F CHCEŠ ZAŽIŤ NIEČO NOVÉ A ZAUJÍMAVÉ V NÍZKYCH TATRÁCH? UBYTUJ SA V REZORTE TRI VODY CHALETS! - Aďulik Sun

CHCEŠ ZAŽIŤ NIEČO NOVÉ A ZAUJÍMAVÉ V NÍZKYCH TATRÁCH? UBYTUJ SA V REZORTE TRI VODY CHALETS!

 Ahojte :) 


Dlho tu neboli články z cestovania a pritom som toľko toho zažila! Chcela by som to napraviť a možno vám dať aj tip na niečo nové, niečo zaujímavé, ukázať vám niečo, čo ste ešte nevideli. A možno aj videli, ale chcem vám dať taký môj pohľad. TRI VODY CHALETS je to miesto, ktoré vám dnes budem opisovať a poviem vám k nemu pár slov, možno pár tipov. Tak poďme na to! 


                   


KDE SA TRI VODY CHALETS NACHÁDZAJÚ? 



Tri vody Chalets sa nachádzajú v Nízkych Tatrách, konkrétne v Demänovskej doline pod Jasnou. Nájdete ich veľmi ľahko, sú priamo pri ceste. Parkovanie máte priamo pri chatke. 





ČO NÁJDETE VO VNÚTRI CHATY? 


Vo vnútri chatky nájdete naozaj všetko. Samy môžete vidieť, že tam je moderné zariadenie. Kuchyňa obsahuje potrebné vybavenie, kávovar, kanvicu, dokonca sme obdržali aj kapsule  zdarma. Taktiež tu nájdete čaj, v chladničke ďalšie pochutiny a my sme obdržali aj šampanské ako welcome drink

V obývačke je TV s prístupom na netflix, youtube a všetky ďalšie moderné vymoženosti. Taktiež gauč, stôl. Gauč sa dá rozložiť a je pre 2 osoby ako posteľ. V izbách (my sme mali 2 spálne, keďže sme mali ten väčší apartmán) nájdete skrine a posteľ. Nie je to veľké, no je tam všetko potrebné a v noci aspoň nespadnete z postele. Postele boli extrémne pohodlné. Kúpeľňa bola tiež veľmi pekne dizajnovo spravená do šedej farby, nechýbalo podsvietené zrkadlo. 

Kúpeľne boli dve a obidve v dolnom podlaží, čo bolo celkom nepraktické, no verím, že sa to inak nedalo. A aby som iba nechválila, tak mi tam chýbalo zrkadlo, ktoré mohlo byť napríklad v spálni na hornom podlaží, keďže nikde hore nebolo. A taktiež mi chýbali vešiaky na kabáty, no to je veľmi veľký detail. Ale inak som bola veľmi nadšená... 

Ak by vás zaujímalo viac ako to vo vnútri vyzeralo, tak pozrite môj výber na instagrame @aduliksun, kde všetko potrebné nájdete. 









ČO NÁJDETE V OKOLÍ CHATY? 


V okolí chaty je toho celkom tiež dosť. Samozrejme, každá chata má svoju terasu. Tá patrí iba vám. My sme mali šťastie a bývali sme hneď na kraji, takže nám nič nebránilo k tomu, aby nám slniečko krásne svietilo do večera a my sme ho mohli vychutnať s kávičkou v ruke. Veru bolo teplé to slnko... 

Okrem toho... je to komplex chát a to dva druhy. Na Vianoce 2021 sa majú dostavať sauny a reštaurácia, kde bude aj recepcia. Takže bude to čoskoro o kus lepšie ako sme to mali my a verím, že to tam pôjdeme niekedy skontrolovať. 

Viem si to úplne predstaviť ako sa tam každý pozná, keď tam budete dlhšie a budete sa zdraviť a bude to taká uzavretá komunita. Samozrejme, všetko z tadeto je celkom blízko, ale tipy na výlety vám dám nižšie v článku... 

Ale okrem tých výletov, môžete v okolí športovať, chodiť s paličkami ako my a spoznávať koliby, chaty a ďalšie apartmány. Taktiež môžete využiť ihriská pre deti, ihriská na športovanie a okrem iného v blízkosti je aj pekáreň Kriváň, kde si môžete každé ráno kúpiť čerstvé pečivo. Môžete využiť aj elektrobicykle a ďalšie vymoženosti tejto doby pre spoznávanie kútov Jasnej














ČO APARTMÁNY TRI VODY PONÚKAJÚ? 



Apartmány Tri vody ponúkajú Apartmán 2 +, čo znamená jedna spálňa s možnosťou prístelky. Apartmán maximálne pre 4 osoby. Ďalej Apartmán 4 +, ktorý sme mali aj my a teda 2 spálne a možnosť prístelky, takže oficiálne pre 6 osôb. A potom Chalet premium, čo je úplne iný level. Čo sa týka cien, tak to treba sledovať ich stránku a orientovať sa či objednávate cez sezónu alebo mimo sezóny. My sme boli za otváracie ceny, minimálne sa dá na 2 noci. 

Okrem toho od Vianoc 2021 bude sauna, reštaurácia v takej hlavnej chatke, čo bude geniálne. A okrem týchto materiálnych vecí, vám Tri vody ponúkajú ticho, pokoj, krásnu prírodu, možnosti vycestovať do okolitých turistických miest a súkromie. 

Verte mi, nebude sa vám chcieť ani odísť domov... 



TRI TIPY NA VÝLETY V OKOLÍ UBYTOVANIA! 


A teraz poďme na spomínané výlety! O konkrétnych miestach vyjdú ešte samostatné články, takže nebudem to bližšie popisovať. 


1. CHOPOK A JEHO LANOVKA 


Chopok je asi miesto, ktoré nikto z nás nevynechá, keď je tu a je jedno či v lete alebo v zime. Ja viem, viem... turistika má svoje čaro. Áno má. Ale skúste ísť hore aj lanovkou. My sme ju mali za 22 euro hore aj dole. Idú tam tri rôzne lanovky, je to zaujímavá jazda a navyše máte skutočne krásne výhľady z hora na krásne lesy. A viac si povieme teda v tom ďalšom článku... 






2. VRBICKÉ PLESO 

Veľmi nenápadné Vrbické pleso pri novom hotely Damián. Teda za ním. Pre niekoho krásne miesto, pre mňa veľmi neudržiavané, no prechádzka je to zaujímavá - to áno. Ale ja som skôr zástanca upravených miest, jazier či plies. Ale to každý má inak nastavené. Určite to stojí za to, aby ste sa tam išli pozrieť a je to naozaj blízko. Od cesty to je 5 minút lesom a ste tam - nenáročná túra. 





3. LUČANSKÝ VODOPÁD 


Lučanský vodopád je miesto, ktoré nie je ani z ďaleka turistika. Tento vodopád nájdete priamo v centre mesta, obce Lúčky, čo je aj kúpeľné miesto. Zaujímavosťou je to, že nikdy nezamrzne a teda je dosť hlučný, keďže je veľmi vysoký. My sme tu stretli pár áut, ale nie veľa. 





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, či vás tieto miesta zaujali a či by ste sa aj ubytovali v apartmáne Tri vody? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ta chata vypadá přímo dokonale, moc se mi líbí interiér. :)) Musel to být skvělý zážitek a je to i super tip na výlet či pobyt. :))

    OdpovedaťOdstrániť