F KAŽDÝ DEŇ JE ZO MŇA INÁ ŽENA?! 1 TIP NA STYLER A MILIÓN MOŽNÝCH ÚČESOV ZA SUPER CENU! - Aďulik Sun

KAŽDÝ DEŇ JE ZO MŇA INÁ ŽENA?! 1 TIP NA STYLER A MILIÓN MOŽNÝCH ÚČESOV ZA SUPER CENU!

 Ahojte :) 


V nadpise som teda neklamala. Dnes mám pre vás tip na jeden produkt na vlasy. Jeden, no vlastne niekoľko produktov v jednom. Pamätám si, že keď som bola malá, tak moja mama mala takú klasickú kulmu. Ak nám chcela spraviť nejaký iný účes, museli sme ísť ku kaderníčke alebo si zakúpiť kulmu s hrubšou hlavicou, žehličku, atď... no nepraktické. Ako ide čas dopredu a svet technológie sa hýbe, tak napreduje aj v tomto smere! A dnes by som vám chcela ukázať jeden produkt, no spravíte si s ním milión účesov a nemusíte byť ani extra šikovní. Ani ja nie som a išlo mi to... 




Nejdem sa tváriť, že je to jediný produkt, ktorý je takto super. Určite je ich viac, od rôznych značiek. Ale chcela som vám možno odporučiť produkt, taktiež stránku. Dodanie bolo veľmi rýchle, produkt prišiel v poriadku a nepoškodený. Ja vám rozprávam o Beurer HT60 multifunkčný styler, ale nájdete rôzne produkty na tejto stránke KULMY A STYLERY NA VLASY





PÁR TECHNICKÝCH BODOV, KTORÉ MUSÍTE VEDIEŤ! 



Nie som žiadny odborník, takže to berte s rezervou. Určite komunikujte so stránkou, ak by ste mali otázky. Ale teda: 

  • v balení vám príde 7 nástavcov 
  • 3 druhy kuliem 
  • nasúvacia špirala na vytvorenie vĺn 
  • keramický povrch 

  • 1× multistyler Beurer HT60
  • 1× krepovač
  • 1× žehlička
  • 1× okrúhla kefa
  • 1× nasúvacia špirála
  • 3× kulma


Stránka vám umožňuje vrátiť tovar do 100 dní. Cena produktu je aktuálne 34 euro, pričom je v akcii. Majú extrémne rýchle dodanie a to už od 24 hodín. Možná je doprava kuriérom alebo zásielkovňou. Ak vás zaujíma výsledok, tak ma určite sledujte na instagrame @aduliksun, kde pridávam vždy aktuálne fotky a niekoľkokrát tam nájdete aj výsledok tohto produktu. Na fotkách v článku môžete vidieť v priebehu natáčania vĺn... 




JEDEN PRODUKT, MILIÓN MOŽNOSTÍ? 


V balení sa nachádza 7 nástavcov, pričom sa dajú jednoducho vymeniť. Všetkých 7 nástavcov zabezpečí brutálny efekt. Ja som vyskúšala všetky a teda naozaj manipulácia bola veľmi jednoduchá. Funguje to v podstate na klipe, ktorý musí zacvaknúť. OPATRNE pri výmene, aby sa vám nič nestalo. 

Nebudeme si klamať, mňa to zaujalo aj vďaka vzhľadu. Jemná, elegantná čierna a rose gold farba - nebo pre oči, aspoň pre mňa. Plus, produkt je veľmi ľahký, vhodný aj na cestovanie, keďže ho dokážete naozaj rozmontovať a zobrať si aj viaceré nástavce. 

Mňa najviac zaujalo to, že je tam aj krepovačka, aj žehlička, aj kulma. Dokonca, kulmy si môžete vybrať - aké veľké vlny chcete. A to je už pohodlie na inom levely. Mne sa najviac osvedčili tie najmenšie vlny, keďže mám stredne krátke vlasy. 




NÁZOR NA TENTO PRODUKT? 


Môj názor na tento produkt vám bude asi jasný... Mne sa tento produkt páči. Som s ním spokojná. Hlavne sa mi páči to, že dokážete si nastaviť teplotu na vlasy na úroveň 1 alebo 2. Taktiež vám dáva množstvo možností, ja mám niekedy problém si aj vybrať. 
 
Cena produktu je tiež podľa mňa prijateľná, lebo keby spočítate všetky prístroje zvlášť, ich ceny, tak vám určite nevyjde 34 euro. Ani z ďaleka. Veľmi sa mi páči jeho ľahkosť, taktiež praktickosť. Aplikácia je veľmi jednoduchá a so mnou cestoval aj do Tatier, kde sme ho využili na maximum (ja a moja sestra). 

Môžem vám tento produkt odporučiť. Na instagrame budete vidieť niekoľko účesov s ním a už teraz tam niektoré sú, tak bežte pozrieť. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste tento produkt už vyskúšali alebo či ste mali nejaký podobný? Boli ste spokojné? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: