F 1 TIP NA MOTIVAČNÝ DIÁR PRE ŽENY NA ROK 2022, KTORÝ MUSÍTE MAŤ DOMA! - Aďulik Sun

1 TIP NA MOTIVAČNÝ DIÁR PRE ŽENY NA ROK 2022, KTORÝ MUSÍTE MAŤ DOMA!

Ahojte :) 


Už dávnejšie som čítala, že nový rok nie je o dátume, ale o tom rozhodnutí. Každý nový rok si môžeme spraviť kedykoľvek. A niečo na tom asi aj bude. Neverím... Naozaj neverím, že pomaly sa nám rok 2021 blíži ku koncu a my sa reálne približujeme k roku 2022. Wau, tam sú samé dvojky, bude to kúzelný rok a verím, že lepší ako tento rok 2021, ktorý nás poriadne vyskúšal a teda aj stále skúša. K novému roku mne automaticky ide aj nový diár. Každý rok mám iný, každý rok sa snažím meniť. Tento rok 2021 som mala diár od I can Academy, Srdce ženy. A už mi teraz prišiel jeho náhradník... a verte mi, vyzerá krásne. Veď aj samy môžete vidieť na fotke nižšie. Ale teda práve tento diár vám chcem dnes ukázať, možno trošku predstaviť... poďme na to! 



Na ich stránke môžete zohnať aj iné diáre, kalendáre či doplnky na stenu, motivačné citáty a podobne. Určite ich navštívte... A vyberte si to svoje pravé orechové







ČO NÁJDETE VO VNÚTRI DIÁRA? 


  • meniny 
  • sviatky, medzinárodné dni, znamenia
  • prázdniny 
  • mesačný plánovač 
  • týždeň na dvoch stranách (v stĺpci sú dni)
  • priestor na priority počas týždňa 

  • zhodnotenie mesiaca, taktiež miesto pre víziu na ten ďalší mesiac 
  • miesto pre dennú vďačnosť 
  • veľa priestoru na poznámky 
  • 12 rôznych tém, ktoré vás dostanú k lepšiemu JA 


Nasledujúce riadky som si dovolila citovať zo stránky, kde diár nájdete: 

  1. Odpútate sa od minulosti a začnete snívať
  2. Znova objavíte stratenú harmóniu v živote
  3. Očistíte myseľ a zastavíte chaotický vír myšlienok
  4. Vykročíte odvážne vpred za tým, po čom túžite
  5. Naučíte sa rozhodovať s pokojom a nadhľadom
  6. Odpútate sa od roly obete a vezmete život a vzťahy do vlastných rúk
  7. Naučíte sa odmietať to, čo vám neslúži, a prijímať to, čo je prospešné
  8. Objavíte dôležitosť rovnováhy a oddychu
  9. Posilníte svoje sebavedomie a sebahodnotu
  10. Poučíte sa z chýb, ktoré prinášajú hodnotné lekcie
  11. Začnete sa viezť na pozitívnych vlnách života a nenecháte sa zlomiť pádmi
  12. Doprajete si pozornosť a starostlivosť






PÁR INFORMÁCII O DIÁRI! 


Na stránkach nájdete slovenskú, aj českú verziu. Diár stojí necelých 19 euro (491 Kč), pričom pri kúpe dvoch, keď sa spojíte s kamarátkou, tak vás vyjde na 15 euro. doprava je nad 45 euro zdarma. Môžete si diár objednať opäť aj vo výhodnom balíku s ďalšími vecami ako pero či zošit, za lepšiu cenu. 


Diár je veľký ako malý zošit, takže ho v pohode dáte aj do klasickej kabelky či batohu do školy. Vhodný je pre študentky, ale ja mamičky na materskej či pracujúce ženy. Takže pre každú ženu na tomto svete, ktorá chce mať svoj život pokope a pri sebe. Ja som si naozaj zvykla tam písať absolútne všetko. A mám tam všetky aspekty života - školu, prácu, voľný čas a aj blog. Všetko na jednom mieste. 

Diár je akurát hrubý, nie je vôbec ťažký. Mne sa veľmi páči, že má gumičku, ktorá všetko drží pokope a nič vám nevypadne. Tento rok je jemnej hnedej farby, takej do žlta, no skutočne jemná farba. Opäť má viaceré farebné šnúrky ako záložky. Nájdete v ňom množstvo citátov, textov a stále sa posúvate v rôznych témach aj ďalej. Ja sa rada vraciam k absolvovaným témam a vždy tam nájdem aj niečo navyše, čo som veľmi rada... 










SOM S DIÁROM SPOKOJNÁ? 


SOM. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja ho mám každý rok - minimálne v práci či pred tým v škole. Vyhovuje mi maximálne s veľkosťou, väčšinou aj farbou, ale hlavne s tým, že tam môžem skutočne dať všetko a všetko mať na jednej kope. 

Možno pôsobí trošku drahšie, ale verte mi! Stojí za to a hovorím vám to každý rok. Tento diár Srdce ženy 2022 je naozaj vhodný pre každú jednu ženu na tomto svete. Každá si tam nájde všetko - aj čo sa týka praktickosti, aj čo sa týka tém. Je tam plno vecí, ktoré riešime my ženy a teda nenašla som lepší diár. A aby som nezabudla! Má tvrdé dosky a teda sa ani tak ľahko nezničí. 















Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil o tomto diári. Ja by som bola rada, keby ste mi napísali váš postoj k diárom, lebo poznám aj takých, ktorí diáre vôbec nepoužívajú a ja sa im čudujem, že ako to zvládajú si všetko pamätať... Ako to máte vy? Používate diáre alebo vôbec? Poznali ste tento diár? Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: