, čo kupujete. Pre predstavu... v mojom balení je 100% denná dávka vitamínov E, A, B9, Biotín, D a B12. Keby si mám kúpiť každý vitamín zvlášť, tak ma to vyjde určite drahšie. Takisto tam mám ďalšie vitamíny, ktoré síce nemajú 100% dennú dávku, ale väčšina je 50% dennej dávky. Takže sú to naozaj nabúchané "cukríky" plné vitamínov. A teda moje konkrétne stoja necelých 28 euro. 


Na stránke nájdete rôzne druhy. Ja mám konkrétne be understood. Na ich webe nájdete rozdelenie pre väčšiu prehľadnosť na: 

  • vitamíny pre tínedžerky 
  • vitamíny pre dvadsiatničky 
  • tehotné ženy
  • vitamíny pre zrelé ženy 



Medzi obľúbené produkty patrí: 

  • vitamíny pre zdravú pleť (be admired) 
  • vitamíny pre doplnenie energie (be ambitious)
  • vitamíny na podporu krásy matky aj bábätka (be beautiful) 
  • vitamíny pre udržanie balansu (be understood) 



Na webe môžete nájsť aj rôzne výhodné balenia. Všetky vitamíny majú aktuálne rovnakú cenu a to teda necelých 28 euro. 






MÔJ VÝBER BOL SKUTOČNE JASNÁ VOĽBA - BE UNDERSTOOD! 



Musím sa priznať, že keď som si prvýkrát rozklikla stránku, tak som mala na výber hneď niekoľko druhov. Ale ako som čítala si zloženia a teda hlavne som sa zamyslela s čím mám hlavne problém, tak voľba bola viac než jasná. Zvolila som si be understood


Be understood sú teda gumené vitamíny pre udržanie balansu a podporu vnútornej sily a to pre zvládnutie všetkých povinností s ľahkosťou. 


A prečo som si vybrala práve tieto vitamíny? 



Aj na mojom instagrame vám veľakrát píšem o tom, že udržanie vnútornej rovnováhy, určitého balansu je pre mňa veľmi náročné. Možno to je spôsobené mojou prácou, možno celkovo životom. Hľadám ten dôvod, aby som to dokázala zlepšiť, ale zatiaľ bez úspechu. Nevzdávam to. A vždy, keď je možnosť si nejako pomôcť, tak idem do toho. Samozrejme mám namysli legálne veci. 


Veľakrát si neuvedomujeme, že vlastne aj takáto nerovnováha býva spôsobená s tým, že nám chýbajú nejaké vitamíny. Ja to vždy beriem ako kričanie môjho tela o pomoc. A vždy ho vypočujem. Darmo, ak máte viac stresu, dobrý vitamín je magnézium, keďže ho vaše telo viac pri strese spotrebuje. A tak to funguje aj s inými vitamínmi. 


Ja beriem vitamíny dlhodobo. Patrím k ľuďom, ktorí naozaj denne jedia vitamíny, no iba tie základné - vitamín D, C, Zinok, sem-tam magnézium či biotín. Takže moje telo naozaj máva dostatočnú dávku vitamínov. Ale pri nejakej námahe ich spotrebujeme oveľa viac, plus aj počas tejto doby, ktorá je vo svete. A tak treba vitamíny dopĺňať do tela.





ČO MA ZAUJALO? 



Mňa zaujalo hlavne zloženie be understood. Nájdete v ňom vitamíny C, E, B5, B6, A, B9, Biotín, D a B12. Väčšina z nich je v 100% dennej dávke a 50% dennej dávky. Jediné vitamín C je v 25% dennej dávke, takže ten dopĺňam externe. 


Takisto ma zaujal obal - červená farba je moja a celkovo ten systém toho obalu. Áno, je to povrchné. Ale aj očí kupujú. Samotné vitamíny sú v tvare malých červených, gumených hviezdičiek či kvetiniek. Ťažko určiť presný tvar, ale sú zlaté, malinké. Gumené "cukríky" sú tvrdšie, ale v pohode sa dajú rozžuvať - nebolia ma z nich zuby a nie sú prehnane sladké. V porovnaní napríklad s jednými známymi gumenými cukríkmi na vlasy, ktoré každý na internete propaguje, sú tieto chutnejšie, lebo nie sú také sladké. Ja mám príchuť lesného ovocia... 


V balení sa nachádza 60 ks vitamínov, takže vám to vydrží na 2 mesiace (jedna žuvacia tableta denne). Ja som si zvykla ich dávať vždy ráno po prebudení, mám ich na nočnom stolíku v izbe. A tak mi to najviac vyhovuje. Netreba ich zapíjať vodou a po dojedení nemáte nejaký lepkavý pocit v ústach. Stoja teda necelých 28 euro. 




MÔJ NÁZOR NA GUMENÉ VITAMÍNY OD VELY.SK? 



Ja som aktuálne niekde za polovicou užívania týchto vitamínov. Denne si dodávam ešte nejaké ďalšie vitamíny, hlavne ten vitamín C. Vzhľadom na dobu, ktorú aktuálne žijeme... 


Ja mám skúsenosť aj s inými gumenými vitamínmi - všeobecne na nič nezamerané alebo aj konkrétne na vlasy. A musím priznať, že tieto mi chutia asi najviac. Nie sú príkro sladké a majú jemnú chuť lesného ovocia. Vyhovujú mi aj veľkosťou, tvrdosťou tých vitamínov. Časom sa super rozžujú, takže netreba sa toho báť. Cena je za mňa tiež v pohode, ako som už sa snažila vysvetliť vyššie v článku. 


Obsahujú nasledovné látky, ktoré pomáhajú k udržaniu balansu: 

  • vitamín B6 - prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému, reguluje hormonálnu činnosť, podporuje tvorbu kolagénu pre správnu funkciu kostí a chrupaviek

  • vitamín B12 - prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, podporuje psychické funkcie, znižuje vyčerpanie

  • kyselina pantoténová - potláča únavu, prispieva k duševnej výkonnosti.

  • vitamín D - prispieva k správnemu vstrebávaniu a využívaniu vápnika a fosforu, čím napomáha správnemu fungovaniu imunitného systému, dôležitú úlohu má v procese delenia buniek a pri správnej funkcii svalov  (Zdroj: www.vely.sk) 



A výsledok? 


Naozaj to funguje. Všímam si na seba, že som pokojnejšia v stresových situáciách, som viac trpezlivá a celkovo som taká, že beriem veci tak ako prídu. Nebojujem s nimi. Som taká vyrovnanejšia. Neviem či je to iba týmito vitamínmi, ale ja som nič iné nezmenila, takže dávam veľkú úlohu práve im. 


Taktiež mám pocit, že sa oveľa viac sústredím a dokážem sa dokopať k veľa veciam, ktoré dlho odkladám. Je to už taká moja rutina, ktorá začína ráno s požitím jedného z vitamínov. Vidím na sebe nejaké zmeny, ktoré budem určite sledovať ďalej a dám vám vedieť na IG, keď ich miniem. 




Ja mám s nimi teda dobrú skúsenosť. Určite ma bude zaujímať aj váš názor na tieto vitamíny, ktoré som vám tu dnes predstavila, resp. akékoľvek od vely.sk. Skúšali ste ich? Aký máte názor? Zaujali vás? Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Vypadají dobře, ale já momentálně užívám jinou kombinaci a nic se nemá přehánět. Moc ráda je ale někdy v budoucnu také vyzkouším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš pravdu :) s vitamínmi treba skutočne opatrne :)

      Odstrániť